3 gedachten over “De koningin en de populist”

 1. Spruyt komt weer met de gebruikelijke laffe disclaimer van alle PVV-apologeten: Ik ben geen PVV-er maar…[uitgebreide stellingname voor Wilders]

  Gude dient Spruit goed van repliek. Jammer dat Spruit er niet op wordt gewezen de overgrote meerderheid niet op de PVV heeft gestemd. Zelfs als de Koningin zich specifiek tegen de PVV had uitgesproken dan zou ze daarmee zich nog altijd niet tegen het Nederlandse Volk keren.

  De Koningin is bij mijn weten ook niet op bezoek geweest bij de nabestaanden van Gerrit-Jan Hein, Louis Seveke en Pim Fortuijn. De moord op Van Gogh is heel erg, maar waarom zou zijn familie anders moeten worden behandeld dan die van andere slachtoffers waarvan de dood onze rechtsorde diep heeft geschokt?

 2. Spruit heeft zelfs het programma van de PVV geschreven in 2006 en stond op de loonlijst van Wilders. Bart Jan droomt nog steeds van een conservatief Nederland terwijl de realiteit hem al heeft ingehaald en het openbare leven en de politiek steeds meer worden gedicteerd door een racistische eenmansorganisatie die zetels en belastinggeld weggeeft voor onvoorwaardelijk steun en loyaliteit aan Wilders. Alleen aan hem natuurlijk. De rest kan de pot op.

  Gebakken spruitjeslucht is extra smerig!

 3. Sofia van der Linde Schreef:

  Zelfs als de Koningin zich specifiek tegen de PVV had uitgesproken dan zou ze daarmee zich nog altijd niet tegen het Nederlandse Volk keren.

  Inderdaad Spruyt neemt verkeerd stelling aan alsof Wilders en de wilderiaans aanhang de enige wettelijke vertegenwoordigers van Nederland zouden zijn. Voor Spruyt telt de rest van Nederland gewoonweg niet. Ordinair!

Reacties zijn gesloten.