32 gedachten over “Geert Wilders is instrument van extreem-rechts in Israel”

 1. En nu is het maar wachten op onze huistrol Likoed NL(BV) die nooit te beroerd is om met zombie-achtige reaguursels te venten, getriggered als het is, overal op NL internet op dit soort nieuws, om vervolgens een heel toppik naar de Filistijnen te helpen. Dus wat mij betreft mag zionistisch uitschot zo niet gebanned, dan wel voor rotte shoarma worden uitgemaakt. Welcome, antisemitistenduiders. `k Lust U rauw!! :mrgreen:

 2. Likoed Nederland Schreef:

  Intrigrerend hoe het complotdenken over Joden oprukt.

  De cruciale vraag is dan: in hoeverre is Wilders in dienst van dit politieke Israel.

  http://www.youtube.com/watch?v=axQTGNbV4qc
  Wilders dineert met Lieberman

  Geert Wilders uit eten met Israëlische Minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Lieberman.
  Novum – Wilders prikt vorkje met Lieberman

  PVV-leider Geert Wilders heeft woensdagavond een persoonlijke afspraak met de omstreden Israelische minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Lieberman, die op bezoek is in Den Haag. Tijdens een diner op een geheime plek gaan de twee de banden tussen hun partijen aanhalen.

  “De banden tussen zijn partij en de mijne kunnen wel wat steviger. Daar gaan we over praten, en ook over buitenlandse politiek”, zegt Wilders. Eerder op de dag wordt Lieberman ontvangen door zijn Nederlandse ambtgenoot Maxime Verhagen (CDA) en komt hij op bezoek in de Tweede Kamer.

  De linkse partijen staan niet te juichen bij Liebermans komst. PvdA-Kamerlid Martijn van Dam noemt Lieberman ‘een heel radicale man die lid is van een extreem-rechtse partij’. “Hij heeft opgeroepen tot het verdrinken van Palestijnen en het gooien van een atoombom op Gaza. Ik weet niet wie zo iemand als vriend beschouwt, maar ik in elk geval niet.”

  Volgens Wilders, die Lieberman al langer kent, waarschuwt de Israelische minister voor ‘het gevaar van de islam’ en strijdt hij ‘een jihad voor het Westen’. Wilders: “Hij heeft standpunten waar je het niet mee eens hoeft te zijn. Ik ben dat vaak wel.”

  http://eindpunt.blogspot.com/2011/03/de-perslunches-op-de-israelische.html
  DE PERSLUNCHES OP DE ISRAËLISCHE AMBASSADE

  Gisteren schreef ik over het in Nederland grotendeels verzwegen feit dat Israël haar ambassades in het Westen de opdracht heeft gegeven om de respectievelijke regeringen te chanteren. Zouden zij namelijk een Palestijnse staat erkennen binnen de grenzen van 1967, de zogeheten Groene Lijn, dan luidt het dreigement dat Israël daarvoor de Palestijnen zal straffen door de Westelijke Jordaanoever unilateraal te annexeren. Ik schreef: ‘We zullen het “diplomatiek offensief” binnenkort van Rosenthal, CIDI en de rest van de Nederlandse pro-Israël lobby gaan meemaken. En kunnen lezen in onze “kwaliteitskranten”, die daarin ongetwijfeld wel brood in zullen zien.’

  Het Reformatorisch Dagblad ziet daar vandaag al brood in met een zogenaamd interview afgenomen door ene A. what’s in a name de Heer met de Israëlische ambassadeur Harry Kney-Tal. Die had, zich haastend om Israël te bedienen, gisteren op de ambassade een “perslunch” georganiseerd.

  Ernstige zorgen maakt hij zich over de op handen lijkende, “eenzijdige” erkenning van een Palestijnse staat door de Verenigde Naties. “In feite”, zegt de Israëlische ambassadeur Harry Kney-Tal, “kan Abbas de komende maanden met zijn armen over elkaar gaan zitten en de ontwikkelingen afwachten.”

  Met een zekere regelmaat belegt de ambassade, gehuisvest aan het Buitenhof, meetings met journalisten om hen wat “bij te praten” over ontwikkelingen in Israël en het Midden-Oosten als geheel.

  Juist gistermorgen berichtte de Israëlische krant Ha’aretz dat het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken ambassades in ruim dertig landen had opgedragen een diplomatiek offensief te beginnen om een dergelijke internationale erkenning te voorkomen. “Wij hebben dit verzoek niet gekregen”, aldus de ambassadeur. Om eraan toe te voegen: “In Nederland is dat niet nodig.”
  Lees verder op Hotel Terminus, [eindpunt.blogspot.com]

 3. #4
  Wilders heeft standpunten regelrecht overgenomen van Israëlische extreem rechtse politici zoals Avigdor Lieberman. Wilders wordt door personen en organisaties uit Israël en de VS. Dan is het niet raar dat mensen hem gaan associëren met diezelfde extreem rechtse personen en organisaties.

