Beerput Leers: 400 Sahars

Het is niet helemaal eerlijk om alles op het conto van van Gerd Leers te schrijven; immers hij had illustere voorgangers. Wie herinnert zich bijvoorbeeld niet Rita Verdonk? “Regels zijn regels”, “Rita hou je rug recht” en, een van de mooiste: “Rita mijn stem heb je!”.

Nou wat voor puinhoop heeft dat opgeleverd; 400 schrijnende, verschrikkelijke, mensonterende Sahar-achtige gevallen waar rechts Nederland zijn vingers bij aflikt.

Daarom heeft de Telegraaf de comments ook maar even uitgezet. Ze willen natuurlijk niet al te vunzig op de kaart komen.

Anyway als je wil weten hoe erg dat is, bekijk dan eens dit ene dossier, en vermenigvuldig dat eens met 400.

By the way, “Dossier Sahar: alle gebeurtenissen op een rijtje” is het beste, meest uitgebreide en volledige artikel over deze affaire. Hou dat dus in de gaten.

3 gedachten over “Beerput Leers: 400 Sahars”

  1. En we moeten ook de bedenker van dit beleid niet vergeten …. Job Cohen .. Zoon van vervolgde mensen , kleinzoon van een slachtoffer van haat , maar toch bereid om ter wille van samenwerking met de Bolkenstijniaanse “Liberalen ” anderen naar de hel terug te laten sturen …

  2. Even door de reacties bij de Telegraaf gescrolt. Opvallend veel vrouwen vinden dat de Sahar’s terug moeten. Tijd voor een studie waarom de Ingrids van Nederland zo hardvochtig zijn. Angst voor concurrentie van (opgeleide) meiden op de huwelijksmarkt?

Reacties zijn gesloten.