10 gedachten over “Rita Verdonk heeft eindelijk een nieuwe baan”

 1. Jammer dat zoveel Holebi´s vertrouwen hebben in dergelijke populistische figuren.

 2. Wat heeft dit mens betekent dan voor de Homorechten? Ik begin me steeds meer af te vragen of Gay.NL en de Gaykrant niet politiek gekleurd zijn omda thun hoofdredacteur toevallig een VVDer is.

  Serieus… als ze nu Homomoeder van het jaar was geweest, maar zelfs dat niet. Is ze homosexueel? nee ze heeft een man en is gelukkig getrouwd.

 3. @#6 Ze is ook niet Bi zover ik weet.

  VVD en CDA maken trouwen met een buitenlander van de eigen sekse vrijwel onmogelijk voor homoseksuelen, maar dat lijkt niet te zijn doorgedrongen door de idioten die denken dat Rechts opkomt voor de rechten van niet-hetero´s.

  Wat heeft Verdonk ooit gedaan voor Holebi´s? Niks zover ik weet.

 4. @7
  Daarom vind ik het ook vreemd, helemaal als je het artikel leest. Die zijn zooo lovend dat je denkt dat dat mens zich kan meten met een Imca Marina (die echt veel voor de homo beweging betekent heeft). Maar de moderne homo kent haar niet eens meer en gaat voor types als verdonk?

  Ik begrijp er echt niks van, en als het nu om anti homo geweld van Marokanen ging, dan vraag je Geertje toch om een Kolumn? Die wil graag een podium hebben hoor ;).

 5. Homo-emancipatie als stok om de islam mee te slaan. “Je staat voor de Nederlandse normen en waarden waar ook homoseksualiteit een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Dat is wel regelmatig in strijd met de Islam.” Want het stikt in Nederland natuurlijk van de islamitische weigerambtenaren. O, wacht…

Reacties zijn gesloten.