Bijna vermoorde cartoonist goed nieuws voor Greet

Een somalische terrorist met banden met Al Qaeda en diverse andere terroristische organisaties valt het huis van Kurt Westergaard aan met een hamer en wordt neergeschoten door de politie.

Nou dan vallen die Pavlov bekjes van de PVV-aanhangers open hoor; Greet zal dus wel gelijk hebben.

it-clown4-150x150Greet heeft gelijk dus verbieden we de Koran, minaretten en de bouw van moskees, Greet heeft gelijk dus we gaan mensen zonder vorm van proces opsluiten, Greet heeft gelijk dus we gaan belasting heffen op hoofddoekjes, Greet heeft gelijk dus we deporteren de moslims bij tientallen miljoenen tegelijk, Greet heeft gelijk; we schieten ze eerst nog in hun knieschijven, Greet heeft gelijk want we zetten het leger in tegen hun straatschoffies, Greet heeft gelijk we gaan een kinderliedje verbieden, Greet heeft gelijk we gaan de kerstboom verplichten, Greet heeft gelijk we gaan Iran bombarderen. Et cetera. Greet heeft gewoon gelijk.

Ziet u het verband niet? Somaliër met hamer -> Greet heeft gelijk?

Ik ook niet eigenlijk. Wat ik wel zie is een triomfantelijke Greet. Een Greet die best wel blij lijkt te zijn met deze aanslag; je zou haast denken dat Greet deze somaliër in hoogsteigen persoon heeft ingehuurd om Greets punt te maken. Je zou bijna denken dat Greet een beetje teleurgesteld is dat Westergaard geen haar gekrenkt is. Hoeveel mooier zou het zijn voor Greet, als het slecht was afgelopen met Westergaard, denk je eens in.

Hoe gruwelijker en monsterlijker de extremistische fundamentalistische islamistische terroristen zich misdragen; hoe beter het is voor Greet.

Andersom ook.

121 gedachten over “Bijna vermoorde cartoonist goed nieuws voor Greet”

 1. Prachtig die solidariteit van MAgreet, jammer dan weer van het “provoceren” door de cartoons op pvv.nl te zetten.

 2. Je zou ook kunnen stellen,dat de praktijk je slappe geouwehoer iedere keer inhaalt.
  Prachtig ook hoe geweld hier word goedgepraat,”want men provoceert”.
  Zo’n eng stelletje meelopertjes hadden we in de oorlog ook,die vonden ook dat we nogal provoceerden richting de nieuwe duitse heersers.
  Of “die weisse rose” die provoceerden de heer hitler na het debacle stalingrad met aftreden,nou die hebben het geweten.
  guillotine->hitler zien jullie het verband?…..

 3. “Prachtig ook hoe geweld hier word goedgepraat”

  Heb je ook nog wat zinnigs te melden behalve gore leugens?

 4. MAgreet begint bijna een cultstatus aan te nemen, ik zou wel in debat willen met hem, maar ik heb vernomen dat hij altijd afzegt.

 5. @Gilles zoveel zetels heeft Heilige Greet toch niet nodig? Hij heeft nu al miljoenen slaafjes.

 6. inspector71
  Geweld wordt niet goed gepraat,
  en dat is trouwens een omgekeerde godwin van jawelste.
  Maar het verband tussen een gek die wat doet en een bevolkingsgroep er gelijk bij betrekken wordt ook niet goedgepraat.

 7. Beste vdHeuvel,Gore leugens? je beticht anderen ervan geen argumenten te hebben,heb je die zelf wel dan?
  Ik word alleen kotsmisselijk van het gewentel in eigen waarheid.
  Dat jij moeite hebt met een vrije wereld en de kernwaarden hiervan is jouw zaak,maar welk woord is volgens jouw gelogen?
  Of ben je mischien bang het op argumenten niet te kunnen winnen?

 8. Ook zo’n mooi argument:”Hij heeft nu al miljoenen slaafjes.”
  En ergens anders oreer je dat je geen lid kan worden van de “beweging” en deze dus niet democratisch is.
  (geeft maar weer aan wat een vreemde kijk je op democratie hebt)

 9. @inspector71 ik denk dat jij alleen maar gore leugens kan schrijven. Ik heb nu 2 commentaartjes van je gelezen en ik weet eigenlijk wel genoeg. Een debat met een leugenachtige idioot ga ik inderdaad niet op argumenten winnen nee. Dat heb jij goed gezien.

