PVV’er Petra Kouwenberg; onwetendheid of trauma?

Een zeer komische column bij de Volkskrant die we nog niet hadden hier;

Ik ga ervan uit dat de PVV tot alles in staat is, behalve dat zij zwakzinnigen in haar partij toelaat. Zij houdt het slechts bij het beperken van hun rechten, door bezuinigingen in hun onderwijs. En ik kan de PVV-politici van alles beschuldigen, behalve dat ze oneerlijk zijn. Ze geven- nadat hun geheugen door de pers opgefrist is- netjes toe dat ze een strafblad gehad hebben en bieden hun excuses aan de leider en hun kiezers aan. En verder blijft alles bij het oude! (Volkskrant)

😀 😆 😀 😆 😀 😆 😀

3 gedachten over “PVV’er Petra Kouwenberg; onwetendheid of trauma?”

  1. Soms bieden ze ook verontschuldigingen aan aan hun slachtoffers, heel heel soms. Kijk naar Lucassen, oeps foutje, het was alleen maar Lucassen die zijn slachtoffer wilde gebruiken om de media te halen.
    Ach en deze mevrouw wist niets van haar dubbele nationaliteit, hmmmmm.
    Niet dat het mij wat intresseerd, maar misschien dat Geert Wilders het verschil weet dan, tussen Albayrak en deze mevrouw. En waarom deze mevrouyw mag blijven en Albayrak weg moest , van hem dan, niet van mij.

  2. Albayrak hoort bij de linkse elite, snap dat dan toch. Mevr Kouwenberg hoort bij de slaafjes van Geerrt.

  3. @3, Dat is een maas in de wet waar Israël gebruik van maakt, vaak hebben ze geen Israëlisch paspoort om ervoor te zorgen dat ze niet verdacht zijn in het buitenland. Dit paspoort kan op elk moment verkregen worden bij aankomst in Israël of de Ambassade mocht de persoon in kwestie moeten vluchten of het land uit willen waar hij verblijft.

Reacties zijn gesloten.