29 gedachten over “Slecht nieuws voor bedreigende twittertokkies”

 1. Het meest vieze is dat de racist in zijn haat een Arabische alias gebruikt heeft.
  Typisch voor racisten.
  Typisch voor de huidige sfeer in Nederland.

 2. ze hebben de ballen niet om onder eigen naam en toenaam te reageren die lafbekken.
  maar 180 uur dat menen ze toch niet, ik vind dat als je een kind bedriegt die zich niet kan verweren dan moet je gelijk een gevangenis straf krijgen van laten we zeggen 2.5 jaar.

 3. Mensen zo lang opsluiten is gewoon te duur. Dat is alleen te rechtvaardigen als ze echt gewelddadig zijn. De maximumboetes voor dit soort misdrijven ophogen vind ik wel een goed idee.

 4. Friedrich E.? Wat een afkorting.
  Tja en dat Wilders niets zegt over deze PVV’er komt uiteraard doordat er maar 1 PVV”er op de hele wereld is. Hij is nergens ook maar in de verte voor verantwoordelijk.

  Ik hoop niet dat Halsema hierom de politiek is uitgestapt. Het zou wel een rol kunnen spelen. Dan is dat toch behoorlijk treurig.

 5. Sofia van der Linde Schreef:

  Mensen zo lang opsluiten is gewoon te duur. Dat is alleen te rechtvaardigen als ze echt gewelddadig zijn. De maximumboetes voor dit soort misdrijven ophogen vind ik wel een goed idee.

  oké misschien ben ik een beetje te veel op mijn gevoel afgegaan, maar een jaar cel kan je daar mee leven

 6. Dank je wel Geert en c.s.. voor het creëren van zo’n fijn klimaat waarin dit soort toestanden mogelijk zijn. Daar kunnen jullie trots op zijn.

 7. Gwil Ders Schreef:

  Dank je wel Geert en c.s.. voor het creëren van zo’n fijn klimaat waarin dit soort toestanden mogelijk zijn. Daar kunnen jullie trots op zijn.

  Rechts Nederland dit niet heeft gecreerd! Pim werd vermoord door een linkse activist. Laat ik voorop stellen dat deze man die Halsema bedreigd heeft van mij hard gestraft mag worden. Als het aan Geert lag worden deze mensen in de toekomst nog harder gestraft. Ik ben PVV er en ik walg van dit soort mensen. Halsema, ondanks dat ik het niet met haar eens ben vind ik een goede politica. De bedreiging van welke politicus dan ook is af te keuren. Bedreiging en geweld draagt niets bij aan het debat! Als je het ergens niet mee eens bent moet je met argumenten komen en niet met bedreigingen. Helemaal niet tegen vrienden of familieleden, die hebben er niets mee te maken.

 8. Waarom is de PVV hier schuldig aan? Is dit het beleid wat Geert Wilders wil? Dacht het niet! Hij wordt al jaren beveiligd doordat dit soort tuig het ergens niet mee eens is en dan gaat dreigen om iemand te vermoorden. De geeiste straf is, zoals de meeste straffen hier, veel te laag. Schop zo’n klootzak, die de sfeer al jaren hier in Nederland verpest, voor jaren de bajes in.Dan weet hij wat hij aanricht en is een signaal voor de volgende bedreiger om toch eens na te denken. Stop ermee om hiervan Geert Wilders de schuld te geven; hij stipt alleen de misstanden in de maatschappij aan, zoals Marokkaans straattuig die veel te zacht, of niet, worden aangepakt. Ik snap sowieso de Marokkaanse gemeenschap niet dat ze hiertegen niet luider in het geweer komen, zij hebben hier de meeste last van. Ben het wel eens met het bezwaar tegen het taalgebruik wat Geert soms gebruikt, dat kan echt niet, maar de punten wat hij benoemd zijn niet verzonnen.Sommige linkse partijen, onder wie Groen Links, hebben jarenlang de problemen niet aangepakt. Femke, ondanks dat je niet mijn politieke voorkeur had, wens ik je veel sterkte toe en veel geluk met je gezin.

 9. Niels Schreef:

  Helemaal niet tegen vrienden of familieleden

  Ben ik het helemaal eens – wie zijn familieleden bedreigt is helemaal gestoord, van loodje getikt en moet minimale straf krijgen. Klaar.

 10. Niels Schreef:

  Pim werd vermoord door een linkse activist.

  Volgens het achtergrondonderzoek had Volkert v/d G. geen enkele interesse in politiek (zelfs het OM trapte niet in zijn verklaring dat het om een politieke daad ging, maar als je dat persé zo wil verklaren kan niemand je tegenhouden) en had alleen belangstelling voor dierenwelzijn. Laat Dion G. maar niet horen dat dat “links” is. 😛

 11. Gesteld dat Pim was vermoord door iemand van de rechterzijde, hadden we dan jarenlang geblaat aangehoord? Ik denk het niet, dan komt die zijde wel met de bekende excuses. ‘De stakker, hij werd er door gedreven door deze maatschappij’. Zie Karst T, die op veel begrip kon rekenen bij reaguurders.

