Angst voor islam dominantie steeds minder gegrond

Terwijl hier ’s nachts om een uur of 3 à 4 de Wilders-papegaaien nog steeds tranen met tuiten komen piepen en janken over de islamisering en volgend jaar lopen we allemaal in een boerka en gutteguttegut en oh wat erg, zijn ze dat stadium in het midden-oosten al lang gepasseerd. Ze hebben daar ondanks al hun opstand voorlopig niks te schaften met rare islamitiseringsfratsen:

De Britse journalist Jason Burke, kenner van de radicale islam, stelt dat niet alleen de religieuze component ontbreekt in de recente opstanden, maar dat ook radicale clubs als Al Qaeda volledig buitenspel staan. “We hebben niets van ze gehoord tijdens de revoluties”, zegt Burke. (BN DeStem)

Ben benieuwd hoe straks Wilders dit gaat uitleggen aan zijn anderhalf miljoen psychotische slaafjes die zijn moslimtsunami sprookjes als enige onwrikbare waarheid hebben geaccepteerd.

Had ik wel eens uitgelegd dat voor WOII er een hoop mensen al voor een Joodse werelddominantie waarschuwden? Oh ja al een paar keer.

2 gedachten over “Angst voor islam dominantie steeds minder gegrond”

  1. Dat klopt het moslim gebeuren zal steeds meer verstommen in Europa, omdat het gewoon niet zo populair is als men het zich eerst had voorgesteld. 🙁 🙁

  2. john smit 7 Schreef:

    Dat klopt het moslim gebeuren zal steeds meer verstommen in Europa, omdat het gewoon niet zo populair is als men het zich eerst had voorgesteld.

    Misschien ook omdat ze , net als wij Europeanen, het gewoon voor zichzelf houden en niet, zoals sommige hysterici denken, met kromzwaarden een jihad in Helmond of Spijkenisse beginnen.

Reacties zijn gesloten.