79 gedachten over “SCHOKKEND nieuws: kans dat Limburg door zware aardbeving wordt getroffen is kwestie van tijd”

 1. Op zichzelf kan het geen kwaad als bepaald mensen daar eens een keer flink door elkaar gerammeld worden.

 2. “kans dat Limburg door zware aardbeving wordt getroffen is kwestie van tijd”

  Veel tijd, heel veel tijd, maar uiteindelijk een waarheid als een koe.

 3. “Mocht het ooit tot aardbevingen in Limburg komen, wat ik dus echt niet wil, dan hoeft daarvan niet bij voorbaat een negatieve werking uit te gaan.”

 4. Best wel opvallend hoe je de reakties bij het Telegraafartikel kunt onderverdelen in mensen die nog nooit een aardbeving in NL hebben meegemaakt (volgens deze groep is het allemaal linkse propaganda tegen kernenergie) en mensen die al wél met een NL aardbeving te maken hebben gehad (zoals ik dus).

 5. Tsunami kan ook: http://paranormaal.blog.nl/voorspellingen/2009/10/01/een-tsunami-op-de-noordzee-is-dat-mogelijk. “Hoewel de inwoners aan de kust gewaarschuwd zijn beuken om kwart over negen uur ‘s avonds de eerste golven tegen de dijken van Den Helder, even later gevolgd door de zeewering bij Petten: de hondsbosse Zeewering. Dankzij de ligging dwars op de golf wordt de kust van West-Friesland nauwelijks bedreigd. Even voor tien uur bedreigt de door de ondiepe kust opgestuwde golf de mond van het IJ. De tien meter hoge golf slaat over de pieren en dammen heen, waardoor de havens ten Zuiden van de sluizen onderlopen. Op enkele plaatsen bereikt het water in de kanalen van de sluizen een te hoog pijl. Daar stroomt het water over de kades, maar de schade blijft beperkt. IJmuiden blijft gespaard.Om tien uur worden de plaatsen Noordwijk en Katwijk wel getroffen door de vloedgolf. Het water komt tot ver over de kades heen en loopt de straten van de dorpen in, auto’s en inboedel met zich mee sleurend. De zeewering lijkt echter wel bestand tegen de enorme druk en houd stand. Delen van de Bollenstreek lopen onder, maar de vele dijken die de polders begrenzen houden het water verder tegen. De meeste inwoners van de dorpen hebben zich tijdig in veiligheid kunnen brengen.”

 6. Gewoon die kerncentrale aan de andere kant van de Maas bouwen, in Overloon staat nog een pandje vrij, staat ie in Noord Brabant en dan is er niks aan de hand.

 7. Ik zou ook een kerncentrale in Rucphen neerzetten. daar wonen naar verhouding zoveel PVV-aanhangers dat je gemakkelijk een menselijk schild tegen radioactiviteit kunt maken.

 8. Volgens Prof. Dr. Mr. Ing. Richard de Mos (PVV) zijn toekomstige aardbevingen in Nederland te wijten aan de massa-immigratie van niet-westerse allochtonen. “Nederland is eigenlijk niet te vol, maar te zwáár. Uitzetting van 1,5 miljoen immigranten vermindert de druk op Nederlandse breuklijnen, waardoor we hier minstens 50 jaar geen aardbevingen meer zullen meemaken,” aldus Prof. de Mos.

 9. Waarom moeten wij door elkaar geschud worden en in shocktherapie? 😳 Helemaal niet nodig, rennen we gauw naar onze veldkapellekes. Die bieden ons wel bescherming.

 10. DarkSkywise Schreef:

  Uitzetting van 1,5 miljoen immigranten vermindert de druk op Nederlandse breuklijnen

  Aha, dat is precies het aantal Wildersvolgelingen. En die zijn nog meestal obees ook, dus exit!

 11. Goed bericht. Flink opschudden die heuvels. Kan Joey eindelijk de Eyserbosweg es op met zn bakfiets.

 12. Tibaert Schreef:

  Ter precisie en correctie: Zuid-Limburg is het meest geëxploiteerde deel van het land, het meest uitgebuite. Echt, dat behoort elke Nederlander te weten. Een wingewest van het zuiverste water vanaf 1830 al.

  Wat viel daar dan te winnen buiten een kater met Karnaval …. 😆

 13. Tibaert Schreef:

  Zuid-Limburg is het meest geëxploiteerde deel van het land, het meest uitgebuite.

