43 gedachten over “Wantrouwen”

 1. Ach ja ze hebben ervaring met hun eigen PVV mensen ๐Ÿ˜€ zou ik ook een slot op de deur willen. Want het is zoals Jacqueline zegt bij 2, zij zijn als de waard ๐Ÿ˜€

 2. Ja luister, die mensen zijn van hun financiers verplicht de Israรซlische vlag op te hangen, en dat hoeft natuurlijk niet iedereen te weten.

 3. De ene tsunamie gaat op tegen de andere tsunamie, het tij is niet meer te keren.

  En dan de slimmerikken met hun vraagtekens over de vraag, hoe dit nu zo allemaal kan gebeuren in Nederland! ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

 4. Jacqueline

  #7

  Mensen zoals jullie de knuffelaars en linkse schurkers, jullie hebben Wilders (jullie nachtmerrie) ๐Ÿ˜ฏ zelf gemaakt! ๐Ÿ˜†

 5. @9 Laat ik nou net de biografie van W.H. Nagel lezen en verrek voor de oorlog was er precies dezelfde onvrede en was men net zo verontrust over de NSB. Schijnbaar duikt er in elk getijde wel een griezel op die de ‘onvrede’ verwoord. Maar het loopt nooit goed af met die lui.

 6. #10 Die lui uit 40 – 45 hadden de pech dat de doodstraf in oorlogstijd nog bestond, maar wie weet ( God moge het behoeden ) krijgen we een PVV dictatuur die de doodstraf weer invoerd, ze zijn er gek genoeg voor.

 7. Gwil Ders

  Het ruimt wel op en je krijgt gelijk meer woonruimte dus zo dom is het ook weer niet en je hoeft geen tuig concentratie kampen meer te maken!

 8. #14Jacqueline

  Wilders is slechts het ANTWOORD van GEWONE VOLK als je teveel intolerante achterlijken toelaat……………( met de leefregels van de `sharia` die niet te verenigen zijn met onze vrije democratische samenleving waar vrije meningsuiting incl. kritiek of o.a. Islam, gelijke rechten tussen man en vrouw, gelijke rechten voor homoโ€™s, vrije keuze van religie, die niet vereenigbaar zijn.)……………………….in een al te vol landje. ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฏ

 9. #16Jacqueline

  Bekritiseer eens achterlijke mensen,
  je moet eens leren kritisch te kijken wat achterlijken allemaal hun best doen om macho-achterlijkheid te bewijzen met vooral bloederige wreedheden zo typisch voor hun image.

  Of ben je al onder de knoet dat je niet openlijk kunt praten en denken door angst, waarschuwingen en intimidaties waar achterlijken zo graag me werken.

  Kijk eens kritisch in de spiegel! ๐Ÿ˜ฏ ๐Ÿ˜ฏ

 10. #8 – 9 – 12 – 15 – 17
  Ik had laatst een Jehova getuige aan de deur, die was net zo goedgelovig als jij, en een moeite dat het kost om ze bij je deur vandaan te krijgen.

 11. #15 John geef mij eens een voorbeeld waar de islam al invloed heeft op de Nederlandse samenleving? Ben benieuwd.

 12. Ik vind het zo schattig dat ze bij de pvv zo bezorgd zijn om anderen. Dankzij de aanhangers van die partij bestaat ons landje uit lieve medemensen die graag hun handen uitsteken. Die begrepen waar tolerantie voor staat, die helemaal begrepen hebben; heb uw naaste lief. Die opkomt voor de vrouwenrechten, die beleefd en hoffelijk zijn, die de blauwe knoop aanhangen.En zeker niet dagelijks in de krant staan met de wandaden van hun voorbeelden.

 13. #19Keira

  Kosten zo`n 7 miljard per jaar dat knuffelen van achterlijken, totaal zo`n 200 miljard nog niet gerekend alle slachtoffers en ellende.

 14. #21 Heb je ook een bron voor zulke aantijgingen? Of ben je gewoon de zoveelste laffe neonazi die in moslimhaat en hetze tegen immigranten een nieuwe hobby heeft gevonden?

 15. #15 Hetzelfde ‘gewone’ volk riep ook dat Hitler en Mussolini het antwoord waren op het tolereren van wat zij noemden minderwaardige mensen. Grappig toch iedere keer weer die racisten die hopen dat ze dankzij de PVV serieus genomen worden.

 16. #24 Dat is geen bron. Dat is een onderzoek in opdracht van de PVV waar de uitkomst al vast stond voordat het onderzoek begonnen was. Bovendien heeft Nyfer zelf hun onderzoek in twijfel getrokken.

  Je moet geen zaken lezen waarvan je de inhoud of essentie niet begrijpt. Als je buitenlanders haat en racistische gevoelens hebt, dan is er veel gemakkelijkere rommel te vinden waar je je extreemrechtse hobby’s in terug kunt lezen.

  Mein Kampf bijvoorbeeld, dat past zo te lezen helemaal bij jou.

