6 gedachten over “De partij voor het radicale midden”

 1. Niks partij van het radicale midden. Als D66 tegenwoordig kind aan huis is bij VNO NCW en ze minder rechten voor werknemers willen dan zijn ze gewoon Rechts.

 2. Het beste voor ons en D66 is gewoon dat totaal overbodige BLA BLA BLA partijtje opheffen of iets anders gaan doen ipv politiek. 🙁 🙁

 3. Net als voor Sofia is het voor mij een raadsel waarom deze yuppen-partij tot ‘links’ gerekend wordt. Om Martin van Amerongen te citeren: “D66 is de partij van het Dreunende Niets”.

 4. D66 heeft ook nog het gore lef om te doen alsof het in het belang van werknemers is dat ze hun ontslagbescherming en andere rechten kwijt raken. Zij blijft maar het sprookje herhalen dat je makkelijker aangenomen wordt als je makkelijke ontslagen kunt worden. Dat klopt niet. Mensen met een ziekte of een ander probleem worden dan ontslagen en vervolgens nooit meer aangenomen of alleen als uitzendkracht.

  Niet echt in het belang van hardwerkende mensen die kinderen hebben en/of een huis willen kopen of afbetalen. Iedereen kan immers een ongeval krijgen of ziek worden.

  D66 is gewoon keihard op weg om een Rechtse laissez-faire kapitalistische partij te worden en dat is ook een vorm van extreem rechts.

 5. D66 haalt de PVV regelmatig Rechts in als het om Sociaal economische thema’s gaat dus wat dat betreft is zij gewoon ook extreem rechts.

 6. Pyt van der Galiën Schreef:

  Net als voor Sofia is het voor mij een raadsel waarom deze yuppen-partij tot ‘links’ gerekend wordt. Om Martin van Amerongen te citeren: “D66 is de partij van het Dreunende Niets”.

  Mijns inziens ligt het aan het feit dat ze altijd verkondigd hebben dat ze progressief zijn. In Nederland leest men progressief als links. Daarom ook de verwarring.

Reacties zijn gesloten.