 4. Likoed Nederland Schreef:

  Intrigrerend hoe het complotdenken over Joden oprukt.

  Ja, boeiend hoe het Zuigend Zionisme ook ons mooie land sjanteert en versjteert, middels Israël-huurling Wilders, met valse sentimenten en misplaatste schuldgevoelens.
  Gelukkig zijn en waren er ook nog goede Joden, zoals Job Cohen, Vonunu en wijlen Marx, Einstein & Freud. Dat stelt me gerust over het ras. 🙂 🙂 Misschien dat er wel een keurmerk moet komen nietwaar? 😀

 5. Wilders zegt, wat de meeste mensen denken te denken. Of gaan ze het denken omdat Wilders het zegt?

  Of gaan ze het denken omdat Wilders het zegt en het 2000 keer wordt uitgezonden rondom goede tijden slechte tijden en de kranten er vol mee staan.

  Zou extreme Joden er dan ook voor zorgen dat we 12 punten van Israël krijgen op het songfestival? Dat zijn ze dan eigenlijk wel verplicht.

 6. Mooi gezegd van Rabbae. Jammer dat hij uitgescheten word om zn uitspraken door zijn partij. De provincie Nederland levert namelijk gewoon 3 afgevaardigden die het zoinisme verdedigen met dit kabinet.

 7. En de slogan” vrienden van Isreal” die zie ik maar al te vaak op Nederlandse websites, grappig dat je vrienden kunt zijn met een schurkenstaat. Oh maar daar doen we niet moeilijk over.

 8. @ Likoed Nederland:

  Wilders heeft anders ook intrigerende theorieën over hoe de Islam van plan is Europa en de hele wereld over te nemen., overgenomen van een gek boekje. Hmm, ff wachten waarvan zou hij die ideeën hebben?
  Ik roep maar wat Bat y’or. Waarvan heeft wilders de theorie dat Jordanie Palestina is? Ik roep maar wat de extreem rechtse Liebermann. Door wie wordt Wilders geinspireerd in zijn idee dat Rome, Athene en Jersulalem(Jah bless) de poorten zijn van Europa. Ik roep maar wat Geller, Horowitz, Robert Spencer.
  (..)

  Zoals gewoonlijk is Wilders gevlijd door de aandacht van idioten vergeleken met wie Dion Graus een atoomgeleerde is. De organiserende groep, de SIOA, is opgericht door een man die John Jay heet. Spreekbuis van de SIOA is een zekere Pamela Geller die betoogde dat Obama een onechte zoon was van Malcolm X. Haar meest verlichte uitspraak: “De enige goede moslim is een dode moslim”.
  http://www.deweekkrant.nl/artikel/2010/augustus/09/de_vrienden_van_wilders./

  (..)

  Zo heeft de neoconservatief David Horowitz, een van Wilders’ invloedrijkste supporters in de VS, een jaarinkomen van bijna 480.000 dollar aan de ‘contrajihad’, aldus de laatst gedeponeerde belastingaangifte (over 2008) van het David Horowitz Freedom Center. Hij ontving dat jaar een bonus van 112.000 dollar.

  Horowitz’ centrum heeft een jaaromzet van ruim 5 miljoen dollar en is onder meer financier van het weblog Jihad Watch en islamcriticus Robert Spencer, die in de VS permanent actievoert voor Wilders. Horowitz keerde in 2008 370.000 dollar uit aan Jihad Watch.
  http://vorige.nrc.nl/binnenland/article2544752.ece/Partners_Wilders_in_VS_verdienen_aan_acties_tegen_moslimextremisme

  En uiteraard hoef ik Likoed niet uit te leggen wat weblogs als littlegreenfootballs, atlasshrugges zijn.

 9. @Sjef

  Het valt niet te ontkennen dat Wilders ideeen deelt met ultra-rechts in Israel. Dat doen wij dan ook niet.

  Maar als je hem daarom “een instrument” van hun noemt, ga je richting complotdenken. Net als je de onzin gelooft (bovenstaande derde reactie) dat Israel Gadaffi opeens zou steunen, nadat het 40 jaar aartsvijanden zijn.
  Toen de eerste demonstraties begonnen was notabene Gadaffi de eerste om het conflict met Israel weer naar voren te halen, de bekende Arabische dictatortruc van Israel als bliksemafleider voor binnenlandse problemen.

 10. @17 Er ontkent ook niemand een complot met extreemrechtse zionistische gekken. Maar jij begon over “complotdenken over Joden”. Verder hier niemand over gehoord.

 11. Likoed NL:
  Als u het zo goed met Israël voorheeft, waarom dan geen afstand nemen van idioten als Liebermann en Wilders?
  Juist zij bezorgen dat land een slecht imago, richten meer schade aan dan duizenden knutsel-raketjes uit de Gaza.