 10. jvdheuvel schreef:
  January 2, 2010 at 3:00 pm
  Indrukwekkend nietwaar? Wat een held

  Als je zelf een held was, plaatste je de cartoons op deze site. Maar waarschijnlijk ontbreekt je daarvoor de moed. Misschien dan een verklaring dat je ‘afstand neemt’ van wat er gebeurd is? Of keuren je moslimmeesters dat ook af?

 11. inspector71
  De partij is niet democratisch in de zin dat je er geen lid van kunt worden. Dat alleenrecht is voor MAgreet alleen. Als ik een slaaf wil worden van partij dan wil ik op zn minst inzicht in de partij hebben. Dat is wat vdHeuvel volgens mij bedoelt.

 12. Beste Sjef,een geloof lijkt mij niet een bevolkingsgroep te betreffen,want die kan eenieder aanhangen.
  Waar het om gaat is een doctrine die niet in een democratische vrije wereld past,van het soort:”willst du nicht mein bruder sein slag ich dir den schedel ein”.
  Het is dan ook niet vreemd dat je zo’n doctrine in een open democratie kritisch bekijkt en kunt bekijken zonder dat je leven hierbij gevaar loopt.
  Simpeler gezegd de KKK is ook en op geloof gebaseerde doctrine,moeten we die dan ook toelaten onder het motto vrijheid van geloofsovertuiging?
  Welke van de 2 is ESSENTIEEL voor een democratie? vrijheid van meningsuiting of van geloofsovertuiging?
  Deze problematiek moet je kunnen bespreken ook als je hiermee mensen “kwetst”.
  Iemand kwetsen geeft de “gekwetste”geen recht op het gebruik van geweld,dit is namelijk waar vrijheid van meningsuiting stopt.

 13. beste vdheuvel dat is omdat je zelf ongefundeerde onzin uitkraamt,dat maakt dat je een discussie niet kunt winnen.
  Benoem mij 1 “leugen” dan spitten we hem samen uit.

 14. Beste Sjef,Volgens mij werkt de democratie zo dat je kunt kiezen voor een partij en dit je niet automatisch ëen slaaf”van diezelfde partij maakt.
  Juist het feit dat je geen lid kunt worden,maakt je JUIST partijonafhankelijk,anders dan de bekende politieke zuilen als b.v. het cda met zijn vaste christelijk geindoctrineerde kiezersschare.
  Het maakt dat een ieder PERSOONLIJK een keuze kan maken en komt dus de democratie ten goede.

 15. “Simpeler gezegd de KKK is ook en op geloof gebaseerde doctrine,moeten we die dan ook toelaten onder het motto vrijheid van geloofsovertuiging?”

  Ik wil de Islam niet vergelijken met de doctrine van de KKK, zoals u al zegt dat is te simplistisch.
  De KKK was een georganiseerde intentiteit die erop uit was bevolkingsgroepen uit te roeien. Niet zo zeer uit geloof meer vanwege afkomst.
  Dus in je redenering is er geen sprake van “Bashen” omdat het om een geloof gaat en niet een bevolkingsgroep? Als ik wat kwetsend zou zeggen over Joodse mensen in het algemeen, zit ik in diepe doedoe.Er hoeft maar iemand een aanklacht in te dienen en ik mag me melden op het politburo.Joodse mensen zitten ook wijd versprijd over de wereld en toch worden zij gezien als een bevolkingsgroep. Moslims worden in Nederland gebashed vanwege hun geloof, ik zie ze als bevolkingsgroep. Ze hebben een boek gemeen en de voorouders komen uit een bepaald gebied

 16. Ach slaafjes,….hij doet precies wat ik zou willen dat hij doet, dus ik zie het meer als op een lijn zitten.
  Jammer alleen dat ie wat soft is, van mij mag het best wat harder allemaal.

 17. Beste vdheuvel,Heel simpel je stelt:dat het een enkel persoon met een hamer betreft,m.a.w. waar hebben we het over.
  Daarmee praat je dus heel simpel geweld goed,Wilders word b.v.met het leven bedreigd voor zijn mening.
  En dan durf jij te stellen dat het hem goed uit zou komen als de cartoonist was omgekomen?
  Ik neem aan dat de anonimiteit van het internet je goed bevalt,want ik zou jouw wel eens willen horen piepen,als je hetzelfde zou overkomen.
  Je tendens op deze site is,dat Wilders deze bedreiging aan zichzelf te danken heeft en daarmee haal je precies de essentiele kernwaarde van een vrije wereld onderuit,
  te weten de vrijheid van meningsuiting.