  Daar zal men in het wingewest Oost-Groningen (aardgas, weet u nog?) en de voormalige veenkoloniën van ophoren.

 14. Al Bakrastani Schreef:

  Tibaert Schreef:
  Ter precisie en correctie: Zuid-Limburg is het meest geëxploiteerde deel van het land, het meest uitgebuite. Echt, dat behoort elke Nederlander te weten. Een wingewest van het zuiverste water vanaf 1830 al.

  Wat viel daar dan te winnen buiten een kater met Karnaval ….

  Steenkool

 15. Tibaert Schreef:

  Tja, het is waar, leedvermaak is wel het meest onsmakelijk vermaak.
  In de liefde en in oorlog is alles geoorloofd.

 16. Wat een domme hollanders.. Binnekort bestaat limburg niet meer!!! hahahahaha sukkels,,
  onbeschofte domme hollanders met jullie harde G
  Wij limburgers blijven denk ik nog altijd t langste droog als er een tsunami komt!!

 17. Jhaa misschien heb je gelijk,,
  T zijn en blijven toch domme hollanders ehh;)
  hahah
  IQ-visstick

 18. Nou toch jammer dat mensen niet meer mogen stemmen voor de PVV. Het is dan diep triest te noemen om anderen hun ondergang te gunnen alleen omdat ze een mening hebben. Ik heb niet gestemd maar de PVV en hun aanhangers zijn gecreeerd door de tegenpartij. Je weet wel mensen die anderen als een schild willen gebruiken tegen radio-activiteit. Mensen die elkaar zoiets toewensen zijn arme donders op emotieneel gebied. Arm zijn staat daar los van. De sociaal achterliggende kneusen komen niet uit nederland hihihi. Wij gooien geen bommetjes op elkaar en moorden hele dorpen met kinderen uit om een geloofsovertuiging hahahahaha. Dus exit met die gasten die hier niet horen en zich niet willen aanpassen. Blijf lekker daar dan weten we tenminste zeker dat er grotere kans is op vrede in de wereld als jullie van de kaart worden gespoeld. En holland ligt trouwens dicht bij de zee. Dan ook niet naar limburg vluchten als jullie stukje land word weggespoeld. En mensen door elkaar schudden oke, maar er zijn niet alleen walgelijke limbos maar ook walgelijke hollanders.Dus als nederland een flinke opschudding krijgt dan zal dat goed zijn voor veel mensen om hun ego een beetje te dimmen.

 19. limbo4life Schreef:

  Dus exit met die gasten die hier niet horen en zich niet willen aanpassen

  Een beweging die dat bralt hoort in een beschaafd land niet thuis, dus voor het tribunaal ermee.

 20. nou een menselijk schild tegen radioactiviteit hoort wel thuis in een beschaafd land. Of je bent eerlijk of je bent het niet. En jij voelt je aangesproken he kerel. Normaal doen over mijn volk kerel anders moet je naar HUIS gaan. En jullie beschaafd? Ja hoor waar is andere gedeelte over de geloofsovertuiging? Dit is ons land. Ga zelf naar het tribunaal. Mensen die anderen hun geloof de strot af willen proppen is wel beschaafd? Daar maken jullie elkaar voor af. En het is geen beweging maar een mening.Iets waar jullie niet mee overweg kunnen. Dat blijkt als je nieuws volgt. Dus kom maar met je tribunaal. De shit komt niet van de nederlanders, Doeg abdul

 21. En exit met ons??Hahahaha ja hoor. Jullie zijn echt dominant. Het botst met ons omdat we niet over ons LATEN domineren.
  Wij zijn hier geboren en getogen,dus exit met ons?? Nee hoor wel met jou. Greetz 😀

 22. limbo4life Schreef:

  En jij voelt je aangesproken he kerel. Normaal doen over mijn volk kerel anders moet je naar HUIS gaan.

  Toppik: `Kans dat Limburg door zware aardbeving wordt getroffen kwestie van tijd’ Ik geef niet aan giro 555 😀

 23. Nou je doet maar vriend.Ik heb mijn mening gezegd. Dominante gast. Ik zeg wat ik wil. Daar laat je mee zien hoe jullie mentaliteit in elkaar zit. Alles schreeuwen over anderen en nu jammeren. Om van te 😥
  Heb je een deukje in je ego. Ben je boos? Mooi zo toch nog iets bereikt vandaag. 🙁 . Blijf opkomen voor de belangen van mijn volk in ons eigen land.
  Kom maar op met je gejammer hoor. Ben trouwens niet onder de indruk van 😡 . Jij bent kwaad maar het grootste gedeelte is alleen maar TROTS.

