10 gedachten over “Brief kabinet over “gijzeling” Libië”

  1. Het is nog steeds zo. Waarom moet ik toch steeds aan die per ongeluk verkeerd ontwikkelde fotoos van Srebrenica denken? :mrgreen:

  2. Het moest stilgehouden om de onderhandelingen niet in de war te schoppen??? Als de Amerikanen dat in ’79 in Iran hadden gedaan was waren die lui nooit vrijgekomen vrees ik…

  3. Begrijp ik het goed, waren er communicatieproblemen met Zweden? Heeft dit kabinet niet een direct lijntje met Zweden via een dubbel paspoort houdend kabinetslid?

  4. Was het Mabel Wisse Smit? Of de Hasjkoning zelf? Welk te redden onbenul was het verlies zo’n dure Lynx helicopter waard, in zo’n bevlogen actie die bij voorbaat tot mislukking was gedoemd?

    Inmiddels is er besloten dat Strijdbaar Nationaal Nederland F-16’s en hulpmateriaal gaat sturen naar Libië, zonder Kamerstemmingen. 😆 Gewèldig zo’n democratie. 👿 Ongetwijfeld voor wederopbouw. Helaas heb ik die geste vorig jaar richting Gaza, nl. verdrijving Israëlische agressor, gemist. Ik zal er dan ook wel niks van begrepen hebben. 😡

Reacties zijn gesloten.