28 gedachten over “Rechtse hobby-wind des doods bereikt binnen 10 uur Tokyo”

 1. Tja, als Iran er óók een wil hebben mag het van extreemrechts Nederland en het joodsgristelijke Westen ineens weer niet. Vreemd!

 2. Henk S. Schreef:

  Wordt het niet tijd, eens terug te gaan, als het je hier niet bevalt?

  Dat vind ik nou ook; Wilders terug naar Venlo!

 3. Henk S. Schreef:

  Wordt het niet tijd, eens terug te gaan, als het je hier niet bevalt?

  Rare vraag! Had je het tegen mij? Mij bevalt het hier prima! 😆

 4. Jeetje wat een onheil binnen een week voor Japan. Er staat inmiddels ook een vulkaan op springen.

 5. 😐 Wat las ik daar? Wilders terug naar Limburg? Nou, laat hem maar lekker in Den Haag blijven. Hier lopen al genoeg acteurs rond in het theater van de haat.

 6. Vrienden!! Geert hier!!! Henk en Ingrid, jullie moeten die gemanipuleerde linkse media niet geloven!! Dit is dus weer een daad van fundamentalistisch islam terrorisme!! Zodra Bram en ik klaar zijn met die corrupte bende in die rechtszaal zal ik die Japanners wel even vertellen hoe het werkelijk zit!! ( eh.. per satellietverbinding) Kijk, als wij joods/christelijke übermenschen die moslims gewoon uitroeien dan is zo’n kerncentrale hardstikke veilig en dan hoeven we ook geen olie meer te kopen van die kamelenneukers. Ik zeg; elke provincie minstens 1 kerncentrale!! dan is dat linkse hobby geneuzel over alternatieve energie gelijk afgelopen!! 😈

 7. Hilarisch ingezonden stukje uit de telegraaf een schrijver noemt deze krant “spreekbuis van links Nederland ” vanwege sensatie berichtgeving over wolk des doods. http://www.wuz.nl/artikel/58837.Toch+is+kernenergie+veilig.html
  😕
  Of lees ik verkeerd en zou het sarcastisch bedoeld zijn 🙄

  Hoe het ook zij ik vind het bovenal vooral diep triest voor al die mensen daar in de directe omgeving, je zal er maar zitten met je kindjes en heel de familie, wat een zootje.

 8. Wat een tendentieus stukje. Alsof linkse hobby’s, zoals het sponsoren van foute regimes in Afrika of waar dan ook niet veel mensen hun levens kost. En daarnaast is Nederland uitermate hypocriet door kernenergie af te zweren (d.m.v. hun opgelegde en drammerige hetze) maar het wel massaal te importeren vanuit voornamelijk Frankrijk. Ja, ander brandt de kachel ook niet bij Cohen&Co. En die hasjpijpjes van al die elitaire studentjes roken toch het best wanneer ze zo hard aan het studeren zijn onder het genot van muziek. M.a.w. ook bij hypocriet progressief links wordt er massaal energie verslonst met al die blackberry’s en laptop. Ja want het is immers zo belangrijk om al die tweets te plaatsen.
  Maar het is wel een beetje dom geweest van Japan om die centrales te plaatsen aan de oost kust i.p.v. aan de west kust waar de bevingen minder in aantal en kracht zijn. 😮

 9. Jaap Schreef:

  ook bij hypocriet progressief links wordt er massaal energie verslonst met al die blackberry’s en laptop. Ja want het is immers zo belangrijk om al die tweets te plaatsen.

  Kun je makkelijk compenseren door de verwarming een graadje lager te draaien. :mrgreen:

  Bij mij staat-ie op 18½, hoe hoog staat de jouwe?

 10. Vrienden!! Opnieuw is bewezen hoe verwoestend een tsunami kan zijn!! En daarom zeg ik nogmaals!! Wij moeten de tsunami van de islamisering te vuur en te zwaard bestrijden!! 😈

 11. Mensen die de bewustwording proberen te bevoorderen over het milieu, de eindigheid van fossiele brandstoffen en de gevaren van kernenergie worden door rechts steevast als een drammerige idioten weggezet.
  Zie dat filmpje met die Rutger en de Mos, die leuke grappen over de kachel aan laten, de deur en de kraan open laten staan, lekker groen links belachelijk maken, goed zo jongens constructief en opbouwend.
  Laten we vooral niet kijken naar alternatieve energiebronnen en niet wat zuiniger aandoen want als de olie straks op is schakelen we gewoon probleemloos over op kernenergie, de Richard de Mos logica.

 12. @J: Ben ik nog niet helemaal unaniem over, vond het “tweet meme” lijstje wel wat hebben. (Dat soort dingen moet je eigenlijk ook niet aan mij vragen, ik ben de ultieme Mr. “If it ain’t broke, don’t fix it” :mrgreen: )

 13. Jan Schreef:

  Zie dat filmpje met die Rutger en de Mos, die leuke grappen over de kachel aan laten, de deur en de kraan open laten staan

  Uit een onderzoek van Mau de Woef bleek onlangs dat onder de PVV-stemmers slechts 1,2% het filmpje serieus nam, maar dat de gemiddelde thermostaatstand (mooi scrabble-woord weer) bij deze groep miraculeuzerwijze tóch 0,8°C bleek te zijn gestegen.

  😛

 14. Er was iets broken maar goed nu staan er bij je sahar topic ook weer 73 tweets. Maar nou moet ik alleen nog verzinnen hoe ik nujij uit die addthis zooi sloop.

 15. Jaap Schreef:

  Wat een tendentieus stukje. Alsof linkse hobby’s, zoals blabla .

  O ja? En wat is daar mis mee? Moeite met een andere mening kunnen verdragen Japie?

 16. so de tweetmeme butten is weer terug hoor die addthis plugin gaat stuiteren als ik nujij er uit wil slopen en dat wordt dan weer veroorzaakt door de related posts plugin. Einde oefening voor vandaag.

 17. Ik vind het met de tweetmeme button op de een of andere manier toch iets netter staan, vooral met berichten die aan de linkerkant meteen een afbeelding hebben.

  En de pagina’s laden sneller zonder al die knoppen aan de bovenkant, da’s toch ook wel belangrijk. 😎

 18. Jaap Schreef:

  Maar het is wel een beetje dom geweest van Japan om die centrales te plaatsen aan de oost kust i.p.v. aan de west kust waar de bevingen minder in aantal en kracht zij

  Meeste landen zetten de kerncentrales ( die zogenaamd zo veilig zijn ) vlak an hun grens , zoals de Belgen doen in Doel .. én zo dat bij een ramp de fallout over een buurland dan wel de zee blaast , dominant in Japan is de westerwind

Reacties zijn gesloten.