 24. Wij hoeven niks van jullie. Wij gaan NIET naar jullie, maar jullie komen naar ons, TOCH??????
  Veel te tolerant, heeft wilders dan toch gelijk dan,vriend??????

 25. limbo4life Schreef:

  Spugen in de hand die gastvrijheid bied.

  Wat lamlendige Limlanders betreft:
  Een portie groene fluimen is nog te goed om te kwatten onder de riekende oksels van Venloser bruinhemden. 😛

 26. Hoor wie het zegt. Jij kan geen weerwoord verdragen he. Zielige stinkende achterlijke antisociale bruinwerker dat je bent. Jij bent zeker weten een van die gasten die ons leeg zuigen. Half arabie ligt onder vuur omdat jullie geen school hebben gehad en hier moet jullie je opleiding volgen om een beetje sociale vaardigheden geleerd te krijgen. Als jij in de bus zit dan stinkt het. Wij hebben geen abnormale lichaamsgeur vriend. Liever een limburger in eigen land. Dan een stinkende, smerige ondankbare klaploper uit een ander land. Moet jij niet gaan werken??? Ik heb vrij vandaag. En jij uitkeringkje???? Kijk eens rond in de gevangenis. Je zult snel tot een conclusie komen in je nadeel. Jij kunt je 10 keer wassen. Die gore geur is niet van je af te branden. Vies bah 😥 😥

 27. @44 Limbo lees even:
  http://www.krapuul.nl/blog/25440/trolherkenning-voor-dhimmies/

  Trolgedrag gaat vaak gepaard met pathologische neigingen tot dominantie en onbeheersbare neurotische reflexen, teneinde zich dwangmatig af te willen reageren op een gewaande `vijand’.Waarschijnlijk vanuit een diepgewortelde innerlijke onvrede omdat zulks in real life thuis of op de werkvloer niet mag of kan worden geuit of vanuit een negatieve of foutief geïnterpreteerde ervaring in het verleden met de zogenaamde `linkse kerk’ of met allochtone medemensen.

 28. Wie is hier begonnen over Wildersvolgelingen?? Er zijn gewoon mensen die gevoelig zijn voor anderen hun mening. En trolgedrag?? Je bent echt een schatje hoe je jezelf neer zet. Is dat nou de weerspiegeling van je eigen karakter. Mensen zijn vrij om te kiezen op wie ze stemmen. Deze mensen verdienen het net zo goed om te leven als jij. Dat is de reden waarom ik zo boos werd. Je zegt zelf dat mensen op een fatsoenlijke manier met elkaar moeten omgaan. Dus ook mensen die een andere mening dan jij. Sterker nog ik ben geen volgeling van Wilders. Ik ben niemands volgeling. Maar om elkaar nu dood en verderf te gunnen, nee sorry. De hogeren in onze samenleving hebben deze regeltjes allemaal verzonnen. Om dit nu als een kuddedier te volgen,nou nee. Als er aardbeving zou komen dan gun ik ieder mens het licht in zijn ogen. Ook de mensen die hebben gestemd op Wilders of wie dan ook. Het is triest om mensen dat niet te gunnen omwille van een mening. Laat mij dan maar een trolletje zijn. Zelfs iemand zoals jij gun ik zoiets niet toe. Dat kan niet iedereen zeggen. En trouwens,wij zijn mensen die fouten mogen maken. Als je ervoor uitkomt ben je een fatsoenlijk mens. En ja oke heb me laten leiden door mijn woede. Maar waar komt jouw frustratie tegen de stemmers van Wilders vandaan?Heb veel vrienden die moslim zijn. Voor wat het waard mag zijn. 😉

 29. Ik heb ook ff gekeken op die link van je. En ja je hebt wel gelijk hoor. Over dat stukje onrust verstoren. Kijk naar je eigen stukje. Je bent zelf begonnen over wildersvolgelingen en daar heb je mij onrustig mee gemaakt, maf eigenlijk hoe een kleine trol in ieder van ons schuilt he. hihi. Maar nu is het goed geweest. Je hebt ergens gelijk. Ik moet me niet verlagen tot uitlatingen die worden uitgelokt door anderen die anderen hun mening niet kunnen respecteren. Schattig trouwens dat trolletje 😛 :mrgreen:

 30. Ga toch ergens anders zielig doen mannetje 😀 je bent gewoon de moeite van het naar de trash slepen nie waard met je lulkoek commentaartjes.

