Stuitende wegenfeestjes kosten miljoen

Als u wil weten waar u het afgelopen jaar voor gewerkt heb lees dan dit bericht. Met een leuke foto van Camiel Eurlings samen met Bolero-dansende graafmachines. De huidige minister is er ook van geschrokken. Het budget voor wegenfeestjes is naar beneden bijgesteld. De graafmachines dansen nu niet langer de Bolero, nu dansen ze de Macarena. Dat is goedkoper.

7 gedachten over “Stuitende wegenfeestjes kosten miljoen”

 1. Nou, dat miljoen voor een feestje is goed voor een halve kilometer snelweg. Als je het zo bekijkt valt het dus nogal mee. Neemt niet weg dat voor het geld van een paar van die absoluut zinloze feestjes wel heel veel nuttige dingen gedaan had kunnen worden.

  Stel even dat er tien van die leuke partijtjes door Camiel gegeven zijn dan betekend dat dat je bijvoorbeeld alle eenouderbijstandsontvangers in Nederland eenmalig 100 euro extra had kunnen geven. Daar had Camiel vast meer voldoening van gehad, 100.000 deels sappelende gezinnen een blije dag bezorgen.

 2. Daar had Camiel vast meer voldoening van gehad, 100.000 deels sappelende gezinnen een blije dag bezorgen.

  Een dergelijk vertrouwen op dit individu lijkt mij te veel eer.

 3. hmm, als een eerbetoon aan jezelf met dansende graafmachines je een prettiger gevoel geven ben je wel heel erg bedorven.

  Op de foto lijkt het wel of Camiel met een oude Lada op zn feestje is verschenen. Dat siert ‘m dan weer.

 4. Een in het heetst van de strijd afhakende loser 😡 Weer zo’n saluerende onbetrouwbare Limburger, kruipt eerst voor zijn partijgenoot V door het stof en verdwijnt dan stilletjes terug naar het land van de PVVers.

 5. Ow, correctie, de feestje kosten geen miljoen per stuk, maar 1,2 miljoen/jaar in totaal. Dus het aantal leuke feestjes uit mijn eerste post doet niet ter zake en sterker nog, mn hele rekenvoorbeeld klopt niet. 😳

  Neemt niet weg dat Camiel per feestje meer uitgegeven heeft dan ik pleeg te doen.

 6. Voor het ‘maken’ van een gezin de politiek uit. Nog even salueren als prins carnaval voor de ‘we dienen ons bescheiden opstellen’ huichelaar om dan naar zijn KLM vriendjes te gaan om vrachtvliegtuigen te vullen.
  ‘Biologische klok’ Meisje Eurlings brand ondertussen een kaarsje in de Lourdes kapel aan de voet van de Cauwberg.

 7. Meer tijd voor het gezin, klinkt bekend uit de muiltjes van de CDA kliek. Echter, momenteel hebben ze niet zoveel meer op met gezinnen en zeker niet met bijstandsgezinnen. Want een bekende kreet is: Werken,leren of solliciteren. De huichelaar gaf nog even een actie op het congres en was verdwenen. Dat inmiddels de rapen gaar zijn in zijn partij zal die wel niet meer merken in zijn directiekamer op Schiphol.
  Ohh, er wordt gesproken over een mogelijke terugkomst op een later moment in de politiek. Zal dan wel zijn als hij weggetrapt wordt dankzij de dure openingsfeestjes van nieuwe hangars of startbanen. Want daar is ie goed in, feestjes en asfalt. De polderbaan verbreden, de zwanenburgbaan verlengen en de buitenveldertbaan ophogen. Tjonge, ik steek ook een kaarsje op ergens in een gammel veldkapelletje.

Reacties zijn gesloten.