Militairen vrij nu antwoord graag

De drie militairen welke waren gevangengenomen door troepen van Kolonel Khadaffi in Libië zijn vrij. Mark Rutte is blij en Hans Hillen is zeer verheugd.

De militaire vakbonden zijn “verheugd maar kritisch”:

„De belangrijkste vraag is nu waarom er zoveel risico is genomen bij de militaire actie. Dat moet duidelijk worden”, zei een woordvoerder van AFMP. Ook ACOM wil een grondig onderzoek, maar vindt dat de uitkomst intern moet blijven: „We moeten niet alles aan de grote klok hangen.” Details over de gang van zaken kunnen volgens de woordvoerder strategische belangen schaden. (Telegraaf)

Gebruik Onze Troepen Niet als Verkiezingsmateriaal - Afbeelding telegraaf CC-BY-SA-3.0-NL
 • Vermoedelijk is er in ieder geval één ding dat ze zeker niet aan de grote klok gaan hangen: waarom is het nieuws van het mislukken van de operatie over de verkiezingen getild?
 • En vraag twee: zou nieuws over een gelukte operatie ook over de verkiezingen getild zijn of dan juist niet?
 • 8 gedachten over “Militairen vrij nu antwoord graag”

  1. ” Vermoedelijk is er in ieder geval één ding dat ze zeker niet aan de grote klok gaan hangen: waarom is het nieuws van het mislukken van de operatie over de verkiezingen getild? ”

   En . . .Waarom heeft Kadaffi ook het nieuws van het mislukken van de operatie over de Nederlandse verkiezingen heen getild???

   Je zou toch veronderstellen dat een dergelijke succesvolle actie van het Lybische leger meteen groots in het nieuws komt, maar nee ook de Lybische staatsomroep heeft keurig de berichtgeving tot donderdag in de doofpot gedaan.

  2. Dat gaat allemaal een heel stuk helderder worden als we weten wie we zo nodig moesten ophalen.

  3. Dat logo’tje van De Telegraaf heb ik ook gedownload. Ik wilde er een kleine toevoeging aan maken: “Stuur Rutte-Wilders-Verhagen naar huis”. Grappig is ook, dat er oorspronkelijk stond: “onze jongens”. Hebben ze gauw moeten veranderen toen 2 van die jongens meisjes bleken 😀

  4. @RIchard

   Jah, jij weet het beter, dat merken we wel! Deel met ons eens je geweldige wijsheid, wie is dan die zo belangrijke persoon die de grens over is gebracht en niet op media aandacht zit te wachten?! Jij als rechtgeschappen burger hebt natuurlijk allang je “kloten” voor ons in het vuur gelegd om dat ff te achterhalen!? Toch 🙄 ?! Dus wat is dan de geslaagde missie?!

   En uiteraard 2 weken Libië, dat is inderdaad net alsof ze VOLGENS JOUW 2 weken in Center Parks hebben doorgebracht, maar nadat ze door hun voorraad siggaretten en cola heen waren zélf hebben gesmeekt om naar huis te mogen. 2 Weken in dezelfde overal en onderkleding lopen is volgens jouw dus nog redelijk schone kleding?!?! En ze mogen naar Griekenland om de beest uit te hangen?!?!?

   Hoe kom je daarbij Richard?!?!?

  5. Ron Schreef:

   @RIchard Jah, jij weet het beter, dat merken we wel!

   Nou Ron, kàn toch dat hij het beter weet? Wat is daar mis mee dan? Lijder Wilders weet toch immers ook altijd alles beter? We hebben hier méningsuiting hoor. Je moet je niet zo óp laten juinen!

   Kan best zijn dat het matrozentrio van de Tromp is ingezet bv. voor een wervingsclipje van de Marine. Dat is nu mislukt en de belastingbetaler mag dokken voor een peperdure gevechtshelicopter die we door deze stomme streek van Rutte aan Khadaffi kado hebben gegegeven.

  Reacties zijn gesloten.