6 gedachten over “PVV pist zo te zien helemaal naast de pot in Brabant”

 1. Aparte coalitie zeg, CDA, VVD en SP. Maar zolang de PVV er niet in zit ben ik blij.

 2. Er zijn drie provincies waar de Wildersclub gedeputeerden zou kunnen leveren, waar dus de bruine coalitie de meerderheid heeft. Noord-Brabant is er een van.
  Maar ga eens na, dan zitten er leden van een niet-bestaande partij in het dagelijks bestuur van een territoriale eenheid. Alles wat ze doen en zeggen moet goedgekeurd worden door de Lijder.
  Afgezien van de vraag of deze kader bij de hand heeft dat meer kan dan hoogzwangere vrouwen in elkaar slaan.

  Ik denk dat dit feest niet gevierd zal worden.

 3. @1 Op het eerste gezicht een rare combinatie, maar op lokaal/regionaal niveau werken dingen vaak anders dan in het parlement. Huib kan je – als voormalig gemeenteraadslid – daar wel meer over vertellen. Op sociaal-economisch terrein heeft de provincie maar geringe bevoegdheden, dus is de grootste bron van conflicten tussen deze partijen al bij voorbaat onschadelijk gemaakt.

 4. Ik als SP er zou er blij mee zijn maar ik vrees dat het zal gaan zoals bij de vorige keer, zeer welwillend er over denken maar alsnog buitensluiten 😈 . Mieke Geraerds (VVD) heeft nu al aangegeven dat de SP heeeeeeeeeeeeeeeel veel toe zal moeten geven. En Wiegel kennende en zijn standpunten denk ik dat hij, omdat het niet anders kan, alsnog voor PVV zal gaan.

 5. Ik weet niets van de Brabantse politieke verhoudingen, maar het zou inderdaad niet de eerste keer zijn dat de SP uitgerangeerd wordt. Niet waar, Wouter Bos? *kuch*

Reacties zijn gesloten.