 18. Sjef schreef:
  January 2, 2010 at 3:55 pm
  “Moslims worden in Nederland gebashed vanwege hun geloof”

  Klopt. Vanwege hun haat richting niet-gelovigen. Vanwege hun agressie. Vanwege hun antisemitisme.

 19. Beste Sjef,KKK niet een (vorm van) geloof? en die brandende kruizen dan?
  Ik zou me maar eens in de materie verdiepen,want deze beweging is wel degelijk een geloofsafscheiding en als je zegt vrijheid van geloofsovertuiging en ik NOEM het een geloof,zou je me ook moeten toestaan kruizen te verbranden en de excessen te accepteren (een enkeling die met een hamer…….)

 20. @inspector71 Overal, in alle kranten, staat dat het een man was met een hamer. Maar omdat ik het schrijf praat ik geweld goed. Sure.

  Goed “argument” je hebt de “discussie” echt “gewonnen” hoor :mrgreen:

 21. Brande kruizen? De meeste Neo-Nazi’s verbranden juist dat kruis omdat ze niks willen weten van het christendom en zich liever als heiden profileren. En de Swastika is trouwens een geroofd symbool uit het hindoeïsme/boeddhisme.

 22. Het gaat niet om de man met de hamer het gaat erom dat je 1.het feit bagataliseert dat iemand om zijn mening word bedreigd. en 2.stelt dat doordat deze aanslag er was,Wilders gelijk heeft waarbij je standpunten van Wilders volledig uit zijn verband rukt.
  Om er 1 te noemen:deportatie het betreft hier simpel een wet die terugkeer naar land van herkomst mogelijk maakt,een wet die al lang bestaat.
  Echter noem je het expres deportatie om naar een bepaalde periode te verwijzen,die je echter niet wilt uitdiepen,omdat deze geen steek houdt.
  Maar ik wil best de degens met je kruizen betreffende deze periode in de geschiedenis.
  Verder vergelijk je dus Wilders met een massamoordenaar,waarbij je dus in principe geweld predikt.
  (er hoeft ten slotte maar 1 enkeling met hamer…..de behoefte voelen de wereld te moeten redden)

 23. Beste Sjef,Neo-nazi’s? ik weet niet hoe je die overgang maakt maar de KKK is toch echt wat anders,ik zou zeggen google het eens of lees eens een boek dan kun je er over meepraten.
  De KKK is een op christelijk geloof gestoelde doctrine,die bezegd dat er in de bijbel word beschreven,dat het blanke ras superieur zou zijn.
  Dat maakt het dus wel degelijk een geloofsafscheiding.

 24. @inspector71 je bent gewoon een saaie leugenachtige fantast. Je Grote Leider zal trots op je zijn.

 25. inspector71

  Wat ik zei “onderbouwt” Gilles de L ‘Internette nog eens. Wat is jouw antwoord erop?

  Je kijkt teveel naar de mummie returns

 26. Beste vdheuvel,Ik voorspelde al dat je het met feiten niet kunt winnen.
  Saai is niet per definitie verkeerd,maar op een leugen zul je me niet kunnen betrappen.
  Zoals gezegd de PVV neemt geen leden aan en dus kan ik ook geen “grote leider”hebben.
  Wat ik enger vind is dat jullie meer geindoctrineerd lijken als een gemiddelde hitlerjugend lid,denk daar maar eens over na.

 27. Beste Sjef,Ik zie even niet wat er onderbouwd word door Gilles dus help me even.
  “Extreem-rechtse lullen gooi ik op één hoop. KKK en Neo-Nazi’s zijn een pot nat” daarmee geef je dus aan dat jij dus WEL generaliseerd.
  Je gaat helaas aan mijn punt voorbij,dat jullie dus eigenlijk zeggen,dat een doctrine als de KKK vrijheid van geloofsovertuiging zouden moeten hebben in Nederland.
  Dat strookt niet helemaal lijkt me.
  Dus:Is het een pot nat omdat je er gewoon graag bij hoort? of omdat je er tegen bent,maar wel wilt vechten voor hun vrijheid hun geloof te beleiden?
  Lijkt me de theorie van Jung te bevestigen “the duality in men”

 28. Heb ik iets gemist? Er is toch geen twijfel over mogelijk dat de KKK in eerst instantie religieus geïnspireerd zijn? Wel eens zo’n site bezocht? Die gasten zijn religieuzer dan een imam met een grintwinkel bij de Ka’ba.