 12. Likoed Nederland Schreef:

  @18 jvdheuvel
  Een mening delen – zeker als dat in alle openbaarheid gebeurt – is geen complot. Ook is dan niemand een “instrument’.

  Werkt dat dan niet beide kanten op : “Oprukkend complotdenken ” suggereert ook een anti “israel ” samenwerking . Raar genoeg als ik uitspreek dat ik vind dat de Zionistische Entiteit geen bestaansrecht heeft word ik door jouw en je mede-zionisten op één hoop gegooid met anti-Semieten en niet met de groep Chassidim die dat ook vinden ….

 13. @17 Likoed NL
  Wat lul je dan meisje, je geeft zelf aan dat Wilders die contacten heeft. Dan is het niet gek dat men parallelleen ziet, dat zijn geen complotten. Wilders zegt zelf een vriend van Israel te zijn en hij wordt in die kringen gezien, met mensen die die ideeën delen. Verder is Wilders niet echt open over zijn financien, sterker nog hij probeert tegen te houden dat dat in de openbaarheid komt. Maar officieus weet iedereen gewoon dat hij gesponsord wordt door mensen asl Horowitz en mag hij af en toe botoxpop Pamela een beurt geven(dat laatste is puur mijn eigen ingeving)

 14. Ik verbaas me er altijd over dat als het woord ‘complot’ opduikt dat dat dan synoniem zou zijn met flauwekul.
  Alsof de geschiedenisboeken niet volstaan met complotten, samenzweringen en het al dan niet ontmaskeren daarvan door ‘complotdenkers’. Lees de biografie van één van de grondleggers van ‘onze beschaving’, Cicero, maar eens na…

 15. bovenstaande gezegd hebbende realiseer ik me dat er hier te lande ééntje is die uitblinkt in complotdenken: Geert Wilders (en Bosma etc.). Alleen heet het dan ‘samenzwering’, wat natuurlijk hetzelfde is.
  Dat zijn dan weer complottheorieën die imho wel weer flauwekul zijn 😉

 16. piet Schreef:

  Dat zijn dan weer complottheorieën die imho wel weer flauwekul zijn

  Maar heel veel mensen geloven het. En mensen die geloven kan je gemakkelijk kneden. Want als je geloofd, hoef je niet na te denken.

 17. @22

  Wij hebben op Krapuul al geschreven dat Wilders rechtsere standpunten heeft dan Likoed.

  @24

  Wij spraken van complotdenken vanwege:
  – reactie 3 over Israel en Libie.
  – de oorspronkelijke uitlating van Rabbae, waarin hij Wilders een instrument van Israel noemde. Pas na de verontwaardiging die dat gaf, wijzigde hij dat in “extreem rechts in Israel”.
  – Wilders een instrument van Lieberman noemen is net zo onzinnig als Lieberman een instrument van Wilders noemen. Of de PvdA een instrument van Obama. Enzovoort. Alleen omdat ze dezelfde mening hebben.

 18. Likoed Nederland Schreef:

  Wij spraken van complotdenken vanwege:

  Likkoe. Vind je het zelf nou óók niet belachelijk dat je nu alweer praat in `wij’ vorm? Daarmee zet je jezelf toch op een platform voor vrijdenkers onsterfelijk voor joker? Kun je het alléén niet af? 🙄

 19. jvdheuvel Schreef:

  Misschien vergaderen ze van te voren eerst over wat ze hier gaan commenten.

  @30 JvdH. Vast wel. Hun lijder beslist volgens protocol. En ongetwijfeld sparen ze ook alle reacties op voor de cidi antisemitismebloemlezing 🙄

 20. Het zou een hoop speculatie schelen als het algemeen bekend was wie hoeveel aan welke politieke partij doneert. Dan was op slag duidelijk voor wie Geert Wilders nu echt werkt.

 21. Er is een verschil tussen Joden en mensen die zich voordoen als Joden. Maar wee je gebeente als je kritiek hebt. Dan ben je een antisemiet.
  Stop met nieuws kijken, vorm je eigen mening en doe je ogen open. Geld = macht. wie zitten er achter het geld? hoe hou je je geld? Beïnvloeden van: media, politiek, banken, enz. Onderzoek en doe je ogen open. Deze (mensen) doen zich voor als Joden, maar hebben zelfs WO2 zelf betaald.

 22. Kap
  @33

  De vermenging Joden en Edomieten is inderdaad wel iets om rekening mee te houden. Het is daarom nog niet zo eenvoudig om na de vemenging die plaatsvond ten tijde van Johannes Hyrcanus een rechtvaardig oordeel te vellen. Het wachten is op de Vredevorst.

Reacties zijn gesloten.