De afgrijselijke Utrechtse moskeerel

Voorpagina nieuws overal, de vreselijke rel “rondom” een Utrechtse moskee die geld uit Libië ontvangt. Een paar journalisten reisden af naar de moskee om verhaal te halen. Hoe dat zit met dat geld uit Libië. Nou en toen kregen ze het buiten aan de stok met een paar voorbijgangers. Bekijk de beelden. Echt vreselijk. De verslaggever heeft aangifte gedaan. Vraag me eerlijk gezegd af waarvan want op de beelden is niks te zien. Nou en later zijn ze dus gaan praten met die enge voorzitter van die enge Libische moskee. De man spreekt prima Nederlands, heeft niks te maken met die mensen buiten, betreurt wat er buiten gebeurd is, heeft een prima verhaal over zijn geld uit Libië, etc. Typisch geval van een hoop hysterie om niks. Kijk dan zelf. Misschien dat ik iets schokkends heb gemist. Kan ook. Zie ook De Pers.

4 gedachten over “De afgrijselijke Utrechtse moskeerel”

  1. “Voorpagina nieuws overal, de vreselijke rel “rondom” een Utrechtse moskee die geld uit Libië ontvangt. ”

    En nu het vervolg – de vreselijke nieuws dat er oliemaatschappijen zijn die geld uit Libië ontvangen. Op naar de reproters rel voor het gebouw van de oliemaatschappij?

  2. @Nexus: Jaaaren bij Tamoil getankt ja, rechtstreeks in de zakken van Khadaffi staan pinnen!

  3. Om maar niet te spreken over de wapenindustrie die jarenlang erg veel geld uit Libie ontving.

  4. Eigenlijk mogen dus eigenlijk alleen “witte” doelen geld ontvangen zonder dat het een “vreselijke rel” word begrijp ik.

    Apart hoor.

Reacties zijn gesloten.