 29. inspector71

  Je hebt al eerder gejokt. En wie is jullie? Bedoel je links-rechts,dat eigenlijk niet bestaat? Je moet de zaken niet omdraaien mein fruend, jouw partij heeft één grote leider dus wie is dan de HitlerJugend?

 30. jvdheuvel, hoe zou je je voelen als hier wonende Somaliërs ook geïnspireerd werden door je site?

  Lijkt me uitstekend. Dit is een zeer vredelievende en vrijheidslievende site. Hij trekt af en toe wat malloten aan maar verder is er helemaal niets mis met deze site.

 31. Ik heb nooit gezegd dat er in Nederland plaats moet worden gemaakt voor doctrine, nee. Jij legt me woorden in de mond, die ik nooit heb beweerd. Weer een veel gebruikte tactiek van de PVV-er

 32. En maar strooien met Godwins die PVV-aanhangers. Alsof die 6 miljoen Joden voor Jan met de korte achternaam gestorven zijn.

 33. Beste Sjef,Weer zo’n afleidingsmaneuvre,”Sjef schreef:
  January 2, 2010 at 4:28 pm

  inspector71

  Wat ik zei “onderbouwt” Gilles de L ‘Internette nog eens. Wat is jouw antwoord erop?

  Je kijkt teveel naar de mummie returns”
  Ik heb je een antwoord gegeven die jij nu weer ontwijkt.
  Zoals ik al eerder zei de PVV heeft geen leden en zo kan ik dus ook geen leider hebben.
  Met jullie bedoel ik de eensgezinde warhoofdjes hier,zoals jezelf die blijkbaar geen eigen mening kunnen vormen en alleen met de wolven in het bos kunnen meehuilen.
  In de hitlerjugend werd je ook een mening opgedrongen en jij reageert mede als zo’n geindoctrineerd jongetje.
  Er zou je geleerd moeten worden,alles kritisch te bekijken i.p.v. dat je zoveel meer bent als een ander en dus het gelijk altijd aan je kant hebt.

 34. Nog zoiets als deze vraag stellen: “jvdheuvel, hoe zou je je voelen als hier wonende Somaliërs ook geïnspireerd werden door je site?”

  Dus omgekeerd mag jvdH zijn mening niet uiten omdat een verloren piraat/Somaliër dit zou kunnen lezen?

 35. Sjef schreef:
  January 2, 2010 at 4:48 pm

  Ik heb nooit gezegd dat er in Nederland plaats moet worden gemaakt voor doctrine, nee. Jij legt me woorden in de mond, die ik nooit heb beweerd. Weer een veel gebruikte tactiek van de PVV-er

  Beste Sjef ik heb net geargumenteerd dat jouw stellingen,het dus mogelijk maken dat doctrines als de KKK, onder vrijheid van geloofsovertuiging, hun geloof zouden moeten kunnen beleiden.
  Of je het hier nu mee eens bent of niet,dat is wat je eigenlijk zegt.
  Zo was dus een hitlerjugendlid in 1945 ook nog steeds overtuigd van zijn gelijk,doordat dit hem zo geleerd was.
  Lees anders alles nog eens rustig door,dan neem je het wat beter op.

 36. Beste jvdheuvel, pas de kop van dit artikel eens aan. “Vermoorde”, met één d dus !
  Je hebt toch ooit je HAVO gehaald, of niet ?

 37. jvdheuvel schreef:
  January 2, 2010 at 4:48 pm

  Lijkt me uitstekend. Dit is een zeer vredelievende en vrijheidslievende site. Hij trekt af en toe wat malloten aan maar verder is er helemaal niets mis met deze site.

  Het leukste aan jouw site vind ik mij.

 38. Beste vdheuvel”vdheuvel schreef:
  January 2, 2010 at 4:49 pm

  En maar strooien met Godwins die PVV-aanhangers. Alsof die 6 miljoen Joden voor Jan met de korte achternaam gestorven zijn.

  Kun jij me wel vertellen waar ze voor gestorven zijn?
  Daarnaast waren het niet alleen Joden en daarbij creer je zelf het klimaat waarbij dit soort excessen uiteindelijk kan plaatsvinden.

