Hoe de PVV-helden voorkomen dat alle niet-moslims worden afgeslacht door alle moslims

Ik was even bang dat de PVV was begonnen met een offensief om ons Nederlanders tijdens deze Kerst dood te vervelen. Maar dankzij zo’n bondgenoot van de PVV, dit keer een labiele Nigeriaan, valt er toch weer wat te beleven, een heus spoeddebat. En waarover? De Koran.

PVV-clown De Roon verwoordt het als volgt;

Abdul Farouk Abdulmutallan probeerde van dit beveiligingsprobleem handig gebruik te maken en uit te voeren wat de koran opdraagt: het doden van kafirs (niet-moslims). Gelukkig is dat deze keer mislukt. (nieuwsbank)

De PVV begint steeds meer op de fundamentalistische moslim-extremististen te lijken; constant de meest extreme Koran-citaten uit de context rukken en vervolgens op de meest extreme wijze interpreteren.

IVKCCAUKGF7KCAUCP0DECAT6K47ACABUCNISCANO88OICA7VEL9OCAMUFS72CABLRB3SCAM4YRWQCA3P7C86CAIMSRQNCATZMVR5CAWE9AN5CAFR7L3ICAXVPLXJCA5WDDQOCAJYPB49CAWC8M6MCAWLJ0M2Wat moet de Minister van Justitie tegen PVV-clown De Roon zeggen? “Ja meneer De Roon we zullen voortaan ook in uw aars kijken stel dat u een keer in een vliegtuig durft”.

Greet onderneemt vast al stappen om de heldhaftige Nederlander Jasper Schuringa tot Ere-Lid van de PVV te maken, hiertoe opgezweept door anonieme Telegraaf-reageerders. Oh nee, je kan helemaal geen lid worden van De Sekte. Nou, dan maar een lintje; Greet denkt nu ook al dat hij de Koningin is.

Het is een wonder dat er überhaupt nog 1 PVV’er levend rondloopt, immers alle moslims willen alle niet-moslims dood, luister maar naar de PVV die zeggen het zelf. Of komt de gemiddelde PVV’er soms nooit ergens een moslim tegen? Gelukkig zijn er waarschijnlijk weinig moslims die de dagelijkse Koran-lesjes van de PVV-clowns serieus nemen.

Misschien dat de AIVD wanneer ze weer eens onderzoek doen naar staatsgevaarlijke activiteiten, ze ook eens de Wilders-aanhang onder de loep kunnen nemen?

59 gedachten over “Hoe de PVV-helden voorkomen dat alle niet-moslims worden afgeslacht door alle moslims”

 1. Goh, dat we een doodziek verlinkst land waren wist ik al jaren, maar een dergelijk zieke site als deze kom je niet elke dag tegen…
  Veel succes straks in shariastaat!

 2. Deze site moet geschreven zijn door zwakzinnigen!
  Het zijn NSBers,die mee heulen met onze gezamelijke vijand,die alles uit naam van de KORAN plegen.
  Twintowers,Madrid,Londen,enz.
  Ik ben een GEERT WILDERS stemmer,en de vreemdelingen die niet mee willen doen in ons NEDERLAND, mogen wat mij betreft terug naar het land waar ze oorspronkelijk vandaan zijn gekomen.
  Voor wat mij betreft,is Nederland van de mensen waarvan je kunt zeggen dat wie neerlands bloed door de aderenstroomt van alle smetten vrij!!!!!!!!!!!!!

 3. Wat een kansloze site hiero!
  Ga eens zoeken/wieden in je eigen Dhimmie’66 tuin.
  Pipo Populist Pechthold zal blij met ktitiek uit eigen kringen zijn.
  Toch maakt deze site vanwege haar nonargumentatie
  juist propaganda voor mijn P.V.V.
  De P.V.V. wordt door heel het rooie rapalje in de gaten gehouden en men kan nochtans geen fatsoenlijk weerwoord bieden.
  😉

 4. Laat de makers van deze linkse website eens een normale baan gaan zoeken en ophouden met de PVV tot op de grond af te branden! Het feit dat als je al rechts denkt en daarmee meteen als een nazie wordt gezien geeft heel goed aan dat we in een gevaarlijke linkse cultuur leven die Nederland naar het leven staat door de westerse cultuur voor de Islam te verraden. Dit soort linkse gevaarlijke websites hoort grondig door de A.I.V.D in de gaten te worden gehouden en desnoods van het internet te worden verwijderd.

 5. Sjonge de anonieme lafbekken kruipen weer uit alle hoeken en gaten te voorschijn.

  Voordat jullie deze site van het internet laten verwijderen moeten jullie eerst nog een demonstratietje voor de “vrijheid van meningsuiting” organiseren, remember?