 31. limbo4life schreef
  “heb niet gestemd maar de PVV en hun aanhangers zijn gecreeerd door de tegenpartij. Je weet wel mensen die anderen als een schild willen gebruiken tegen radio-activiteit. ”

  Ik heb altijd gezegd dat Jacobse & van Es gevaarlijk bezig waren met hun tegenpartij en wel eens de PVV zouden creeren. Alleen begrijp ik niet waarom de rasHagenezen Jacobse en van Es zo nodig helemaal naar Limburg zijn afgereisd om daar de PVV te creeren. Wist ook niet dat het in hun programma stond om “anderen” als een schild te gebruiken tegen radio-activiteit.

  limbo4life schreef:
  “Wij gooien geen bommetjes op elkaar en moorden hele dorpen met kinderen uit om een geloofsovertuiging hahahahaha.”

  Nee wat hebben we gedaan in Afghanistan, Servie, Irak en nu tegen Libie? We gooien geen “bommetjes” dat is kinderspel, maar de meest afgrijselijke bommen op derde wereldlanden zoals Vietnam, Noor-Korea, zowat heel zuid-Amerika. En hoeveel dorpen hebben we wel niet uitgemoord in Indonesie? Of ben je nu bezig met projectie?

  limbo4life:
  “Wij hoeven niks van jullie. Wij gaan NIET naar jullie, maar jullie komen naar ons”
  Nee, maakt dat je grootje wijs. Alleen al Nederland heeft 5 kolonies gehad, waar mensen zwaar werden uitgebuit en van hun rijkdommen werden besloten. De koningin ging zeker ook niet onlangs bij de despoot Kaboes om een miljardenorder voor Nederland binnen te halen. Dan is zo’n tiran ineens een heer.

 32. LALALALALALALALALA. En nog iets toe te voegen trashcanman? Heerlijk dat commentaar. Wie is hier nu zielig? 😈 Ik hoor het wel he 🙄 🙁

 33. Ja gozer oke. Wat zijn we dan met z’n allen. De walgelijkste creatie van onze lieve heer. Als daar al alles is platgegooid en uitgebuit,ja toch? Dus we zijn elkaar aan het uitbuiten en triest genoeg doen we er allemaal aan mee. En ik ga het westerse gedeelte niet naar beneden halen als we het hebben over een aardbeving. Dus ga ik in de verdediging als mensen vinden dat anderen niet verdienen om te leven,alleen omdat ze op de zogenaamd “verkeerde”persoon hebben gestemd. Wij hebben geen aardbeving nodig die ons vernietigd. Dat doen we zelf en zijn al aardig op weg. En om een politiek leider van heden dag als adolf te betitelen,dat gaat wel erg ver.En bruinhemden.Ik roep toch ook niet dat ie aanhanger van saddam is. Zoiets zeg je niet.

 34. limbo4life schreef:
  “Half arabie ligt onder vuur omdat jullie geen school hebben gehad en hier moet jullie je opleiding volgen om een beetje sociale vaardigheden geleerd te krijgen”
  Ik denk dat sociale vaardigheden nooit een vak is geweest op school. Heb het in ieder geval ooit gehad als vak en mijn kinderen ook niet. Zou het een vak zijn geweest dan zouden er een hoop mensen in dit land erbij gebaat zijn. In Arabische landen hoe gek het ook klinkt voor simpele geesten zoals jij bestaat het vak: “beleefdheidseigenschappen”.
  Je kan veel leren in Nederland op school, maar niet leren hoe je op correct wijze je behoort te gedragen in de maatschappij. Zal wel een keer een leraar of lerares aandacht aanbesteden, maar is geen vak op zich. Anders zouden een hoop PVV-aanhangers er baat bij hebben gehad en nu niet mensen wiens mening hun niet welgevallig is bedreigen en intimideren-natuurlijk in het holst van de nacht je ruiten ingooien, je auto bekrassen, een molotov-cocktail naar binnen gooien of veilig achter het internet proberen te imponeren. Zo laf zijn ze ook weer.

  limbo4life schreef:
  “Hoor wie het zegt. Jij kan geen weerwoord verdragen he. Zielige stinkende achterlijke antisociale bruinwerker dat je bent”
  Over weerwoord gesproken. typisch lagere school of zelfs kleuterschool conversatie. De rest van de reactie getuigt van een psychisch gebroken persoonlijkheid dat zwaar is verwaarloost door zijn omgeving en daardoor zijn gevoel van gebrek aan eigenwaarde afreageert op iemand waar zijn omgeving ook de nodige vooroordelen over hebben en meent door dit kuddegedrag toe te passen aansluiting te vinden bij zijn bruine kudde.