  1,7 miljoen duitse krijgsgevangenen zijn om dezelfde reden namelijk MOEDWILLIG doodgehongerd door meneer Eisenhower.
  500.000 burgervluchtelingen zijn om diezelfde redenen met brandbommen in Dresden platgebombardeerd.
  Miljoenen DUITSE vrouwen tussen de 8 en 88 jaar,zijn om diezelfde redenen meermalen verkracht.

 39. @Liera nee ik heb nooit de HAVO gehaald maar bedankt voor je tip ik twijfelde al terwijl ik het opschreef.

 40. inspector71

  Sinds ik zo een doctrine met de paplepel erin heb gekregen, kan jij mij wat duidelijk maken. Ik heb een kansloos leven, zo kansloos dat ik naast een gezin en werk nog tijd heb om met je te praten überhaupt. Mijn insteek in het leven is positief blijven. Ik had het in mijn jeugd niet slecht, tot mijn vader failliet ging. Toen ging het even minder, maar we zijn er bovenop gekomen.

  Enfin, eigenlijk heb ik nooit inkijk kunnen krijgen in het hoofd van de PVV-er. Vanwaar die frustratie, vanwaar het gevoel dat ik heb van de incapabele PVV-er? Waarom is de PVV-er altijd zo boos?

 41. @inspector71 en nou schep ik volgens jou een klimaat waarin een Holocaust kan plaatsvinden en dan vind je het gek dat ik jou een leugenachtige fantast vind?

  :mrgreen:

 42. inspector71

  Maar een club als de KKK is duidelijk in zijn doelen, dan lijkt het me dat verbod op rascisme voor vrijheid van geloof gaat?

 43. Sjef January 2, 2010 at 4:55 pm

  Ik zou het iig niet op mijn geweten willen hebben dat iemand een moord beging omdat ik een hetze op mijn site aan het voeren was tegen een Kamerlid.

 44. Beste Sjef,reageer nou maar eens terug op argumenten voordat je in iemands hoofd probeert te kijken mischien verduidelijkt dat het een en ander.
  Daarnaast ben ik niet boos,ik beargumenteer een verhaal en word als men zo’n discussie niet aankan voor leugenaar uitgemaakt,dus wie is hier nu boos en gefrustreerd?
  Daarnaast gebeuren verkiezingen altijd nog anoniem dus wie noem jij dan PVVers?

 45. Rustig aan, vdheuvel,

  Als je Greet ze gelijk blijft geven dan komt de minister straks nog met de kosten van integratie en immigratie aanzetten, want de waarheid moet natuurlijk altijd verteld worden.
  Blijf je verhaal dus onderbouwen met de baten van moslimimport en vergeet de 6 miljoen joden niet te betrekken in je verhaal.

 46. Beste vdheuvel,nee hoor ik vind het niet gek dat je me leugenaar noemt,je onderbouwt het alleen niet en ontwijkt de discussie omdat je deze op argumenten niet kunt winnen.
  Ik heb je namelijk met heldere standpunten uiteengezet waarom ik dat denk,maar daar ga je wijselijk niet op in.

 47. Kijk en precies dat punt is dus op meerdere geloven van toepassing.
  Waarbij de grote valkuil het beleiden is,ofwel het staat in het dikke boek,maar wat doe ik ermee.
  En dus zul je de vrijheid van geloofsovertuiging in die zin onder de loep moeten nemen.
  Het komt namelijk dan dus neer op interpretatie.

 48. Inhoudelijk ben je net als MAgreet, miljoenen hebben jouw “standpunt” al weerlegd. Maar je blijft geloven in de sekte

 49. Beste Sjef,Er is nog niet 1 van mijn standpunten weerlegd.
  Daarnaast was het geen sekte ,je kon geen lid worden enz.
  Reageer nou maar eens inhoudelijk,i.p.v. de geijkte doctrines,het getuigd niet van een zelfdenkend individu.

 50. @inspector71 nou moet ik van jou onderbouwen dat ik geen klimaat voor een volgende Holocaust schep?

  Dat was namelijk je laatste “heldere argument”.

  Nee van dit soort “argumenten” heb ik inderdaad weinig terug.

 51. inspector71

  Voor wie is de stichting eigenlijk? Ik wil inkijk en dan beticht je mij van “schaapjes gedrag”?

 52. Beste vdheuvel,misschien mis je wat maar ik heb meerdere stukjes ingezonden.
  Zoals al eerder gezegd het zal boven je petje gaan.
  Eerst wil je goede argumenten en dan ga je er niet op in.
  Het lijkt me meer dat je zelf van ja-knikkers houdt en moeite hebt met goed geargumenteerde kritiek.

