Anoniemert bedreigt krapuul.nl met aanklacht wegens smaad

it-clown4-150x150Je zou verwachten dat de PVV-aanhang het verschrikkelijk druk heeft met de voorbereidingen voor hun enorme demonstratie voor de “vrijheid van meningsuiting”. Je weet wel, die vrijheid die boven allles gaat, waar alles voor moet wijken, de vrijheid om ALLES te mogen zeggen wat je maar wilt.

Nou die vrijheid dus.

Je zou verwachten dat ze het te druk hebben om zich met krapuul.nl bezig te houden. Niet dus. Kijk maar wat ik vandaag in mijn commentaartjes aantref; een anoniemert die dreigt met een aanklacht wegens smaad;

Ik lees met verbazing deze site voor het eerst en verwonder me over het lage niveau. Uitingen van machteloosheid op een manier die je regelrecht in de afvalbak wil werpen. Maar goed, dat is internet tegenwoordig. De oprichter van deze site kan in de nabije toekomst een aanklacht van smaad tegemoet zien. Of was hij zich er nog niet bewust van? Er staan op deze site namelijk pertinente onwaarheden en valse beschuldigingen met het voornemen bepaalde personen in dicrediet te brengen. (zie hier)

Tot zover dit verhaaltje over de “vrijheid van meningsuiting” bij anonieme PVV-aanhangerts. Sorry als dit ook smaad is. :mrgreen:

7 gedachten over “Anoniemert bedreigt krapuul.nl met aanklacht wegens smaad”

 1. @ Kiss from a Rose
  Ik zal het zeker volgen op het puntje van mn stoel. Stel dat het in Januari nog zulk weer is. Dan moet je er toch niet aan denken dat je opgeroepen wordt om te protesteren bij de rechtbank.

 2. Goed gekozen naam voor deze crapsite…
  Krapuul!
  Dacht ik dat we de bodem in dit land al bereikt hadden, kom ik Krapuul! tegen.
  Dieper kun je niet zinken.
  Sterkte straks met de muzelmannen!

Reacties zijn gesloten.