  Of is dat niet voor mijn vrijheid van meningsuiting en alleen voor die van jullie?

  Stelletje namaak-democraten ha ha ha

 6. @ Anti links

  Wat een onzin zeg. Ik zie VVD’ers ook als rechts, maar niet als Nazi’s. Daar heb ik geen probleem mee. Waar ik wel een probleem mee heb is het gevaar van het nationaal-populisme. Sites die niet bevallen moeten van het internet worden gehaald volgens jouw en in de gaten worden gehouden. Dus vrijheid is in jouw selectief geheugen voorbehouden. Dat is gevaarlijk.

 7. Ja “Vrijheid van meningsuiting” PVV-stijl :mrgreen:

  Het bevalt ons niet dus we sturen de geheime dienst op je af en we zullen je wel even van het internet laten verwijderen.

  Zo kennen we onze laffe hypocriete anonieme PVV-aanhangertjes weer.

 8. Mag ik u complimenteren met deze bijzondere en verhelderende website.Ik lees hier zaken aangaande mijn partij en haar ideeen die mij hebben doen besluiten de Koran nog eens beter te lezen. Het kan niet anders zijn: De profeet was links:-)

 9. En voor jullie heb ik de volgende citaten op een rij gezet…echt ze staan in de KORAN, LETTERLIJK. Lul je hier ook maar weer uit:-)

  Koran.
  18: 26: Draag voor wat aan u is geopenbaard in de schrift van uw heer. Geen is er die zijn woorden kan veranderen, en niet zult gij buiten een wijkplaats vinden.

  Koran.
  4.34(38): De mannen zijn opzichters over de vrouwen voor wat God aan de een meer gegeven heeft dan aan de ander en voor wat zij gegeven hebben als bijdrage van hun bezittingen.
  De deugdzame vrouwen echter zijn in ootmoed staande die de verborgenheid behoeden door de behoeding van God.
  Maar zij van wie gij opstandigheid vreest vermaant haar en vermijdt haar op de rustplaatsen en slaat haar.
  Maar indien zij u gehoorzaam worden zoekt dan geen weg om haar te tuchtigen.
  God is waarlijk verheven en groot.

  Koran.
  4.89(91): Zij zouden wensen dat gij ongelovig werd zoals zij ongelovig zijn zodat gij gelijk zoudt zijn.
  Doch neemt u onder hen geen verbondenen zolang zij niet uitwijken op de weg Gods.
  Doch indien zij zich afwenden grijpt hen dan en doodt hen waar gij hen aantreft. En neemt u onder hen geen verbondene en geen helper.

  Koran.
  4.94(93): Gij zult anderen vinden die in veiligheid willen zijn voor u en voor hun eigen lieden doch die telkens wanneer zij tot de beproeving worden gedreven daarin omvergeworpen worden.
  Indien zij dan zich niet van u terugtrekken en u vrede aanbieden en hun handen inhouden grijpt hen dan en doodt hen waar gij hen aantreft. En diegenen zijn het tegen wie Wij u klaarblijkend gezag hebben gegeven.

  Koran
  9.29: Bestrijdt hen die niet geloven in God noch in de Laatste Dag en die niet verboden stellen wat
  God en zijn boodschapper verboden hebben gesteld en die zich niet voegen naar de wezenlijke godsdienst onder degenen aan wie de Schrift gegeven is totdat zij uit de hand de schatting opbrengen in onderdanigheid.

  Ik heb dan ook nog een goede uit de ahadith (meervoud van hadith)

  14.2635: Mij (de profeet) is bevolen tegen mensen te vechten tot dat zij getuigen dat er geen God is behalve Allah, dat Mohammed zijn dienaar en zijn apostel is, zij zich bij het gebed in de zelfde richting keren, eet wat wij slachten en bidden zoals wij.

  14.2660: De meest genadige mensen zijn gelovigen die anderen doden.

  De smoes van verkeerd vertalen gaat al niet meer op daar meer en meer arabisten hetzelfde schrijven. Ook het verhaaltje van liberale moslims bestaat iet. Hier het bewijs:

  Saoedische Fatwa: er komen en zijn geen liberale moslims.
  De Saoedische sjeik Saleh al-Fozan is één der prominentste islam geleerden. Deze sjeik laat regelmatig van zich horen door wereldwijde Fatwa’s te lanceren. Nu heeft deze sjeik
  laten weten dat, indien er moslims zouden zijn die op een liberale islam hopen, zij dit kunnen vergeten. In een Fatwa voor de gehele islam heeft Daleh al-Fozan de islamieten gewaarschuwd, dat een liberale islam ingaat tegen Allah’s wil.
  ( Reuter 08 juli 2007)

 10. Ha, sukkel. Een paar Koran teksten knippen en plakken en je eigen interpretatie( letterlijk inter pret) aan gegeven. Nogmaals het bewijst maar dat je selectief bezig bent, net als dat gejatte knip en plakwerk Fitna. 😆

 11. Geinig, schrijf ik een stukje over PVV’ers die net super-extreme fundamentalistische moslims lijken omdat ze gewelddadige Koran passages citeren en letterlijk nemen, komen ze dat vervolgens hier doen om te bewijzen dat ik gelijk heb. Bedankt eej.