 35. Dus wat zijn we. ALLEMAAL GELIJKEN. Of jij dat lulkoek of zielig vind,jvdheuvel. Dat zal mij een r**t roesten. 😛 😀

 36. Het hysterische gedrag van het element limbo4life toont hier de vleesgeworden hypocrisie wat betreft zelfprojectie ten aanzien van humor. Alhoewel zij menen dat “die anderen” niet zo ver ontwikkeld zijn als “die anderen” niet kunnen lachen om de denigrerende opmerkingen verpakt als humor tonen zij hier wel een hele slechte voorbeeld als het geval om “gevoel voor humor” als die humor ineens over “hunnie” gaat.
  Maar troost je. De kans dat Nederland of delen daarvan zoals Limburg getroffen wordt door een aardbeving is nog kleiner dan je ooit de hoofdprijs in de loterij zal winnen. Dus niet op te rekenen. Vandaar dat de reageerders hier de nodige grappen over maken. Men is hier wel zo beschaafd in tegenstelling tot het PVV-crapaille om over andermans ellende te spotten. Zou de kans nou reeel zijn van een aardbeving dan zou men hier geen grappen over gemaakt zijn. WAt de reactie’s betreft blijkt maar weer eens dat de PVV-aanhang geen humor heeft of het moet ten koste gaan over “anderen” en zelfprojectie. Wat is dat? Is dat het hoofdgerecht van de Chinees of de Griek of de nieuwste lamp ?
  Hopelijk dat je vannacht gerust kan slapen.

 37. Nou het voorbeeld mag er zijn. En trouwens gozer. Als je hebt opgelet dan heb ik op iets gereageerd wat werd gezegd. Je doet net of ik dit in het leven heb geroepen. Ik kan er niets aan doen dat de hogeren laffer zijn dan de burger zelf. Maar om me te laten beledigen,nee. En volgens mij ben jij psychiater ofzo. Erg ingecalculeerd moet ik zeggen. En gebroken persoonlijkheid? Nee hoor. En als jij vind dat ik basis cq kleutergedrag vertoon dan mag je dat vinden. En ik heb het over zaken over heden dag. Niet over oude koeien. En wie heeft een gebroken persoonlijkheid? Jij hebt het grotendeels over het verleden. Moet je niet aan vasthouden. En als mensen je ruiten ingooien en je auto bekrassen. Wie zegt dat dit een specifieke groep mensen is. Maak dat je grootje maar wijs.Je oordeelt zelf al over mensen. Erg hypocriet om anderen aan te vallen terwijl je ervan overtuigd bent dat PVV- aanhangers je autootje bekrassen.Dat zegt meer over jou dan over mij.Man laat mensen zijn wie ze willen zijn.En met dure woorden komen we nergens. Daar kan iedereen zich wel achter verstoppen. En zonder dat je het weet loop jij achter de kudde aan met je oordeel over pvv-ers. Zeg eens boe,want dat zegt een koe 😉 :mrgreen:

 38. Ja dat is zo. Humor. Want lieve schat. Ik ben geen PVV-aanhanger. Ik stem niet meer want dat heeft geen zin. En de partijen van tegenwoodig. Man,man,man om te huilen. Maar nu ik met jou heb gesproken slaap ik zalig vanavond. O ja wat is het nou,de griek,de chinees of de lamp. Je bent zo intelligent. Maar tof dat je zoveel moeite doet om te reageren.

