14 gedachten over “Schijten in de trein is toch maar een linkse hobby”

 1. Hier lijkt mij een gepast actiemiddel tegen te bedenken: grootschalige pis- en schijt-ins in die treinen.
  De kosten van het inzetten van smerissen om dit te voorkomen zullen die van het alsnog inbouwen van toiletten spoedig overtreffen. :mrgreen:

 2. Ik begrijp iets niet geloof ik. Een geprivatiseerd spoorbedrijf dat moet aanbesteden op een vervoersconcessie van een overheid beeslist zo maar even dat wij maar ergens anders naar de plee moeten. De minister verdedigd dit door te melden dat schijten in de trein 90 miljoen extra zou kosten? 👿

  Ik krijg nou pas door waar de term Bruin 1 allemaal nog meer voor staat… 😆

 3. effe rekenen:

  het gaat om 131 reeds bestelde of in bestelling zijne treinstellen, deze gaan 30 jaar mee, volgens de NS (of hoe dat tegenwoordig heet) gaan er 15000 mensen per werkdag (250 per jaar) gemiddeld op reis met de sprinter.

  90.000.000 / 131 / 30 / 250 / 15.000 = 0,006 euro per reiziger

  stel dat 1 op de 100 reizigers (uit de duim gezogen, maar je moet wat) het toilet gebruikt dan komt het op 60 eurocent per toiletbezoek.

  Dat is een heel kapitaal.

 4. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  Hier lijkt mij een gepast actiemiddel tegen te bedenken: grootschalige pis- en schijt-ins in die treinen.

  Moet te doen zijn om daarvoor genoeg mensen te ronselen die wegens medische beperkingen in principe overal mogen (ja, dat bestaat 😛 ). Ben zelf op die manier al 2x een boete wegens wildplassen misgelopen, dus ik meld me alvast aan. :mrgreen:

 5. Goedkoopste oplossing lijk mij het plaatsen van een brievenbus in elke trein…

 6. Ik denk dat men heeft de nieuwe instructies voor in de trein niet gelezen:

  “U mag voortaan niet in de trein poepen en schijten. Het is voorgoed afgelopen, want geen wc meer aanwezig. Einde linkse hobby.
  In geval van extreem nood doet u de raam open, vervolgens gaat u op de kleine tafeltje onder het raam staan en doet u uw broek omlaag.
  Daarna bukt voorover zodat uw achterste uit de raam van de trein gaat steken.
  Nu mag u gerust beginnen met poepen en schijten. Let u op voor uw medepassagiers want niet iedereen wil bruin worden.

  Veel plezier met de Nederlandse spoorwegen”

 7. Vrienden!! Toiletten in een trein, dat is toch iets voor theedrinkers en ander links gespuis!! Een echte Hollander kan dat toch wel inhouden tot hij bij de brievenbus van zijn linkse buurman is beland!! 🙂

Reacties zijn gesloten.