Haal die allochtonen asjeblieft binnen!

Europa krimpt. Slechte zaak aldus Marcel Hulspas. Hij schrijft “voor wie doordenkt”. Ja Marcel, dat is inderdaad het probleem. Het doordenken;

U vreest ook enige verkleuring? Maakt u zich geen zorgen. Tien, twintig procent gebronsde buitenlanders is voldoende om Europa een demografische en economische boost te geven, en die tint is na twee, drie generaties allang verwaterd tot Marbella-bruin, en kort daarna bleekscheet blank. Dat gaat vanzelf. De kunst is de genetica een kans te geven. (De Pers)

1 gedachte over “Haal die allochtonen asjeblieft binnen!”

  1. Met alle respect. Deze wereld is ontzettend overbevolkt. De zwaarste belasting voor het milieu wordt geproduceerd door Europa, de VS en Japan.

    Als onze bevolking krimpt dan is dat een goede zaak. Hetzelfde geldt voor China en India.

    Als onze bevolking krimpt dan kan onze economie ook krimpen. Daarnaast zijn er in de Westerse Wereld ook periodes van grote economische bloei geweest na pest epidemieën. Dit kwam omdat er meer land en productie middelen overbleven voor de rest van de bevolking na massasterfte.

    Bovendien staan er in onze samenleving nog grote groepen mensen buiten spel die wel deel zouden kunnen uitmaken van de werkende bevolking als ze scholing en andere hulp kregen.

Reacties zijn gesloten.