5 gedachten over “Je roept gewoon niet: we gaan op Jodenjacht”

 1. Dat hele gedoe m.b.t. die Immers vond ik wel ietwat overdreven. Hij lijkt weliswaar op een tokkie maar het is toch volkomen duidelijk dat hij de echte joden nooit heeft willen beledigen. Ajax supporters noemen zichzelf joden (als een geuzennaam) en met zijn opmerkingen bedoelde hij de Ajax supporters.
  Bij uitspraken moet gekeken worden naar de context en gelet op de context kan geconcludeerd worden dat Immers de echte joden niet heeft willen beledigen, als dat wel z’n bedoeling zou zijn geweest dan was het inderdaad een grof schandaal geweest.

 2. Netzomin een Jood mag zeggen —we gaan op Palestijnenjacht— Maar als ik dan het web afstruin kom ik niet anders tegen, vooral in de Volkskrant. Dus moeten we een Jood eerst vragen. Bent u een neonazionistische Jood? Want in zo’n geval zolang die op Palestijnenjacht zijn is de Jodenjacht volgens elk recht geoorloofd. Maar met een Joodse voetballer weet ik het niet want heb absoluut geen verstand van voetbal. Laat staan van een Jodenvoetbal. http://www.youtube.com/watch?v=H2tQByk6Qo0

 3. @ram geldwolven?
  Achja je zou het als schikken naar de joodse gemeenschap kunnen zien die daarbij is aangesloten FJN.
  Een rechtzaak zou wat mij betreft niet meer dan terecht zijn.
  Het is echt wagelijk dat zo’n nazi een voorbeeld is voor 13/14-jarige haagse jongetjes.
  Het is ook belachelijk dat iedereen der mee omgaat van ach het is maar voetbal.
  Bij Wilders word toch ook niet gezegt ach het is maar politiek?

Reacties zijn gesloten.