14 gedachten over “PVV kandidaat bevestigt bestaan spreek- en twitterverbod bij PVV”

 1. Euhm.. Ik snap het even niet zo goed, zou je het misschien even kunnen duiden? Zie hier een telegraafreaguurder met kapotte Caps-Lock maar in het volle bezit van spelvautcapaciteit reaguren op eh.. ja wat eigenlijk?

  Schrijven is schrappen dat weet ik ook wel maar dit is dus wel heel minimalistisch. Geldt trouwens ook voor die tweetie die echt alle !!1!111 geschrapt heeft waarvoor hulde enzo. SGANDALIG1!1 mis ik ook trouwens..

 2. Ik heb hem getweet naar dhr Wilders.
  Schandalig dat de PVV deze lijsten hanteerd, en fijn nu ook een lotgnoot te hebben gevonden.
  Mijn mening is dat dhr Brinkman door is geslagen in zijn hoofd en de pantoffels teveel draagt voor dhr Wilders. Hopende voor Brinkman dat hij ooit eens back to earth komt en Geert Wilders op de lijst gevaarlijke personen van de AIVD komt.
  Dij lijst word dus samengesteld door Geurt en niet door Brinkman, maar alleee , ik kan niet alles hebben. 😛
  De lijst bestaat in ieder geval.
  Ik mag er van mijzelf opblijven, ben zeer vereerd dat er door de PVV niet met mij gemaild en getwitterd mag worden. 😆
  Trouwens de vara had ook de eer, ik weet niet of het nog steeds is.
  http://giel.vara.nl/Audiohighlights.456.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=17241&cHash=5acdd177f631a301d99209fbd5238274

 3. Ik ga denk ik nu maar weer hyven, we zien wel wat de tokkies doen, sla ze gewoon met deze link om de oren. Mijn sociallife friends hadden al verteld dat ook Roemer de hyves wederom opgeschoond heeft.
  Toch na 5 jaar misschien weer een normal life?????
  Belachelijk ook de reactie van Stevens, maar je kunt wel zien hoever de indoctrinatie doorwerkt, alsof awde boer voor een twitterverbod heeft gekozen. En schijnbaar mag je liegen als je Geert gelijk moet geven en je doel wilt bereiken, namenlijk een grote PVV.
  Wilders verwijt de moslims, wat Brinkman en Stevens doen.
  De Takkyiia die de PVV zelf meer pleegt , dan een normaal helder denkende moslim. Slechts fanatici passen dit toe, dus kun je zien dat PVVers fanatici zijn.

 4. @2 Duiding? Dit is A.W. Boer, kandidaat op de lijst van Hero Brinkman, PVV Noord-Holland, die ruzie heeft met Hero Brinkman, die tegen Jacky Stevens, het meisje dat Hero’s jongerenbeweging niet mocht oprichten van Geert, zegt dat er wel degelijk spreek- en twitterverboden waren/zijn bij de PVV. Iets wat Jacky zelf kennelijk ontkent omdat ze het slechte reclame vindt of omdat ze denkt dat het niet zo is.

 5. Jo

  Het gaat erom dat Wilders beslist met wie je als PVVer mag praten en met wie niet.
  Sta je eenmaal op die lijst dan krijg je op geen enkele manier meer contact met de PVV, en krijg je dus een cordon snaitaire om je heen gebouwd.
  Daar valt nog mee te leven, als je zoals ik, niets met de PVV te maken hebt, op een bekende van mij na. Tussen ons is nog veel oud zeer, wat beter opgelost had kunnen worden. Geert Wilders heeft voor Brinkman besloten, dat Brinkman dat oude zeer tussen hem en mij niet mag bespreken.
  Okee, dat overleef ik wel.
  Wat er bijkomt is dat er mensen zijn, PVVers, die denken dat het jouw schuld is dat je op Geert prutslijstje staat. Ik ben er echt om bedreigd. Geerts prutslijstje heeft mijn leven negatief beïnvloed.
  Geert heeft niemand op lijstjes te zetten, die hij persoonlijk niet mag. Want dat is alles wat dat prutslijstje inhoud. Hij misbruikt zijn positie, als slachtoffer van bedreigers, maar schroomt niet om andere onschuldige mensen te bedreigen, met vermeldingen op prutslijstjes.
  Voor mij is het geen ramp.
  Voor mij was het vervelend en idd ook belastend. maar een PVVer kan zijn hele sociale leven kwijtraken.
  Zie het als uitsluiten bij geloofsgemeenschappen.

 6. @8
  Linda, ge spreekt in raadselen, intrigerend.
  Hanteert Wilders een Zwarte Lijst?

 7. @8 Om me bij Arnold aan te sluiten: bedoel je dat Wilders een zwarte lijst hanteert met mensen waarmee PVV’ers geen contact mogen hebben, ook niet wanneer het om persoonlijke zaken gaat?

 8. @#10
  Als dat zo zou zijn dan is de PVV nog sektarischer dan ik dacht.

 9. @9
  Er werd mij gezegd door dhr Brinkman dat het om een gevarenlijst ging.
  @10
  Ja , dat bedoel ik.

Reacties zijn gesloten.