Het is niet handig om Wilders te heten

Kunnen we lezen op het weblog van Paul Wilders, Geerts oudere broer. Hij is overigens van de school dat welke publiciteit dan ook gunstig is voor zijn broer, een standpunt dat wij hier duidelijk niet aanhangen.

Maar gezien het feit dat hij bij Fitna I met zijn gezin moest onderduiken, kan ik me voorstellen dat hij liever ziet dat er niet teveel aandacht voor Fitna II komt. Ik denk dat dat wel mee zal vallen; niet veel mensen zitten te wachten op nog zo’n Powerpointpresentatie, zelfs een moslimextremist krijgt er volgens mij onbedwingbare gaapneigingen bij.

6 gedachten over “Het is niet handig om Wilders te heten”

 1. En daar hoor je Geertje niet over, dat het gezin van zijn broer moest onderduiken. Wat een walgelijke man is het toch.

 2. meharis Schreef:

  En daar hoor je Geertje niet over, dat het gezin van zijn broer moest onderduiken. Wat een walgelijke man is het toch.

  Broertje is Dhimmie Linkschmensch die zich tegen de lijer uitsprak .. Staat vast op Nacht und Nebel lijst …

 3. Sterkte broer Paul Wilders en met alle respect voor uw opstelling jegen s uw broer. zoals gezien bij P@W . .
  Paul Wilders zegt dat de naam Wilders zijn gezin in onderduik heeft gebracht,dat het overwegend allochtonen waren die zijn gezin bedreigden en dit pas nadat P@W hem daarover doorvroegen.
  In feite zegt hij nu dezelfde ellende voor zijn gezin te vrezen omdat broer Wilders media breed de inhoud van Fitna 2 heeft verkondigd.
  Hij schaart dit onder Wilder reclame boodschappen. De kunst daarvan zoals hoelang, intervallen en herhaling is het product verkopen, Packard.s klassieker over reclame the Hidden Persuaders.
  Super ergerlijke reclame zou ook nog eens 1 x goed werken om uit opgebouwde ergernis het product toch te kopen.
  De vraag is negeren of er op reageren en daarmee het product Wilders ongewild promoten.
  Een passende Nick voor hem was en is m.i. daarom al beter, plaats het fenomeen als product het zonder de naam van fabrikant als hygiëne en sanering.
  Ik weet het niet verder ook niet behalve er over te waken Wilders geen energie sluiper voor mezelf te laten zijn, me niet geestelijk te laten legen of obsederen door de persoon zelf. Dit alles terwijl ik niet zonder vrees over de gevolgen van zijn niet aflatende “”zie onze vijand reclames” ben.
  Festival of fools op Krappul als nodige verluchting, biedt de site mij een gelegenheid om mijn afkeer te delen, soms iets bij te leren, door vertalingen voor het gedoog fenomeen te vinden, boosheid /vrees als als verdriet dat het zover heeft kunnen komen, de kop op steek te uiten.

  Schiet ook niet veel op, ik weet het dus niet.

  Sterkte Paul Wilders en gezin, het is te hopen dat de gevolgen van reclame flits product Fitna 2 uit zullen blijven.

 4. De vraag is of Paul Wilders wordt bedreigd wegens Fitna, wegens zijn uitspraken tegen zijn broer of allebei. Het is hoe dan ook een grof schandaal-

 5. @Sofia; uit zijn tekst begrijp ik van beide kanten. Hij stelt dat moslimextremisten en PVV-aanhangers zich nogal hetzelfde lijken te gedragen.

Reacties zijn gesloten.