21 gedachten over “Voor wie nog twijfelde of PVV’er Geert Wilders een gevaarlijke zieke gek is”

 1. De uberfascist Wilders was toch zo erg tegen het gebruiken van kinderen in anti-PVV filmpjes van de TegenStemWijzer? Nu propageert hij met dode kinderen om de Islam te demoniseren. Trek uw conclusies.

 2. Een leider die zijn volgelingen tot bloeddorstige wraakzucht opzweept, dat is toch ook haat zaaien?

 3. Inderdaad. Hoe smerig om die dode kindertjes te misbruiken voor zijn eigen vuile propaganda 😥

  Wat is het toch een vuil zwijn.

 4. Weinig waardering opTwitter:
  @marrie75: Als CDA hier geen grens trekt, snap ik de wereld niet meer. Twitter is geen 18+ medium!!! #wilders
  @PeterdenDulk: Die idioot van een Geert #Wilders zit daar een beetje met een lachende smoel foto’s van een afgeslacht gezin rond te twitteren. #PVV
  @CassandraTroy “Mensen willen (…) niet zien wat er aan de hand is.” Mensen als #Wilders neem ik aan. #PVV
  @EsterikaNL Dat inderdaad. Schokkend die foto’s. Heb ze ook weer snel weg geklikt. Wat een drama, maar motieven #Wilders zijn net zo erg!
  @wltrrr #Wilders heeft weer eens selectief medelijden met lot van anderen om islamofobie en moslimhaat te verspreiden RE http://bit.ly/hmqVk5 #pvv

 5. En, omze collega Neal Lachman:
  @NwLibAmbitie: @geertwilderspvv Verschrikkelijke, lijkenpikkende politicus. Vandaag bereikte de haat dat als een tumor in je hart groeide ook je ziel. #pvv

 6. Dit is echt ziek. En idd een zeer rake opmerking van @Neal Lachman.
  Geert is ver heen, en dat blijkt maar weer eens.

 7. Hoe diep moet je gezonken zijn om zulke foto’s voor politieke propaganda te gebruiken…..walgelijk.
  Gekke Geert kon niet dieper zinken dacht ik……ik had ongelijk.

  Kan die man niet gedwongen opgenomen worden voor zijn en vooral onze veiligheid?!

 8. @ Neal Lachman:

  Ik zie niet dat er kinderen gebruikt worden voor PVV-politiek, ik zie een constatering van een gebeurtenis en een classering die daaraan gegeven word, je mag daarover een andere mening hebben, maar zoals jij het brengt zie ik dat niet, misschien is het maar net wat je wíl lezen.

 9. Boter

  Geert Wilders misbruikt de gruwelijke moord op deze kinderen voor zijn eigen propaganda, dat doen alleen uitermate geestezieke mensen, en hij pleegt een strafbaar feit jegens de mensheid.
  Lager kun je gewoon niet zinken.

  Daarbij toevoegend.
  Geert Wilders won een keer een buitenlandse (amerikaanse)prijs voor de vrede, dit stond te lezen op zijn allereerste PVV site. Ik klikte een daar geplaatste link aan, en las verder in die krant. Het was ten tijde van een bloederig offensief waar veel palestijnse mensen en ook kinderen werden vermoord.
  De krant gaf ook aan, dat deze doden niet waar waren en in scene waren gezet. Zum kotzen, want dat is hetzelfde als het ontkennen van de holocaust. Toen wist ik met welke figuren Wilders zich omringde.
  Tijdens dat geweld werden palestijnse kinderen misbruikt als levende schilden. Daarvoor zijn Israëlische soldaten veroordeeld.
  Als Wilders oprecht was geweest, had hij dit de PVV aanhang ook uitgelegt. Maar deze informatie wist hij op zijn sites en vermeld hij nergens.

 10. #14
  Boter, jij ziet geen constatering van een gebeurtenis. Wat je ziet is een visuele politieke boodschap, een afbeelding die een politicus bewust heeft heeft geselecteerd en verzonden aan volgers op Twitter dus voornamelijk gericht aan volgelingen. De mensen die dit bericht ontvangen, interpreteren het in de context van de voorgaande berichten en tegen een gedeelde achtergrond, een gedeelde mening over islam en islamieten. In dit geval heeft Wilders expliciet ‘Islamitisch Fascisme’ binnen de context gehaald. De inhoud van het beeld is misselijkmakend gruwelijk, direct en fysiek. De ruwe emotie die dit oproept, een gevoel om wraak te nemen, raakt vermengd met de politieke boodschap – het is een politicus die hier spreekt.
  Voor de volgelingen in Volendam en Venlo is het niet echt helder welke islamieten Wilders op het oog heeft, extremisten, misschien Palestijnen die in conflict zijn met een bezettend Israel,of Marrokanen om de hoek.
  De politicus weet wat hij teweegbrengt, dat is zijn vak. Nederlanders, in het bijzonder volgelingen van Wilders, worden vergiftigd met een bloeddorstige haat tegen mensen bij hun in de straat, de stad of op het werk. Dit soort communicatie verlaagt beetje bij beetje een drempel, op een dag kunnen volgelingen doorslaan en tot blind geweld overgaan.

  Wilders manipuleert en is onverantwoordelijk bezig. De man is totaal ongeschikt om ook maar in de buurt van de regering te komen.

 11. De groep van Pamela Geller is recent op een ‘hate group’ lijst geplaatst in de UsA. Geert Wilders is goed bevriend met deze ophitser. Kwestie van tijd tot (ook) deze ‘shrieking harpy’ (<<Google dat laatste) achter de tralies belandt?!

  ===Stop Islamization of America was included as a hate group in the SPLC's Spring 2011 "Intelligence Report." ====

 12. Nou ja Wilders is niet verschillend dan andere politici. Berlusconi bv of Sarkozy. Politiek en macht zijn heel vervelende dingen en er is maar een enkeling die er mee om kan gaan.

 13. het wordt ook als een partijtje anti-islam propaganda gebracht. Israëlische politie (toppunt van een subjectieve bron) vermoed een Palestijn….En Rosenthal staat alweer voorop om het te veroordelen, maar wat veroordeelt die dan? Er is zo weinig informatie dat het zelfs een roofmoord kan zijn…en zo zijn er nog wel honderd motieven te bedenken. Waarom is men overtuigd dat het een raciale moord is, weet men meer dan wij?

 14. @ Willem:

  Dat heb je goed gezien… blijkt dat er een ruzie was met een ex-medewerker. Zie: http://occupiedpalestine.wordpress.com/2011/03/15/suspect-in-settlement-murders-not-a-palestinian-army-silent-on-this/

  “NABLUS, An Asian worker is suspected of the murder of the Fogel family, a settler family from Itamar settlement near the northern West Bank city of Nablus, according to Palestinian press sources.

  Quds Net news quoted local residents from the area that he was infuriated with an Israeli settler for not paying him his wages carried out the killing of the settler’s family in Itamar, Palestinian press sources reported.

  Quds Net news agency on Monday quoted a Palestinian family from Awarta village next to the settlement as saying that Mr. Fogel refused to pay 10,000 shekels in wages which he owed an Asian worker he hired. The worker threatened to kill the settler and his family.

  The worker is suspected of committing the crime after midnight Friday using a knife then fleeing the scene to nearby Palestinian villages, the report added.”

Reacties zijn gesloten.