Filip Dewinter loopt de boel weer een beetje te bedonderen

Filip Dewinter is woest, boos, woedend, laaiend, enzovoorts, over een poster waar hij met Hitler wordt vergeleken;

“Ik walg van de permanente poging tot associatie tussen Adolf Hitler en mezelf. Deze zogenaamde ‘Antifascistische Aktie’ gebruikt zelf fascistische methodes om een rechts politicus monddood te maken” (Telegraaf)

Het kan aan mij liggen hoor maar volgens mij hebben we hier juist te maken met een rechts politicus die politieke tegenstanders monddood wil maken. Waarom dient Filip Dewinter anders een aanklacht in?

Typisch gevalletje van Flipje betrapt lijkt me.

Dewinter brengt "de romeinse groet" bij installatie als parlementslid in 1991

7 gedachten over “Filip Dewinter loopt de boel weer een beetje te bedonderen”

  1. Het Vlaams Blok stamt af van bewegingen die met Nazi Duitsland collaboreerden dus de Winter moet gewoon zijn smerige fascistische rot bek houden.

  2. Filip Dewinter is woest, boos, woedend, laaiend, enzovoorts,……….. 😥

    Is hij een Moslim geworden? 😆 😆

  3. Verhip t’ís Winter Schreef:

    Ook VB kopman Filip Dewinter bracht in 1991 een dubieuze groet tijdens zijn eedaflegging in 1991. Dewinter beweerd later steeds dat hij geen Hitlergroet bracht. “Wat is er verkeerd met de Romeinse groet? Die bestaat al zolang als onze beschaving”, luidde het. Bron…

    Hardstikke interessant, die geweldige “beschaafde groet” volgens historicus Flip. Helaas is er nooit een vorm van bewijs gevonden dat de romeinse groet ooit echt heeft bestaan. http://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_salute#Origins_and_adoption

Reacties zijn gesloten.