 53. @inpector71 Ja jouw “goed geargumenteerde kritiek” gaat mij inderdaad boven de pet. Ik was al eerder afgehaakt maar jouw laatste “heldere argument” dat ik een klimaat schep voor de volgende Holocaust, geeft toch wel de doorslag. Hier kan ik werkelijk niet tegenop.

 54. Beste Sjef “Dat hoeft niet eens, lees das partei-programm en denk na of het haalbaar is.”
  Volgens mij zou het niet de eerste regeringspartij zijn met zo’n program.
  Ik denk eerder,zoals ik al eerder zei,dat het een zaak is van interpretatie.
  Wat betreft die stichting ik weet niet waar je het over hebt jullie hebben het over “de PVV-sekte” dus ik stel dat jullie andere argument dan van toepassing is:je kan er geen lid van worden.
  Ik zeg niet dat je schaapjesgedrag vertoont,ik zeg alleen dat je reageert als een geindoctrineerd hitlerjugend lid.
  Je ontwijkt argumenten,werpt dit vervolgens mij voor de voeten.
  Ik kan echter teruglezend enkel concluderen,dat ik mijn argumenten helder uiteenzet,ze echter misschien niet door iedereen te bevatten zijn.

 55. Beste vdheuvel,Dat het boven je pet gaat had ik al voorspeld.
  Enig tegengas en je weet vervolgens je standpunten niet te verdedigen,mede omdat deze ook geen steek houden.
  Helaas is jouw kennis van geschiedenis,zoals deze WERKELIJK heeft plaatsgevonden beperkt.
  En zo kan het ook zijn dat je zelf niet inziet dat je aanzet tot geweld.
  Geeft niks,maar doet veel denken aan de meelopers ten tijde van de bezetting,totaal geen benul van de strekking van je acties.
  En precies dat soort mensen heeft de holocaust mede mogelijk gemaakt.

 56. U beticht mij van lidmaatschap van de HitlerJugend het,enige wat ik doe is dat argument naar u t’rug spugen. Ik ben geen lid van de HitlerJugend.

 57. inspector71

  NSB-er mag je hier wel zeggen hoor.Mits onderbouwd.
  Maar de PVV-er ziet overal NSB-ers. Zo is Obama ook een NSB-er.(Nieuwe Chamberlain)

 58. Beste Sjef,ik beticht je niet van lidmaatschap je moet een cursus begrijpend lezen gaan volgen.
  Ik VERGELIJK je gedrag met een geindoctrineerd hitlerjugend jongetje,niks mis mee toch?
  Dat heet een MENING of heb ik je nu “gekwetst”?
  Daarnaast spuug ik niet ik discussieer,wie reageert er nu zo boos? lees de tendens op deze site even,voordat je klakkeloos om je heen spuugt.
  Misschien reflecteerd dit meteen het gebrek aan respect voor anderdenkenden op deze site?

 59. Beste Sjef,ik trek enkel een vergelijk,ik heb verder Obama niet genoemd,maar dat geeft goed weer,wat een voorgevormd geijkt beeld je hebt,van iedere anders denkende.
  Een beetje zelfreflectie zou niet schaden,indien je daartoe in staat bent.

 60. Begrijpend lezen is zo groep 8, vergelijken/betichten het komt op hetzelfde neer.Omdat mijn denkbeeld en reflectiekader jou niet bevalt ben ik te vergelijken met de HitlerJugend.
  maar laten we grote mensen praatjes doen….

 61. En een uur geleden legde je me woorden in de mond die ik nooit had beweerd, wie is nu een terugkrabbelaar?
  Ik maakte ook maar een vergelijking toen ik Obama noemde, vanwege zijn zorgstelsel zou hij een Nazi zijn volgens eigen upperclass-bevolking en een verrader.En een vieze socialist.

 62. Beste Sjef,Dit hele blog staat toch bol van betichten?
  Alleen nu het jouw kant op komt word je boos,nou ja heb je meteen je inzicht in het hoofd van een PVVer dat wilde je toch?
  Ik weerleg precies wat mij niet bevalt aan jullie propaganda,met heldere argumenten,dat lijkt me grote mensen genoeg.
  Ga nou eens als een volwassen mens in op die argumenten,dan ben je een echte kerel,maar alles is ontwijken,omdat je verhaal geen steek houdt.
  Ik weet waarover ik praat maar dat lijkt me bij jullie wat te ontbreken.