 12. De Nationaal-populisten hebben opzich al een mooi voorbeeld waar hun stem naartoe gaat. Stem Nationaal-populistisch en je hebt er een nieuwe Berlusconi bij in Europa. Het gekke is dat de nationaal-populisten op hun bijeenkomsten(sites), huiveren van Berlusconi en hem een enge man vinden.Tja maar dat is ver van huis he?

 13. @Altea Hills

  NSB-ers? Als er een soort NSB-er is in Nederland dan zijn het wel de nationaal-populisten. Ik ben een linksmensch en mijn opa heeft tegen NSB-ers zoals jij gevochten tijdens WOII. Daaraan heeft hij een ijzeren pin in zijn been overgehouden. Dat was een held.Grappig hoe de PVV-er NSB gebruikt voor linksmenschen, ik dacht dat een Godwin bij de populist uit den boze was.

 14. Ik zou deze site niet links willen noemen.
  Gewoon een verzameling linkjes en soms wat stukjes om s’lands grootste haatimams ideëen om Nederland om te bouwen in een soort moslimstaat met een eigen wilderssharia en beperking van bevochten vrijheden zoals vrijheid van religie (het fundament van de nederlandse staat) vrijheid van kleding, vrijheid van kunst en vrijheid van meningsuiting kritisch volgt.

 15. We kunnen trouwens in alle redelijkheid stellen dat in een wildersnederland krapuul.nl niet meer zou kunnen bestaan.
  Sterker nog ik vraag me zelfs af of jvdheuvel niet van zn bed gelicht zal worden wanneer de PVV echt de grootste partij zou worden.

 16. @Zwembad, dat zit er inderdaad wel aan te komen. Er worden hier immers allemaal berichten verzameld over de PVV, en je kunt er ook citaten van Pechtold en Van der Laan vinden. Zeer staatsgevaarlijk, voor een PVV staat.

 17. Ik ben geen PVV-stemmer, maar ik vind wel dat de PVV steeds erger gedemoniseerd wordt m.n. vanuit de Linkse hoek, een (linkse-)kat in het nauw maakt rare sprongen.

  Citaat: “Constant de meest extreme Koran-citaten uit de context rukken en vervolgens op de meest extreme wijze interpreteren.” Er is m.i. maar een interpretatie mogelijk, veel orthodoxe moslims zelf zullen dat ook onderschrijven. Het staat er zoals het er staat, en ook de context doet nauwelijks afbraak hieraan.

  Feit is dat de Islam een geweldadige ideologie is, die we niet per definitie moeten verbieden maar wel reguleren. Beginnend met een immigratie-stop van kansarme orthodoxe moslims, want een multiculturele samenleving werkt immers niet als de cultuurverschillen te groot zijn. Orthodoxe moslims zullen nooit inburgeren met ‘ons varkens en honden’.

  De meeste nominale moslims in Nederland zijn erg seculier (m.n. Turken en Iraniërs; lees bv. over Alevitische Islam) daar zullen we dan ook weinig last van ervaren. Zij zullen door mij dan ook niet onder het kopje ‘Orthodoxe Islam’ genoemd worden.

  Het is uitstekend werk dat Wilders (in de oppositie) de slapende coalitie er van langs geeft. Moslims die zich aangesproken voelen moeten bij zichzelf te rade gaan, Wilders valt de Islam (terecht) aan en niet de moslims.

 18. En ja hoor, daar hebben we weer zo’n zelfbenoemde islamdeskundige. En dan dat domme gewauwel over “Wilders valt de islam aan en niet de moslims”. Ga toch buiten spelen man, oh nee dat durf je niet.

 19. Zo’n reactie noemen we toch echt een Argumentum ad Hominem. Kom toch met feiten i.p.v. mij als incapabel af te schilderen. Of heb je als doel om niet serieus genomen te worden?

 20. zou je toch eens moeten doen
  dit zijn de mensen die gebaat zijn bij een goede voorlichting over Wilders en de Islam.
  Zelfbenoemde islamdeskundigen. Ja dat zijn mensen die weten te vertellen dat er in de koran staat dat je irritant op scooters in groepjes bij winkecentra moet rondhangen.

 21. “Ex-links schreef:
  December 27, 2009 at 7:46 pm
  Ik ben geen PVV-stemmer, maar ik vind wel dat de PVV steeds erger gedemoniseerd wordt m.n. vanuit de Linkse hoek, een (linkse-)kat in het nauw maakt rare sprongen.”

