3 gedachten over “Geen billen en borsten in Arkansas”

  1. Op zich heb ik niks tegen kledingcodes. Ze horen alleen wel voor beide seksen te gelden. Als vrouwen geen tepels mogen laten zien dan mannen ook niet. Moeten vrouwen hun torso bedekken dan mannen ook. Ik vind het niet meer dan normaal dat je op school en op werk niet iedereen trakteert op je bilnaad of de precieze omvang van je manne- of vrouweborstjes.

    Het is alleen absurd dat dit een wet is. Dit is een zaak van het schoolbestuur en ouderraden eventueel met inspraak van scholieren van 12+. Op werkplekken is dat een zaak van het management met inspraak door werknemers en vakbonden.

  2. een zaak van van het schoolbesttur? de Volendamse oplossing 😀

    aangezien obesitas epidemische trekjes krijgt in de VS is de McBurka misschien een gat in de markt 😆

  3. Ik vind het geklaag over die bijzondere school in Volendam een beetje hypocriet aangezien Islamitische scholen doorgaans strengere kledingcodes hanteren. Voor zover de hoofddoek officieel niet verplicht is, komt het daar in de praktijk gewoon op neer. Dat houdt andersdenkenden wel weg. Denk je nou echt dat een Islamitische school staat te juichen als leerlingen daar met symbolen van de concurrentie gaan lopen? Dat wordt ook niet gepikt. Niet door leraren en niet door medeleerlingen.

    Tieners moeten niet met een halve blote reet rondlopen. Mogelijk kan je daar ongeacht leeftijd gewoon een boete voor krijgen in Nederland. Je broek helemaal laten zakken is namelijk zeker onzedelijk gedrag.

Reacties zijn gesloten.