4 gedachten over “Gerd Leers stuurt zwakbegaafde asielzoeker naar oorlogsgebied”

  1. Om eens te Godwinnen …. : Is gif inspuiten en begraven op de binnenplaats van de inrichting nu wel of niet “humaner “dan een zwakbegaafde psychoot een oorlogsgebied in te sturen ( waar hij ook zijn anti-psychotische medicijnen niet kan krijgen )

  2. Reageerder Gijs maakt op de website van Welingelichte Kringen overduidelijk waarom dit nooit had mogen gebeuren: “Spreek ook eens met de mensen van het COA die meneer Mohamed hier hebben begeleid. Dat hoort u nog eens welk een warme sympathiek persoon hij is, een echte aanwinst voor de Nederlandse samenleving.”

  3. Dit soort altruïsme blijkt maar weer een sadistische cultus met een racistische component van religieuze oorsprong te zijn. Als het slachtoffer zielig genoeg is bevonden mag het de rest van z’n leven met het collectezakje rondgaan. Maar als het om wat voor reden dan ook een tot ongewenst persoon verklaarde betreft paraschuteren ze hem desnoods gekneveld ergens achter de linies waar ook ter wereld. Religieus altruïsme blijkt maar weer eens niets te maken te hebben met menselijkheid maar alles met wat in de kerkbankjes onder elkaar broeit en wat de anderen ervan vinden. Het blijven god’s uitverkoren racisten die troost vinden bij elkander in pseudo liefdadigheid. In eerste instantie al oorzaak aan het neokoloniale nationalistische geweld in het land van zijn voorouders. http://nl.wikipedia.org/wiki/Bestand:Somalia_map_states_regions_districts.png

Reacties zijn gesloten.