  De PVV aka Geert Wilders kun je niet demoniseren. en uit linkse hoek?
  Alle Nederlandse partijen hangen het amerikaans-rechse neoliberalisme aan. van VVD tot Groen-Links.
  Links staat voor sociaal en eerlijke verdeling. Dat is uitgestorven in Nederland in de politiek.


  Citaat: “Constant de meest extreme Koran-citaten uit de context rukken en vervolgens op de meest extreme wijze interpreteren.” Er is m.i. maar een interpretatie mogelijk, veel orthodoxe moslims zelf zullen dat ook onderschrijven. Het staat er zoals het er staat, en ook de context doet nauwelijks afbraak hieraan.”

  Gelul daar is al genoeg over geschreven
  waarom de feiten ontkennen?


  Feit is dat de Islam een geweldadige ideologie is,”

  Dat is geen feit maar een domme uitspraak van Wilders.
  Dat is net zulke onzin als het christendom zo te noemen. En laten we zeggen dat er momenteel meer christenen moslims geweld aandoen dan andersom.
  Maar dat stellen is even onzinnig als het gelul van wilders die elke moslim in een kwaad daglicht wil stellen door het gedrag van mensen die ook moslim zijn. (en daarbij mensen die zich netjes gedragen afschilderd als wolven in schaapskleren)

  ” die we niet per definitie moeten verbieden maar wel reguleren. Beginnend met een immigratie-stop van kansarme orthodoxe moslims, want een multiculturele samenleving werkt immers niet als de cultuurverschillen te groot zijn. Orthodoxe moslims zullen nooit inburgeren met ‘ons varkens en honden’.
  De meeste nominale moslims in Nederland zijn erg seculier (m.n. Turken en Iraniërs; lees bv. over Alevitische Islam) daar zullen we dan ook weinig last van ervaren. Zij zullen door mij dan ook niet onder het kopje ‘Orthodoxe Islam’ genoemd worden.”

  Wat jij zegt is dat alle moslims moeten lijden omdat er een stelletje gekken zijn die je onder elke bevolksgroep wel hebt.
  Ik zou met hetzelfde argument een immigratiestop kunnen eisen voor amerikanen wegens de kluklux clan.

  “Het is uitstekend werk dat Wilders (in de oppositie) de slapende coalitie er van langs geeft. Moslims die zich aangesproken voelen moeten bij zichzelf te rade gaan, Wilders valt de Islam (terecht) aan en niet de moslims.”

  Wilders wil dat MOSLIMS de KORAN verscheuren.
  Dan val je niet de Islam aan maar de moslims.
  Je kunt ook niet zeggen ik val de christenen niet aan maar ze moeten wel de bijbel verscheuren.
  Een moslim is een mens die een heilig boek heeft dat de koran heet zonder dat is hij geen moslim.

 22. uit heilige boeken citeren kan elke malloot


  2 Wanneer de HEER, uw God, u de overwinning op hen schenkt, moet u hen doden. U mag geen vredesverdrag met hen sluiten en hen niet sparen. 3 Sta ook geen huwelijksverbintenissen met hen toe; sta uw dochter niet af aan een van hun zonen en zoek bij hen geen vrouw voor uw eigen zoon. 4 Want zij zouden uw kinderen ertoe verleiden de HEER ontrouw te worden en andere goden te dienen. Daarmee zou u zijn toorn over u afroepen en dat zou u meteen met de dood moeten bekopen. 5 Nee, dít staat u te doen: u moet hun altaren slopen en hun gewijde stenen verbrijzelen, hun Asjerapalen omhakken en hun godenbeelden verbranden. 6 Want u bent een volk dat aan de HEER, uw God, is gewijd. U bent door hem uitgekozen om, anders dan alle andere volken op aarde, zijn kostbaar bezit te zijn. 7 Het is niet omdat u talrijker was dan de andere volken dat hij u lief kreeg en uitkoos – u was het kleinste van allemaal! 8 Maar omdat hij u liefhad en zich wilde houden aan wat hij uw voorouders onder ede had beloofd, heeft de HEER u met sterke hand bevrijd ”

  uch

 23. Het zijn inderdaad malloten ZWEMBADmuts die uit heilige boeken citeren!!! Jij bent er dus blijkbaar ook een, welkom bij de club zou ik zeggen. Wanneer worden jullie linke rakkers een keer wakker?
  CITAAT:Links staat voor sociaal en eerlijke verdeling. Dat is uitgestorven in Nederland in de politiek. NEE HOOR, mijn rechtse hardwerkende knip is leeg:-)ik heb niks meer uit te delen aan baardmans, sorry.
  CITAAT:Wat jij zegt is dat alle moslims moeten lijden omdat er een stelletje gekken zijn die je onder elke bevolksgroep wel hebt.
  Ik zou met hetzelfde argument een immigratiestop kunnen eisen voor amerikanen wegens de kluklux clan.