 63. Beste Sjef Ik heb je, zoals ik al eerder weerlegd heb,geen woorden in de mond.
  Ik ben ook geen terugkrabbelaar en het voorbeeld Obama geeft maar weer wat voor zijwegen jullie moeten bewandelen om je gelijk te behalen.

 64. Kosjer Kosjer boy af. Ik ben niet boos. Ik wilde alleen weten wat er speelt in der Kopf van de PVV. Die vraag heb ik netjes gesteld en volgens ben jij de boze piet aant spelen.

 65. Beste Sjef ,We zouden toch grote mensen doen? probeer dat niveau te handhaven.
  Jij reageert alsof ik je beticht,waarvan ik al gezegd heb dat ik enkel een vergelijk trok,dus lijkt het me dat jij degene bent die gepikeerd is.
  Datzelfde vergelijk maak jij met iedere anderdenkende en je vroeg je af wat er dan in hun hoofd speelde.
  Nou bij deze dus hetzelfde wat jij voelde bij je reactie,heb ik die vraag meteen beantwoord.
  Ik speel geen boze piet,ik houd je,denk ik,een spiegel voor,dan moet je niet de spiegel de schuld geven,van wat je ziet.

 66. @inspector71 volgens mij heb jij al met je “heldere argumenten” het overtuigende bewijs geleverd dat je niet goed snik bent. En deze site is geen liefdadige instelling. Hoezeer die daar op sommige momenten ook op kan lijken.

 67. Beste vdheuvel,dat is nou het enige wat je in te brengen hebt,je hebt op geen enkel argument inhoudelijk gereageerd.
  Ben je nu opeens teleurgesteld dat een ieder hier kan reageren?,mis je je ja-knikkertjes? had een zekere hitler ook problemen mee,denk daar maar eens over na.
  En wat bedoel je met liefdadigheidsinstelling,dat het dus eerder een anarchistische site is? of een voedingsbodem voor de volgende Volkert van der graaf? waar tegenspraak niet geduld word?
  Spreek je gerust uit.

 68. inspector71

  Ik gebruikte Obama als voorbeeld, want hij heeft niet bepaald een lekkere erfenis. En mensen branden hem nu al af terwil hij 1 jaar president is.Hij is dus een opruimende president.

  Grote mensen praat nu. En jij bent er niet geschikt voor.

 69. Ik ken iemand in het parlement die geen moeite heeft met ja-knikkers. En ik schroom niet hem met Hitler te vergelijken.

 70. Beste Sjef,ik weet bepaalde toestanden rond de verkiezingen van Obama die “niet geheel democratisch” waren.
  (e.e.a. had plaats in North Carolina,mij gemeld door een ooggetuige)
  Waar politieke tegenstanders zijn geindoctrineerd.
  Achtergronden die jij niet kent,omdat je je volwassen waant,maar geen beeld hebt van wat er werkelijk gebeurd in de wereld.
  Ik snap verder best dat je met Obama een bokkesprong maakt,om niet op de werkelijke discussie te hoeven reageren.

 71. Beste Sjef Dat is ook de kern van het probleem op het blog,betichten.
  Tevens geeft het aan wat een kennis van geschiedenis je hebt,vergeet niet dat de halve waarheid ook een leugen is.
  En zoals gezegd een partijlid is een ja-knikker dat kan dus bij de PVV moeilijk,maar dat feit weet je vervolgens ook weer in je voordeel te verdraaien.

 72. Beste Sjef,Snappy comeback,maar reageer nou eens inhoudelijk dan?
  Doet het zeer als iemand je onkunde aantoont? zou je die persoon misschien wel met een hamer……..

 73. Beste Sjef,ik heb het over toestanden bij het stemlokaal,daar zal Obama wel niet bijgeweest zijn nee.
  Zo had b.v. hitler ook goering nodig als kamervoorzitter om de alleenmacht te krijgen in Duitsland.
  Zo werkt dat in politiek,dat doen anderen voor je.

 74. Heb je ook een link die mijn linksgeoriënteerde brein van de wijs kan kan brengen? En kom niet met stormfront of HVV shit.

 75. @inspector71 ik bedoel dat dit geen opvanghuis voor labiele personen is, dus maak het jezelf niet al te gemakkelijk.

