13 gedachten over ““Krapuul heeft Kimberley/@InsideLaw verzonnen om de PVV te bashen.””

 1. Sssst als ze bij de PVV nou geloven dat Krapuul De Stagiaire verzonnen heeft is dat een leuke binnenkomer voor haar daar in Den Haag. :mrgreen:

 2. Ik hoor niets, ik zeg niets, ik weet niets. Ik was mijn handen in onschuld. 😈

  Feit blijft wel dat ik de avatar die ik hier toebedeeld krijg, niet bij mijn naam vind passen. Kan dat even gefixed worden? :mrgreen:

 3. Goed punt. Als je je aanmeldt bij http://en.gravatar.com/ dan kun je zelf een avatar kiezen die dan bij heel veel weblogs o.a. die wordpress draaien zoals deze, herkend worden.

  Ik weet niet hoe ik speciaal voor jou dat avatarretje moet wijzigen. Tot voor kort pasten de automatische avatarretjes uitstekend bij de bezoekers hier trouwens. :mrgreen:

 4. Ik zie wel een vogeltje, pietje. Jij niet?

  Het liefst zou ik mijn eigen avatar gebruiken (roos met prikkeldraad) maar die optie was niet te vinden op die site. Ben ook wat dat aangaat nooit zo handig. 😉

  Het vogeltje was (voor mij) nog de leukste optie, waar ik het dan maar even mee moet doen.

 5. Je hebt gelijk ik zie het nu ook. Maar als je op die site inlogt en dan naar My Account en dan naar Add an image gaat dan kan je een plaatje van je harde schijf uploaden.

 6. Pietje, je bent helemaal geweldig! 😀

  Stukken beter mijn vertrouwde jasje aan hebben! 🙂

  Nogmaals bedankt, dan kan ik me nu verder bezig houden met ontopic reakties (voordat ik dadelijk eruit gegooid wordt) 😛

 7. Ga je Krapuul nu inzetten tegen Kimberley Christ, in plaats van de PVV? Lijkt me zonde van de tijd. Ik word ‘slechts’ stagaire daar.
  En ik dacht dat we toch wel weer een beetje bij waren gepraat, nadat ik gereageerd had op het bericht over Kimberley de Kansloze. Jammmer.

  Ayó vanuit Curacao,

  Kimberley

 8. @Kimberley nee jouw taak zit er op. We gaan nu weer verder met belangrijke dingen; kerstbomen, kopvoddentax en moslims deporteren enzo.

Reacties zijn gesloten.