  Voor mij hoeft niemand te lijden, zeker de moslim niet die zijn geloof op een zelfde manier belijd als een eerlijk Christen. Kortom, ik zou ze ook niet over een kam willen scheren, daarover zijn we het waarschijnlijk eens. De rest mag wat wat betreft oprotten hier….oh ja, dat geldt ook voor de extreminist Christen wat mij betreft, hollande of Turk of Irakees of Ma……

 24. Beste G, fijn dat jij net als 99% van de overige Nederlanders ook tegen extremisme bent. We zitten wat dat betreft op 1 lijn. Straffen en vastzetten die handel. Daar is de PVV, links of rechts, helemaal niet uniek in. Ervoor zorgen dat extremisme VOORKOMEN wordt, is echter een ander probleem.

 25. @ wildes

  Echter nog een heel klein vraagje vanwege je prachtige redevoering hierboven. Ik ben van mening dat die extremistische excessen keihard aangepakt moeten worden en vastgezet. Maar jij voegt eraan toe dat ze wat jou betreft op mogen rotten. Dat is jouw goed recht. Hoe wil je dat dan voor elkaar krijgen? Het kan voorkomen dat diegene hier in Nederland is geboren. Dat betekent dat het een Nederlands probleem is. Je kan mensen die voor problemen in Nederland zorgen niet zomaar op een enkeltje “thuisland” zetten. Dat werkt zo niet, dat hebben we internationaal zo afgesproken. Dus mijn vraag is eigenlijk, hoe wil je dat voor elkaar krijgen?

 26. @Sjef

  Ik geloof dat de PVV alle criminaliteit op denkt te lossen met een deportatie. Dat moet toekomstige crimineeltjes “afschrikken”. Behalve dat je het rechtssysteem volledig over zijn kop moet gaan gooien, is het grappigste dat dit volstrekt tegen internationale afspraken indruist en je een afstevent op een isolement.

  Het criminaliteitscijfer daalt sinds tijden weer: dan doet de (landelijk maar ook plaatselijke) politiek in samenwerking met justitie het toch niet zo slecht..

 27. @ Peter

  Je moet je verplaatsen in het gedachtegoed van de nationaal-populist. Door art.1 te schrappen en zijn eigen art.1 daarvoor in de plaats te stellen, kan de nationaal-populist zijn plannen makkelijker door bewerkstelligen. Want dan is niet iedereen gelijk meer. Christenen, Joden en Humanisten worden voorgetrokken. De rest is inferieur.

  En wat criminaliteit betreft, een stad als Rotterdam bestaat voor bijna de helft uit Nieuwe Nederlanders, je zou toch denken dat het onleefbaar is inmiddels, als we de nationaal-populist mogen geloven? Maar voor zover ik weet hebben de meeste Nieuwe Nederlanders nuttige banen en zijn ze een bijdrage voor de stad.

 28. @ Sjef en Peter, wie heeft het over deportatie? Ik heb het over iets veel ergers, de doodstraf moet ingevoerd worden voor deze malloten!! Dat kun je ook als oprotten zien. en nog mooier,van internationale afspraken hebben ze in bepaalde staten v/d states nog nooit van gehoord volgens mij.Daar komt boontje om z’n verdiende loontje. Jij beweerd dat links of rechts of wie dan ook niet uniek is betreffende ons rechtsysteem, dat wil ik toch bestrijden hoor:-) Neem van mij aan dat rechts straft en links foei zegt, het bewijs is geleverd de afgelopen decennia door onze (veelal) linkse rechters en haar linkse systeem, het werkt gewoon niet, de moordenaar van Theo van Gogh (om een voorbeeld te noemen) kan onze berichtgevingen gewoon volgen hier en daarna een lekker flmpie opzetten…te gek voor woorden. Die malloot had een spuitje moeten krijgen…kan z’n verhaal verder niet meer kwijt en kost de burger geen ton of meer per jaar aan beveiliging etc.
  @ Peter, het criminaliteitscijfer daalt weer??? kijk jij wel eens opsporing verzocht jongen? Lees jij dagelijks je krantje wel? Het gaat hier om andere crimi zaken, de burger echter ondervindt steeds meer en vaker de (kleine) criminaliteit die vele malen erger blijkt te zijn, je wordt tegenwoordig in je eigen huis met een bijl bewerkt voor een paar knaken man, net gebeurd in mijn eigen woonplaats. Dankzij ondermeer jouw linkse gedachtengoed komen dit soort lieden (mits opgepakt) er met psychische hulp en een taakstraf vanaf.Man dat kan toch niet, links of rechts denkend…….deze gasten moeten toch veel zwaarder worden gestraft?:!