 76. Beste vdheuvel Gemakkelijk? ik weet het niet gezien de reakties lijkt me dat je “geen” wel weg kan laten.
  Ik ga enkel de discussie aan,dat jullie dan geen tegenweer hebben is niet mijn tekortkoming.
  Tussen de ja-knikkers zou je nog iedereen onder de tafel lullen.
  Ik zou dus zeggen grote schoonmaak voor alle labiele ja-knikkertjes en ongefundeerde beschuldigingen.

 77. Beste Sjef,Een paar reakties terug hadden we vastgesteld dat jij in de politiek sowieso al iemand beticht,een massamoordenaar in de dop te zijn.

 78. “Sjef schreef:
  January 2, 2010 at 7:03 pm

  Ik ken iemand in het parlement die geen moeite heeft met ja-knikkers. En ik schroom niet hem met Hitler te vergelijken.”

  Zie boven beste Sjef,toch echt niet mijn woorden.

 79. En wat is daar mis mee?Volgens mij heb ik mijn mond gehouden en niet verteld wie het is. Het zou zomaar Wouter Bos kunnen zijn.

 80. Beste Sjef maakt dat uit dan? WIE het is?
  En daarnaast:”Krapuul.nl verzamelt sinds 12 juni 2009 nieuwsberichten, achtergronden en columns over Wilders, PVV en vergelijkbaar krapuul.”
  Waar gaat het op deze site anders over?

 81. Daarnaast had hitler er een handje van,om de politieke tegenstander het bestaan onmogelijk te maken.
  Diezelfde grondbeginselen hanteert deze site ook:Zo kan Krapuul nieuws maken in plaats van alleen reageren! Geef je bijvoorbeeld eens op voor zo’n geheime PVV meeting en maak foto’s. Word een mol en ga in dienst bij De Grote Leider. Wees creatief!

  En dan word er nog beweerd,dat men geen verzamelplaats voor labiele personen is.

 82. Je bent voor mij een held als je dit:Diezelfde grondbeginselen hanteert deze site ook:Zo kan Krapuul nieuws maken in plaats van alleen reageren! Geef je bijvoorbeeld eens op voor zo’n geheime PVV meeting en maak foto’s. Word een mol en ga in dienst bij De Grote Leider. Wees creatief!

  In bijvoorbeeld Iran zou doen,om de moslimheilstaat onder de loep te nemen.
  Dan leer je een democratie weer wat meer waarderen.

 83. Kan je mij een handje helpen in het indringen tot de pvv dan, ik heb mijn denkneelden niet mee. Ik wordt sosieso afgewezen.

 84. Beste Sjef,Daarmee geef je in ieder geval toe welke politicus je bedoelde.
  Daarnaast ben ik geen anarchist zoals jij zo graag wilt zijn en laat ik democratisch proces zo als het hoort zijn beloop.
  Dat is nou eenmaal het offer wat je in een vrije wereld moet brengen.

 85. Beste Sjef,ik weet niet wat je nu weer brabbelt ik heb het over je beoogde politicus die met hitler te vergelijken was.
  Het is hier toch niet het Bos-blog.
  Die rechtzaak zal inderdaad een feest worden,nu gaan we met de billetjes bloot en dan wel anders als jij denkt.

 86. Beste Sjef,Zoals ik al zei zal het anders zijn dan je denkt.
  Namelijk de gevestigde orde zal nu met de billen bloot moeten.
  Dit proces gaat over de grondbeginselen van de democratie en de hoeveelheid ruggegraat van links Nederland.

 87. Dan heb je je nog niet diep genoeg bevonden in de grondbeginselen van mijn grondwet. Bij art,1 GW begint namelijk alles. En van dat artikel hebben we verder gebouwd

 88. ’t Is natuurlijk mooi nieuws voor tante Greet, maar wat vooral verbaast is de rol van de pers in Nederland.

  Er loopt een flink mataglappe neger uit Somalië van 27 met bijl en mes het huis van een bejaarde 75-jarige Deense blanke cartoonist met zijn 5-jarige kleindochter binnen (kunnen die Denen niet wat minder Slow Sex hebben?) en bedreigt deze, die vervolgens (Denen kunnen ook snel zijn) op tijd zich in de badkamer weet op te sluiten.

  Dus gaat de pers op zoek naar deskundigen die kunnen verklaren hoe rap de gemiddelde bejaarde Deen wel is? “Nee, dat interesseert onze lezers niet.” Of gaat de pers op zoek naar deskundigen over mataglappe negers? “Nee, dat zou discriminatie zijn.” Maar het is ook een Islamistische Aanslag, dus fluks kijken wat tante Greet doet!!

Reacties zijn gesloten.