Leegloop bij Vlaams Belang

Dit is een gastbijdrage van Strijder voor gerechtigheid en tolerantie …

“Het gaat niet goed met het extreem rechtse Vlaams Belang. Steeds meer leden keren de partij de rug toe en ook een groeiend aantal politieke vertegenwoordigers houdt het voor gezien”. “Dat blijkt uit een artikel in Het Laatste Nieuws van dinsdag”.

“Volgens de grootste krant van België daalde het aantal leden van Vlaams Belang tussen 2007 en 2010 met ruim 20 procent”. “Sinds maart 2010 zegden 31 gemeenteraadsleden hun lidmaatschap van de partij op”. “Dat aantal kan nog oplopen doordat er in de fractie in de Gentse gemeenteraad ruzie is uitgebroken”. “Vijf van de negen leden van Vlaams Belang dreigen daar met opstappen”.

Goed nieuws dat mag overslaan naar Nederland. Die Belgen hebben het nog eerder door als wij. Dat ze maar een mailtje sturen naar onze rechtse Jopie. Vlaams blok, Vlaams belang, Vlaamse ondergang.

2 gedachten over “Leegloop bij Vlaams Belang”

  1. Het is wachten op PVV kamerleden die het niet meer eens zijn op de invloed van Pamela Geller and her friends, op hun eigen nederlandse politieke partij.
    Ik kan me niet voorstellen dat je in de PVV stapt en erachter blijft staan, als blijkt dat jij een handpopje van conservatief Amerika bent, en niets meer en niets minder.
    Hoop doet leven. 😉

  2. Vlaams Belang bestaat alleen een stuk langer dan de PVV. Ik hoop dus dat het met de PVV niet zo lang duurt.

Reacties zijn gesloten.