 29. G Wildes: http://sargasso.nl/archief/2009/11/03/en-de-criminaliteit-hij-daalde-rustig-door/ Inclusief bronvermelding. Heb jij ook iets wat het tegendeel bewijst? Ik denk het niet. Als jij je mening baseert op basis van selectieve berichtgeving (krant, televisie), dan kan ik niet anders dan je stelling volledig neerhalen, het spijt me.

  Wat is zwaarder straffen? Iemand ombrengen? Heel simplistisch gesteld ben je zelf geen graatje beter dan de veroordeelde. Daarbij is het een gegeven dat de doodstraf (een voor de Westerse beschaving, middeleeuws en achterhaalde maatregel) niet “afschrikt”. Mensen die van plan zijn om te moorden, zijn al zo gestoord, die gaan echt niet nog eens nadenken omdat er een zwaardere straf op “moord” staat. De doodstraf wordt niet voor niets in steeds meer landen afgeschaft.

  Dan:
  Nogmaals: links of rechts, geen enkele partij praat de criminele daden die jij omschrijft goed.

  Mijn stelling voor jou:

  De PVV wil maaien waar het gras groeit, de overige partijen willen de zaadjes weghalen zodat het niet meer terugkomt. Dat duurt allemaal iets langer, maar het is een stuk effectiever (zie de cijfers!).

  Vriendelijke groeten,
  Peter

 30. PS. Overigens valt het me op dat je nogal veel gebruik maakt van uitroep- en vraagtekens. Je mag best een gebruik maken van alinea’s en minder (“jongen” ?) “jouw linkse gedachtegoed” ?), het maakt je stelling/bijdrage duidelijker leesbaar en je zorgt er voor dat mensen minder snel je mening naast zich neer leggen.

  Het is maar een tip.. 🙄

 31. Nog even ter verduidelijking:

  Je vraag was: “Sjef en Peter, wie heeft het over deportatie?”

  Ik citeer uit het verkiezingspamflet van de PVV:
  “Niet-Nederlanders die een misdrijf plegen worden direct uit Nederland verwijderd”
  “Denaturalisatie en uitzetting recidiverende (Marokkaanse) straatterroristen met dubbele nationaliteit”

  De PVV heeft het over deportatie.

 32. Een belachelijk, onhoudbaar, standpunt van de PVV. Een van de vele standpunten waar ze op terug zullen moeten komen, willen ze ooit serieus genomen worden. Maar of ze dat willen?

 33. @wildes

  Je rechtse hardwerkende knip is niet leeg door de islam maar door jarenlang rechst beleid en als het aan wilders ligt gaat dat alleen maar verder door.
  Hij staat een economisch beleid van george bush voor.
  Ik weet niet of je op de hoogte bent van de ellende in de VS maar dat wens ik niemand toe. Zelfs rechtse naievelingen als jij niet.
  Beterschap.

 34. @ wildes

  Onzinnig om Nederland te betrekken bij het Amerikaans systeem, waarbij de doodstraf nog bestaat.
  We hebben te maken met de EU en de NAVO-verdragen. In Nederland zit het systeem van de federale overheid en de lagere overheden net iets anders in elkaar. Hoog komt voor laag, wat betekent dat de Europese wet de Nederlandse overkoepelt. In de VS heeft elke staat nog het eigen recht te beslissen over de doodstraf. Dat hebben wij niet, dus dat is bij voorbaat al niet haalbaar.

  Wat zwembad zegt:
  Je portemonnee is jaren lang leeg gehaald door de rechtse liberale partijen. Zij waren degenen die voor de vrije markt waren, zij waren degenen die banken vrij baan lieten gaan. Vervolgens mocht Wouter Bos alles proberen op te lossen door overheidsbemoeienis. En wat hij krijgt is stank voor dank.

 35. Peter,wat een belachelijk argument van je:de overige partijen willen de zaadjes weghalen,zodat het niet meer groeit.Belachelijk omdat die overige partijen het onkruid zelf gezaaid heeft en er niet over denkt het weg te halen.Maar ik begrijp dat jij er tijdens het eerste zaaiseizoen nog niet bij was.Je bent tenminste behoorlijk onwetend.Blijkbaar weet je ook niet dat ons vreedzame landje toentertijd het land was met de laagste cijfers,wat betreft de criminaliteit.Nu horen we bij de de landen met de hoogste cijfers dankzij links met hun “alles moet kunnen”mentaliteit.Zij maken ons land willens en wetens kapot,net als hun voorganger in de oorlog,de NSDAP.En zomin als de Duitsers met hun hulp de oorlog wonnen,zomin zal de islam met jullie hulp hier de baas worden.Wat ze inderdaad willen.Want wereldoverheersing is hun enige doel en ze moeten er allemaal aan mee werken.Staat in de heilige koran,maar die lees jij kennelijk niet.

