PVV in de knel door geslachtsverandering Hero Brinkman

New York/Tel Aviv: de aangekondigde sekse aanpassing van PVV’er Hero Brinkman heeft in Israël en de USA tot opgetrokken wenkbrauwen geleid bij de diverse financiers van Geert Wilders en de PVV.

Wilders’ belangrijkste bondgenoten waaronder David Horowitz, Daniel Pipes, Robert Spencer en Pamela Geller hebben een verklaring doen uitgaan waarin wordt gedreigd met intrekken van de de financiële steun aan Wilders en de PVV indien Hero Brinkman groen licht krijgt van Geert Wilders om zijn voornemen om het voorbeeld van zijn partijgenoot Laurence Stassen (voorheen bekend als Laurent Stassen) te volgen, in daden om te zetten.

Ook hebben de organisaties Children of Jewish Holocaust Survivors, en No Mosque Here in New York de geldkraan per direct afgesloten. “We will not allow our judeo-christian civilization to be ridiculed by Dutch hobbies like sex change operations and we will definitely not fund them with our precious dollars”, aldus Raymond Ibrahim, associate director van het Middle East Forum en schrijver van de bestseller The Al Qaeda Reader, “Geert Wilders is on his own”.

Wilders watchers in binnen- en buitenland verwachten dat de relatie Brinkman/Wilders, die toch al onder zware druk stond, nu wel eens van korte duur zou kunnen zijn.

De PVV’ers Wilders en Brinkman wilden niet reageren op het nieuws maar insiders melden dat er mogelijk kan worden gerekend op een reactie die als “woest”, of mogelijk zelfs “woedend” zal kunnen worden beschouwd.

Brinkmans aankondiging, vannacht op Twitter, leidde tot veel commotie, zelfs wereldwijd. Ruim een uur lang was “Brinkman’s sex-change” een trending topic.

Of de aangekondigde releasedatum van “Kino der Toten”, de opvolger van Wilders’ film Fitna (bekijk de trailer hier) gehandhaafd blijft, ondanks de gewijzigde omstandigheden, is op dit moment nog niet bekend.

18 gedachten over “PVV in de knel door geslachtsverandering Hero Brinkman”

 1. “Geert Wilders is on his own”

  Correcter: “Geert Wilders is on his own clown” 😆

 2. “Wilders watchers in binnen- en buitenland verwachten dat de relatie Brinkman/Wilders, die toch al onder zware druk stond, nu wel eens van korte duur zou kunnen zijn.”

  Begrijpelijk, je laat je geliefde niet zomaar gekke dingen doen.

 3. De oorzaak van het wispelturig gedrag van Hero wordt in één keer volkomen duidelijk.

 4. Van Ann Coulter, beroemd strijdster voor de joods-christelijke beschaving wordt ook gezegd dat zij van huis uit man is. Dus het valt niet bij iedereen in ultrarechtse kringen even slecht.

  En ik hoor Likoed NL al juichen over dat mens van Viva Victoria en weet ik veel van het Songfestival zoveel jaar geleden. “In Israel kan dit gewoon”.

 5. Dus dat akefietje in Nieuwspoort was niet te wijten aan een drankprobleem maar aan PMS.

 6. Hero is gewoon een uniseks naam.

  Traditioneel komt die naam ook meer voor bij Meisjes in dit land.

 7. 😀
  Leuk gevonden.

  Maar… @piet, zou je alsjeblieft niet het woord “het” willen gebruiken. Zelfs niet voor Hero(ïne) Brinkman.

 8. @12
  Ik zie het probleem niet zo, in onze taal (en bv Duits) hebben we de mogelijkheid iets onzijdigs/een twijfelgeval van een lidwoord te voorzien. In tegenstelling tot bv het Frans.
  Maar ik zal beloven deze voor mij tot nu toe onbekende gevoeligheid te ontzien. Vooral omdat na vandaag deze materie niet meer ‘actueel’ is…

 9. @14
  Als je bijvoorbeeld reageert op een blog, en je weet niet wat het geslacht is van de persoon op wie je reageert, zou het me verbazen als je het woord “het” gebruikte.

  Taaltechnisch zou je gelijk kunnen hebben, echter aangezien een persoon (in principe?) altijd een geslacht heeft, impliceert “het” dat de besprokene geen persoon is. “Het” wordt ook expres op die manier gebruikt door transfoben (vgl homofoben).

 10. zoo, wilders gaat een film maken Fitna 2
  denk dat het weer knip en plak werk word van hem
  het word toch niet meer serieus genomen van wilders
  ze moeten eigelijk film maken over wilders zelf
  dan word het zekker een komisch film van wilders

Reacties zijn gesloten.