9 gedachten over “Brekend: iets zinnigs op Dagelijksestandaard”

 1. lol! Heeft Wilders dat echt “een cultuurrelativistisch dhimmi-voorstel van de VVD” genoemd? Niet dat ik me beklaag over het feit dat hij de laatste tijd stelselmatig de gedoogpartners beledigt. Des te meer, des te beter.

 2. Vreemd dat Wilders zich zo opstelt. Dit soort debatten is bij uitstek voor zijn partij het moment om weer alle beschikbare retoriek de wereld in te slingeren.

 3. Dit debat is bij uitstek geschikt om hem te ontmaskeren als een hypocriet. En zijn ideeën te ontmaskeren als hypocriete discriminatie. En zijn gedoogslaafjes te ontmaskeren als hypocriete collaborateurs.

  Dus ik snap dat ze niet echt veel trek hebben in dit debat.

 4. En daarmee wordt de agenda van de PVV weer eens duidelijk. Het gaat alleen om het wegpesten van moslims. populisme ten top.

  ps: scherp trouwens van de laatste liberaal binnen de VVD: klasse Hennis,

 5. @4 Denk ik ook. Typerend voor Wilders dat hij systematisch het debat ontwijkt.

 6. Ik vind de ideeën van Geert W. een abjecte ideologie en vind dan ook dat alle symbolen van deze abjecte partij, zoals meeuwen, posters, foto’s en caviapolitie verboden moeten worden.

 7. Het is niet toevallig dat DDS zich juist op dit punt tegen Wilders keert. Hun neoconservatieve inspirators uit Washington verzetten zich ook tegen het en blok veroordelen van de Islam. Godsdienst is in hun ogen een uitstekend middel, om het volk rustig te houden. De Islam dus ook. Daarom moedigen de Neocons fundamentalistische Christenen aan en trachten ze via hen invloed te krijgen in de Republikeinse partij. In Nederland mikken de neocons niet zozeer op de PVV, maar op de VVD en de SGP en de Christenunie. Die mogen Wilders wel gebruiken, als “nuttige idioot”, maar moeten niet zijn manicheïstische visies overnemen.

Reacties zijn gesloten.