Aicha Abbach en de vuile ING-graaier

Geinige column van Driek Oplopers bij FOK:

Want als je niet in Bhagwan-kleren naar je werk mag, en niet met een hoofddoek als ambtenaar, waarom mag iemand dan wel tijdens werktijd in overheidsdienst rondlopen in een smakeloos kostuum, met het haar opgeschoren tot boven de oren, met een spuuglok en een bril van het model 1955? Of met onverzorgd haar in een knotje en een vormeloze jurk tot de enkels? Met kniekousen? Dat soort kleding “omdat de Heere dat graag zo ziet”? Waarom mag dat wel? Want je kan zeggen wat je wil, partijen als VVD en PVV durven slechts zeer beperkt stelling te nemen. Wel stoer doen over Moslim-hoofddoeken en Katholieke kruisjes, maar de dresscode van de Bible Belt wordt ongemoeid gelaten. Lafbekken! (FOK)

2 gedachten over “Aicha Abbach en de vuile ING-graaier”

  1. Ik vind hem mooi! Zoals bekend krijg ik van de polderfundi’s ook uitslag en onredelijke behoefte om te krabben. Maar in het kader van de vrijheid mogen ze van mij, maar dan mag de hoofddoek ook!

    Want met citaat in stuk en met dit citaat ben ik het zooooooo eens!
    “” Ons land heeft zwaar te lijden van de Godsdienstterreur die ongemerkt een stempel drukt op ons allen. Dus niet langer zeuren over dat allochtone vrouwen buitenshuis aan de slag moeten. Want de Streng Oud Hersteld Bevindelijk Gereformeerde mevrouwen zitten toch ook thuis? Om tussen potkachel en psalmenpomp te zorgen dat hun kroost niet al te vrij wordt opgevoed en uit de buurt wordt gehouden van leeftijdsgenootjes die deel uitmaken van het weldenkende volksdeel? Dat vinden we toch ook niet erg?”

  2. Hoewel totaal niet van mijn politieke richting weet Driek me vaak te raken met zijn columns. Ook nu weer. Ik heb 27 jaar in Zeist gewoond en heb de totale hypocrisie gezien op zondag. De fundi’s kwamen met de auto, parkeerden die buiten het zicht van DE KERK en liepen dan heel braaf het laatste stuk om te laten zien hoe godvrezend ze wel waren. Hoedjes in de plastic tas (ook voor de kleine meisjes), want vrouwen dienen met gedekt hoofd te verschijnen voor de Heere. Doe mij dan maar een geëmancipeerde Marokkaanse jonge meid met een hoofddoekje.

Reacties zijn gesloten.