 17. john smit 7 Schreef:

  #14Jacqueline
  Wilders is slechts het ANTWOORD van GEWONE VOLK
  (…)

  Ah, caps lock, het watermerk van de ware PVV-er als hij zijn beheersing verliest.

 18. @ john smit 7

  Ik ken vele mensen. Joods, ongelovig, Christelijk, Moslim, noem maar op.
  Sommige zijn aardig of zelfs lief, sommige moet ik niet.
  Daar loop ik dan maar met een boog omheen.

  Maar jij……………..bent eng en levensgevaarlijk!
  Jij bent er zo รฉรฉn die, als de concentratiekampen heropend worden, vooraan staat om kampbeul te worden.
  Vol trots voor gekke Geert en vaderland…………. ๐Ÿ˜ฅ

 19. Jacqueline

  #29

  Ga jij maar weer lekker linksen, dat is het allerveiligste, in de hol van de leeuw blijven knuffelen dat is pas veilig. ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

 20. Ja, maar alles wat Wilders heeft voorspeld is toch niet uitgekomen?! Dat moet toch een teken aan de wand zijn.

 21. `De kamer van de PVV is nu de enige kamer in het provinciehuis Zuid-Holland met een slot op de deur’

  Hilarisch! Er valt kennelijk wat te verbergen voor het pvv-schuim! ๐Ÿ˜ฎ

 22. Jacqueline

  Ik vraag me af, veel teveel xenofobieltjes hier op deze site! ๐Ÿ˜ฏ ๐Ÿ˜ฏ

 23. #37Gwil Ders

  Dus je wilt mij uitlachen omdat het normaal is voor jouw dat ze met 10 man รฉรฉn vrouw moeten intimideren en in het gezicht moeten spugen alleen omdat ze hun mannelijk macho op straat onderling moeten bewijzen.

  Ik ben niet getraumatiseerd maar wel een onschuldige vrouw voor hoer uitgemaakt en als een varken in d`r gezicht gespuugt, bovendien diezelfde vrouw die al jaren op de PVDA stemt en die nooit een onvertogen woord over minderheden heeft geslaakt.

  Ik vind het gewoon te gek dat je mij nu zit uit te lachen en zit te bespotten dit is gewoon tekenend!

 24. Zoals jullie weten stikt het daar van de meeuwen je weet wel die vogels die het bruin op bruin scheiten ๐Ÿ˜€ , het bruin ontstaat door bruin brood , gevoerd aan die meeuwen door bruin getinte mensen, en voor de veiligheid van onze majesteit zijne koninglijke blondie โ— is het grote zaak om een slot op de deur aan te brengen om te voorkomen dat die bruin scheitende meeuwen binnen dringen en een poepje op het geblondeerde hoofdje van Geertje achterlaten, en tevens is de kamer ook gelijk geschikt gemaakt als tuigkamer , maar oke dat is niet leuk meer ๐Ÿ˜ฎ

 25. @ john smit 7:
  Mijn laatste woorden aan jou, ik lach je niet uit maar als jij je onjuist bejegend voelt en je gaat dit als excuus gebruiken om een hele gemeenschap te verachten en besmuiken en hier te gaan lopen zieken dan kun je verwachten dat je door mij niet geknuffeld gaat worden.

 26. Ik hoor nooit dit soort dingen rond om me heen van Hindu`s of Joden of Boeddhisten zij leven gewoon rustig,
  degenen die fucken zorgen er zelf voor steeds weer het nieuws te halen en zijn voer voor de populisten ๐Ÿ™ .

  Het is nog een lange weg te gaan. ๐Ÿ™

 27. Gwil Ders Schreef:

  NEWSROOM

  Krijg nou wat, heb je helemaal gelijk. Wilders en PVV adepten lijken als een druppel water op de Jehova getuigen: ze bonken aan elke deur om hun overtuiging ongevraagd te verkopen en heb je daarna de moeite van deze wereld om ze weg te werken!

  Natuurlijk in dit geval Jehova is Wilders en ons wacht een enorme tzunami…..enz….enz (en misschien zit johnessa smit 7 ergens schuil achter hem)

 28. Correctie:

  Gwil Ders Schreef:

  #8 โ€“ 9 โ€“ 12 โ€“ 15 โ€“ 17
  Ik had laatst een Jehova getuige aan de deur, die was net zo goedgelovig als jij, en een moeite dat het kost om ze bij je deur vandaan te krijgen.

  Krijg nou wat, heb je helemaal gelijk. Wilders en PVV adepten lijken als een druppel water op de Jehova getuigen: ze bonken aan elke deur om hun overtuiging ongevraagd te verkopen en heb je daarna de moeite van deze wereld om ze weg te werken!
  Natuurlijk in dit geval Jehova is Wilders en ons wacht een enorme tzunamiโ€ฆ..enzโ€ฆ.enz (en misschien zit johnessa smit 7 ergens schuil achter hem)

 29. Krapool is een xenofoben gedoe optima forma jullie zien overal spoken ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

Reacties zijn gesloten.