Het intellect van Lilian Helder (reprise)

De NRC neemt weer eens een kijkje in de peilloze diepten van het intellect van Lilian Helder:

Volgens Lilian Helder kan zij ‘Ivo en Fred altijd rechts inhalen’ en zal zij dat ook zeker doen.
(…)
De PVV is van law and order, ik hoef nooit te vragen of iets te hard is. Ik kijk wat Fred heeft gezegd – of liever: wat hij niet heeft gezegd – en ga dan net iets verder.

Kijk, zo kom je als politicus aan een doorwrocht standpunt, waarbij je je inderdaad ook niets meer van verworvenheden der wetenschap zoals statistiek hoeft aan te trekken: gewoon kijken wat de VVD zegt en het dan lekker nog iets harder stellen.

4 gedachten over “Het intellect van Lilian Helder (reprise)”

  1. Je mag vinden van Donner wat je vind, maar een “Je weet wel wie ik ben” type is hij zeker niet. Hij is een van de enigsten die gewoon met de FIETS naar het bInnen hof komt. Kan deze mevrouw nog een voorbeeld aan nemen. Daar boven op is hij misschien wat van de oude stempel, maar eerlijk gezegd wil ik daar wel wat meer van. Met wat RESPECT voor elkaar spreken in de kamer inplaats van als een driese Limburgse Koeien vlaai alles er maar onder smeren met schelden.

    Als je oude beelden van de Kamer in de jaren 60 ziet en je vergelijkt ze met nu… dan mogen we ons schamen bij de teloorgang van beschaving.

  2. Een beetje law and order abiding advocaat moet toch weten dat het verboden is om rechts in te halen en inderdaad te hard hóór je niet te vragen, dat behoor je te weten.

  3. Iedereen weet dat de PVV dit doet, maar het wel erg stom om dit zo bot toe te geven.

Reacties zijn gesloten.