 39. limbo4life
  Weet je limbo4life. Om in PVV-aanhangtermen te spreken moet ik wel toegeven dat je de ellende over je heen hebt afgeroepen. Jouw goedkope uitspraken getuigen van geestelijke armoede.
  Uit de reactie’s van limb4life blijkt eens te meer overduidelijk de absolute minachting van deze persoon t.a.v. mensen die een bepaalde associatie opwerpen met culturen in de samenleving waar hij geen gemeenschappelijke kenmerken mee deelt en niet tot de vaste bezoekers behoren van zijn bruine stamcafe, waar hij samen met stroharige Mien de zoveelste smartlappen van Andre Hazes kan meezingen.
  En limb4life schermt met “normen en waarden”, terwijl het bij hemzelf aan alle vormen van fatsoen (en realiteitszin) ontbreekt. Een gotspe is het.
  Het is dat men hier te maken met gemoedelijke types anders konden door zijn xenofobe uitspraken melding gemaakt worden van zijn ontoelaatbare xenofobe uitspraken of door middels het spamfilter door het internet-toilet worden doorgespoeld.

 40. limbo4life Schreef:

  En om een politiek leider van heden dag als adolf te betitelen,dat gaat wel erg ver.En bruinhemden.

  Dat is de juiste typering. Wilders is een ordinaire racist en een extreemrechtse volksmenner. Bovendien
  is hij een slachtofferige zionist alsmede een paranoïde hater van meningsuitingen die hem niet uitkomen. Met zogenaamde vrijheid heeft deze ziekelijke figuur niets van doen!
  Hij is een narcistische plaag voor zichzelf, jammer dat mensen met een lage eigendunk zo’n kleingeestig ego ophemelen. Eén brallerd maakt echter nog geen partij, noch volksbeweging, noch beleid, zoals we bij de LPF reeds zagen. Fascho’s? Exit! ➡

 41. Juist ja als ik dan zo erg ben,waarom zit ik dan nog niet in de spamfilter. Maar joh maakt niet uit. Het is namelijk niet zo dat ik zo ben zoals ik mij doe overkomen. En alle respect voor Andre maar nee niet mijn ding. Als je denkt dat ik geestelijk armoedig ben, oke. Ik vind het niet erg om een mening van een ander te horen. Je praat gewoon en zegt wat je denkt te zien in de stukjes tekst. En gemeenschappelijke kenmerken? Ja ik bezit ze anders zou mijn beste maatje geen MOSLIM zijn,snap je?En ellende,nee hoor. Ik vind het wel boeiend hoe mensen denken ook al is dat niet in mijn voordeel. En goedkope uitspraken heb ik gemaakt,ja. En dan heb ik het alleen over mezelf.Ik kan mezelf kritiek geven. Heb dit niet handig aangepakt. Ben de beroerdste niet om daarvoor uit te komen. Mijn maatje zegt ook dat ik een beetje gestoord gereageerd heb, maar moest daar ook om lachen omdat ze me kent.Nou bij deze dan. Thanx voor je nuchtere reactie. Dat had ik nodig,denk ik zo. Gozer met jou kan ik wel praten ook al zijn we het niet overal over eens. 😉

 42. Oke abdul, ik zie naar wie de haat is gericht. Ben geen aanhanger van bruinhemden of iets wat daarmee wordt geassiosieerd. Ook al was ik erg grof.

 43. limbo4life Schreef:

  Oke abdul, ik zie naar wie de haat is gericht.

  Haat? Wat is dat? Me dunkt da’k wel wat beters heb te doen. 😀

 44. Lim4life schreef:
  “Ja ik bezit ze anders zou mijn beste maatje geen MOSLIM zijn,snap je”
  Waarom heeft elk xenofoob altijd toevallig wel een “moslimvriendje”, of “allochtoonvriendje” en toevallig heel anders is als die “hullie”, terwijl je zou afvragen hoe lang nog dat “gekleurde vriendje” nog vrienden met zulks gevallen als je bedenkt dat zelfs een tiende van wat limb4life hier heeft uitgekotst spontaan de “vriendschap” zouden doen beeindigen?

 45. Gozer Schreef:

  heeft elk xenofoob altijd toevallig wel een “moslimvriendje”, of “allochtoonvriendje”

  Inderdaad. Zoals ook elke nazistische Voorpost Frontstormer joden en homo’s kent onder zijn `beste’ vrienden.

