PVV verliest in peiling twee zetels aan VVD

De PVV verliest deze week twee zetels aan de VVD in de peiling van Maurice de Hond. De peiling is afgenomen na de aankondiging van PVV-leider Geert Wilders dat hij met een vervolg op zijn Fitnafilm komt.

Wordt Nederland PVV-moe? Nou als dat eens zou kunnen. Maar een kat in het nauw maakt rare sprongen. Dus hou mijn hart vast wat die gek nu weer gaat verzinnen om in het nieuws te komen.

Voordeel hiervan is wel dat Geertje steeds minder belangrijk wordt voor het kabinet. Als hij niet oppast wordt hij als aanhanger losgekoppeld.

7 gedachten over “PVV verliest in peiling twee zetels aan VVD”

  1. nog even en dan is pvv game over als wilders zo gaat
    hopelijk gaat pvv naar 0 zetels en dan is het voor pvv by by

  2. zijn een paar kiezers tot de conclusie gekomen dat Geert echt gestoord is…terug naar de VVD….wat als ze nu eens echt een keer goed na zouden denken….

  3. Geert is getrouwd met een Hongaarse Jodin? Zeker ook nog met een driedubbel paspoort! Openheid van zaken, Geert. Daar hebben Henk en Ingrid recht op.

  4. Ik vind Maurice de Hond al een tijdje niet geloofwaardig meer. Een verlies van twee zetels maakt niet uit als het CDA er meer verliest. Dan is de PVV immers nog altijd nodig om rechts beleid uit te voeren. Bovendien maakt dat pas over 3 jaar uit.

Reacties zijn gesloten.