 36. Vroeger was in elk geval Nederland een heel stuk beter dan nu.Er was respekt,vriendelijkheid,beleefdheid,behulpzaamheid en tolerantie.Tot het moment dat links Nederland besloot dan we een moslimstaat zouden moeten worden en een zeer intolerant en geweldadig,haatzaaiend volkje binnen liet stromen,in grote getale.Maar ja,over wat je niet hebt meegemaakt kun je ook geen discussie voeren,hè.Vandaar je nietszeggende bovenstaande reactie(s).

 37. Vroeger was in elk geval Nederland een heel stuk beter dan nu.Er was respekt,vriendelijkheid,beleefdheid,behulpzaamheid en tolerantie.

  Heb je er ook wel eens over nagedacht dat we als Nederlanders gewoon zwaar asociaal zijn geworden. En geen respekt meer hebben voor elkaar, niet vriendelijk meer zijn, niet beleefd and so on ipv iemand anders de schuld te geven. En dat je beweert dat ik dat Nederland niet heb meegemaakt is niet waar. Ik heb het namelijk meekunnen maken tot 2000. Daarna sloeg de stemming om.

 38. @Grootvader was die respect,vriendelijkheid,beleefdheid,behulpzaamheid en tolerantie van vroeger, voor, of na dat de Nederlanders 100.000 joden op de trein naar Polen zetten?

  Vraag 2: woon jij in een moslimstaat? Ik niet. Ik woon in Nederland. Waar woon jij? Pakistan?

 39. Aan grootvader.. Heeft u ooit de NS “D” AP in Nederland gekent? Oei!

  Dan nog even een linkje voor u:

  http://www.guardian.co.uk/world/2009/jun/02/newzealand-tops-global-peace-ranking

  Nederland staat 22e. Boven landen als Frankrijk, Engeland, Italië, Spanje en Griekenland.
  Redelijk. Nummer laatst? Albanië.. Zo slecht gaat het dus niet. En ach grootvader, de strafmaat die de PVV wil invoeren staat zo goed als gelijk aan die van de Sharia… Dat is toch alleen maar goed?! Pff..

 40. Bent u wel bij de WO2 geweest grootvader?
  De SDAP (zeer waarschijnlijk de partij die u bedoelde..), was voorganger van de PVDA, dat is een feit. Wist u ook dat deze partij door de Duitsers verboden werd?? Overduidelijk geval van onwetendheid, beste grootvader. Jammer. I rest my case.

 41. Opa doet een beetje aan geschiedsvervalsing. Maar dat krijg je als je zo geislamiseerd bent dat je de hele dag de Koran zit te lezen en denkt dat je in een islamitisch land woont.

 42. Zowel tegen Peter als vd Heuvel:ken je geschiedenis.Trouwens ik denk dat we het dan niet over de Nederlandse geschiedenis moeten hebben.Jullie vallen door de mand als zijnde allochs.

 43. Sjef,tot 2000??? Nee,jongeman,dan heb je toch in een heel ander land geleefd dan de meeste,hardwerkende Nederlanders.Al 40 jaren is het hier mis.Vanaf het begin dat Turken en Marokkanen hier arriveerden,om nooit meer weg te gaan,vielen er slachtoffers als gevolg van messteken.En dat is zo gebleven.En kom niet met het misargument dat ze hier zijn gekomen om het vuile werk te doen.De meesten hebben maar even gewerkt en lieten zich al gauw,onder invloed van pvda,afkeuren.En als de keuringsartsen daar niet aan mee wilden werken kregen ze de beschuldiging van discriminatie naar hun hoofd geslingerd.Dit allemaal met medewerking van de pvda.

 44. Spreek voor jezelf,ik ben netjes opgevoed en pas die opvoeding nog steeds toe in de praktijk.Het was links die kwam,40 jaar geleden,met hun motto:alles mag en alles moet kunnen.Weg met de moraal.En dat is de waarheid.De onbeschaafdheid werd,opzettelijk,door de pvda er in gebracht.Wie netjes leefde en zich aan bepaalde regels hield werd uitgelachen en,via de media,bespottelijk gemaakt.En nu zijn we dan een land met heel veel,buitenlandse,criminaliteit die daarvoor hier niet kende.