 46. Als je zegt waar je bent dan zeg ik het je recht in je smoel. Dus niet laf. Je spreekt blijkbaar voor jezelf. En excuses, over mijn lijk. Je hebt wel een eigendunk moet ik zeggen. Hollanders staan aan de kant van de machtigen omdat ze te laf zijn om een eigen mening te hebben. Je bent net een koe die kijkt naar waar de meerderheid naar toe gaat en dan hard begint te loeien tegen andere koeien. Er zijn gewoon mensen die je begrijpen en anderen doen zich de moeite niet om dat te doen. En ik kom niet uit brabant met je hullie. Is dat wel een woord? En ja ik heb van alles uitgekotst. Kijk zelf ’s naar wat je uitkotst. Dan zul je erachter komen dat je zelf net zo hard oordeelt als een ander. Dus ga voor je eigen straatdeur vegen voordat je probeert te raden waar ik vandaan kom. Er werd gesproken over bruinhemden waarmee ik word geassiosieerd. Man man man dat is zeker wel netjes. Zelf sinterklaas is volgens jullie een nazi. Sinterklaas is een turk hoor.

 47. En xenofoob? Als dat zo is dan ben jij zeker weer een rotte appel in onze samenleving die probeert zielig te doen over discriminatie om zo zijn zin overal door te drijven. Jij bent zo’n aansteller dat als die wordt aangehouden voor te hard rijden, heel hard begint te janken over zijn huidskleur en zo onder de boete uit probeert te komen. Als ik een bruinhemd ben dan ben jij een terrorist. Je moet niet denken dat ik me laat uitmaken voor een nazi omdat ik het niet overal mee eens ben. En gozer met je dure woorden. Dit is het laatste wat je van me hoort. Gozer boe zitst diech daan?VRUND. Daan kinne veer weier praote. En bin iech noe nog laf?

 48. in dat dialect kunnen we niet eens checken of het woord jullie onverhoopt gebruikt wordt 🙂

 49. Dat Limbo pévé-vee is wel traag van begrip als het na drie en een halve maand nog eens hysterisch komt huilen, en dan nog wel hier ipv. bij een adequate psychiater.

 50. Dat is dialect wat je niet kunt verstaan. Ik heb me gewoon niet de moeite gedaan voor hysterische allochtonen te woord te staan. TERRORIST

 51. Canadese wetenschappers hebben uitgerekend wanneer wandelende takken van de soort Timema tahoe voor het laatst geslachtsgemeenschap hadden.

  De insecten zetten waarschijnlijk ongeveer 1,5 miljoen jaar geleden voor het laatst nakomelingen op de wereld doormiddel van seks, sinsdien zijn ze overgegaan op maagdelijke voortplanting.

  In een ver verleden paarden de voorouders van de diertjes nog wel met elkaar. Hoofdonderzoeker Bernard Crespi bestudeerde de mutatiesnelheid van twee genen van de insecten en berekende op die manier wanneer de wandelende takken voor het laatst seks hadden.

  ========

  hier ging het fout.

 52. limbo4life Schreef:

  Gozer boe zitst diech daan?VRUND. Daan kinne veer weier praote. En bin iech noe nog laf?

  Nou mensen, nog even doorgaan en Limbo4life stikt er vanzelf in, wat een onverholen agressie.
  De rest van Limburg haalt zijn neus op voor Maastrichtenaren, al denkt de Maastrichtenaar dat het omgekeerd is.
  Ben ik blij dat asiel heb gekregen in Amsterdam!

 53. limbo4life Schreef:

  Dat is dialect wat je niet kunt verstaan. Ik heb me gewoon niet de moeite gedaan voor hysterische allochtonen te woord te staan. TERRORIST

  On topic blijven! Is een eerste vereiste voor buitenstaanders die hun zegje willen doen. Je wilt toch ook niet als trol worden verwijderd?

 54. limbo4life Schreef:

  En xenofoob? Als dat zo is dan ben jij zeker weer een rotte appel in onze samenleving die probeert zielig te doen over discriminatie om zo zijn zin overal door te drijven. Jij bent zo’n aansteller dat als die wordt aangehouden voor te hard rijden, heel hard begint te janken over zijn huidskleur en zo onder de boete uit probeert te komen. Als ik een bruinhemd ben dan ben jij een terrorist. Je moet niet denken dat ik me laat uitmaken voor een nazi omdat ik het niet overal mee eens ben. En gozer met je dure woorden. Dit is het laatste wat je van me hoort. Gozer boe zitst diech daan?VRUND. Daan kinne veer weier praote. En bin iech noe nog laf?

  Ah, een Maastrichtenaar…

 55. Bijna 2 jaar verder en nog niks. Van mij mag die komen. Eens even flink opruimen in dit land.

Reacties zijn gesloten.