 45. @ Grootvader
  Daarom vroeg ik heeft u er weleens bij nagedacht dat we als maatschappij gewoon asocialer zijn geworden, omdat we de vrijheden die verworven zijn in de jaren ’70 als vanzelfsprekend beschouwen, maar de verantwoordelijkheid die daarmee gepaard gaat gaan we uit de weg? Dus naar mening kun je de huidige problemen die zich afspelen in de maatschappij niet afschuiven op 1 of 2 bevolkingsgroepen. Misschien is de “free-spirit”van de jaren ’70 dusdanig omgeslagen dat we geen ene moer geven om de buur of de omgeving en dat iedereen maar doet waar hij zin in heeft.
  U noemt als voorbeeld steekpartijen, wilt u dan beweren dat die slechts voorbehouden zijn aan 1 of 2 bevolkingsgroepen? Tegenwoordig kun je je beter afzijdig houden als er een ruzie is op straat. Voor je het weet ben je zelf slachtoffer. Maar het geweld komt vanuit allerlei bevolkingsgroepen in de samenleving.

 46. Zowel tegen Peter als vd Heuvel:ken je geschiedenis.Trouwens ik denk dat we het dan niet over de Nederlandse geschiedenis moeten hebben.Jullie vallen door de mand als zijnde allochs.

  @Grootvader ik kan niet oordelen over Peter maar ik ben echt een rasechte, blauwogige, blonde, volstrekt Nederlandse, kaaskop. Ik ben zelfs niet eens links, vind ik zelf. Ik ben qua economische standpunten een stuk rechtser dan jouw fijne foute club, alleen qua mensenrechten ben ik weer veel linkser.

  Ik ben veel autochtoner dan jouw namaak-blonde baas, en misschien ook wel autochtoner dan jij.

  Dat zou me niks verbazen; de Nederlanders die ik me nog kan herinneren van een paar jaar geleden die stonden pal voor hun medelanders en die misdroegen zich niet op de verongelijkte hypochondrische nonsens-manier zoals jij dat nu doet.

  Dus misschien ben jij wel een buitenlander, je weet duidelijk niks van dit land.

 47. Nee,ik ben geen buitenlander.Trouwens niks mis met buitenlanders,behalve met psychopaten die de hele wereld willen overheersen.En wat betreft pal staan voor de buitenlanders: de weldenkende,hardwerkende Nederlanders zijn daar al 30 jaar geleden van teruggekomen.Alleen,het mocht niet gezegd worden van de ex-arbeiderspartij,welke nu een moslimpartij is geworden.Maar goed,jij hebt nog steeds geen argumenten,slechts dwaze uitroepen.

 48. @ Grootvader
  Je spreekt jezelf in je 2 recentste post tegen. Je in je eerste wijs je de mening van krapuul weg omdat het immers een allochtoon is. En in je andere zeg je dat je niks tegen buitenlanders hebt. Dan klopt er iets niet in je stijl van redeneren.

 49. Sjef,ik wijs de mening van krapuul niet weg omdat hij een allochtoon zou zijn.Maar wel om het feit dat hij weinig kennis heeft van ons land van voor de Groet Mosliminvasie.En dat zou me van een allochtoon niet verbazen,het is dan te begrijpen.Maar van een Nederlander verwacht je toch wel wat meer parate kennis over de Vaderlandse Geschiedenis.Ook spreekt uit zijn stukjes en reacties geen greintje vaderlandsliefde.Hij heeft minachting voor Nederland èn de Nederlanders.Dat lees je tussen de regels door.Plus dat hij geen enkel argument heeft om iemand ècht van repliek te dienen.Jammer.

 50. Dat laatste greintje vaderlandsliefde heb ik de afgelopen paar jaar wel achter me gelaten sinds een groot deel van mijn landgenoten is getransformeerd in een meute jankende idioten.

 51. Aan grootvader. U bent niet serieus te nemen helaas. U kunt mij (helaas?) niet scharen onder de allochtone medemens. Ik ben geboren en getogen Nederlander en dat al weer bijna 50 jaar.

  Vreemd dat ik de behoefte voel mij te verantwoorden voor iemand die het niet zo nauw neemt met de feiten en het af doet met een “ken uw geschiedenis” of “jullie vallen door de mand”. Daarbij snel het onderwerp afwend als blijkt dat zijn stellingen aantoonbaar onjuist zijn.

  U bent het bewijs dat er ook bekrompen en kortzichtige oude mannen in Nederland zijn. Ik respecteer ieders mening, maar aan uw mening en bijdrage hecht ik echt totaal geen waarde.

  Geniet van uw leven zo lang u nog kunt. In Nederland of ergens anders. Ik zou ophouden u te bemoeien met zaken waar u totaal geen invloed op kunt uitoefenen en te genieten van de dingen die wél de moeite waard zijn. Ga wandelen, sporten, zeilen, reizen, kaarten of met uw familie samen zijn. Internet is vervuild met egoïsme en zwartkijkers, daar wilt u toch niet uw laatste levensjaren aan verspillen?

  Heb een goed leven verder!
  Groet,
  Peter.

Reacties zijn gesloten.