 12. De PVV heeft ook veel linkse standpunten, links rechts zwart wit eigenlijkt allemaal termen waar je niets mee kunt. Ik heb een bepaalde visie op dingen en als dat op dat moment links of rechts zal mij dat aan mn reet roesten. Ik vind dieren welzijn erg belangrijk, (sponsor op jaarbasis 400 euro aan de dierenambulance en aan acties tegen het pesten op school, maar goed dat PVV-ers nooit iets aan goede doelen geven ) Annyway, je mag nooit iets of iemand als excuus gebruiken om iemand te bedreigen of er geweld tegen te plegen. Je moet problemen oplossen met woorden en niet met agressie.

  Ik vind het alleen erg zwak dat er nu wordt geroepen dat zit de wereld van Wilders is, deze dingen waren al aan de orde voor dat Wilders op het toneel verscheen. Wilders weet als geen ander hoe ingrijpend bedreigingen kunnen zijn op het sociale leven en hij zal dit daarom ook niemand toe wensen. (zie zijn reactie op de bedreigingen tegen Joop op de anti wilders cartoons )
  m.v.g. een PVV stemmer!

 13. Waarom is Pim Fortuyn vernoord?
  Omdat hij homo was? of omdat hij een nieuw geluid in de politiek liet horen waar bepaalde politici niet mee
  om konden gaan? Waarmee ik niet wil zeggen dat hiermee de schuld bij deze politici ligt.
  Maar het is een feit dat, vooral linkse politici hem in een hoek hebben geplaatst waar hij niet in hoorde.
  Bij hem werd iedere keer de oorlog, de Jodenvervolging en holocaust erbij gehaald en dat hij een gevaar voor Nederland was. Iedere discussie werd dit erbij gehaald.
  Daardoor werd een mafkees zo opgefokt dat hij dit “gevaar” wilde stoppen.
  Of hij nu links of rechtsdenkend is, hij heeft een mens in koele bloede vermoord en verdient niet dat hij ooit weer vrijkomt, maar helaas, hij komt gauw weer op vrije voeten.

 14. Niels Schreef:

  Wilders weet als geen ander hoe ingrijpend bedreigingen kunnen zijn op het sociale leven en hij zal dit daarom ook niemand toe wensen

  En zijn in NL geen bedreigingen van betekenis tegen het sociale leven, en als Wilders die ziet, zal mij dat een worst zijn. Laat hij zijn eigen bewaking maar betalen.

 15. @#14
  Er is ook al jaren een hele beweging actief die probeert Nico Bedemeijer als een onbegrepen jongen. Dat hij racistische tatoeages op zijn lijf had toen hij Kerwin Lucassen doodstak en na zijn vrijlating nog bijeenkomsten van racistische bewegingen bezocht, bewijst voor al die mensen helemaal niks.

  Als ik zo redeneerde dan zou ik kunnen “bewijzen” dat Mohammed Bouyeri helemaal geen Moslim was.

  Ik geloof best dat Volkert van der Graaf linkse ideeën had, maar hij zal Fortuyn waarschijnlijk eerder om zijn ideeën over bontfok hebben vermoord dan vanwege zijn andere standpunten.
  ———————-

  Henk Westbroek en Rosenmöller hebben vanwege zware bedreigingen de politiek verlaten dus dat was ook voor de opkomst van Wilders al een probleem.

 16. Abdul Alhazred Schreef:

  Niels Schreef:
  Wilders weet als geen ander hoe ingrijpend bedreigingen kunnen zijn op het sociale leven en hij zal dit daarom ook niemand toe wensen
  En zijn in NL geen bedreigingen van betekenis tegen het sociale leven, en als Wilders die ziet, zal mij dat een worst zijn. Laat hij zijn eigen bewaking maar betalen.

  Het sociale leven van de bedreigde persoon had ik het dan ook over! Wilders zijn eigen beveiliging betalen? Wees blij dat de partij niet van jou belastinggeld wordt betaald, zoals al die andere politieke partijen.

 17. Abdul Alhazred, aan de naam te zien een vredelievende moslim, die, als iemand het niet met hun eens is, beter dood kan zijn.
  lang leve de multiculturele samenleving

 18. @ 22 en 23 Trollen Bert & Niels. Van die lullige fascistoíde pévévétypes die menen dat iemand met een andere mening of ideologie dankbaar moet zijn in Nederland te leven? Ga toch emigreren als je hier klachten hebt. 🙁 😆

 19. Abdul,
  zo te horen ben jij wel tevreden dat de uit jouw land geëmigreerd bent? nee, jij hoeft niet dankbaar te zijn dat je hier mag wonen met een andere mening, maar als iemand een andere mening dan jij heeft, betekend dit dat degene wel bedreigd mag worden? Ben je dan een lullig fascistoide pvv type? wat zegt dit over jou? grote mond over Wilders, die democratisch gekozen is, iets wat ze in het midden oosten niet kennen en zelf geen tegenspraak kunnen horen. zielig mannetje

 20. heb de regels gelezen. volgens mij Abdul niet. maar ja, wat hij zegt is in de geest van deze site, dus dat mag. succes met je fantastische forum van gelijkgestemden. Leve Allah en dood aan de rest.

 21. #29 Oke Bert we hadden al door dat je niets van een discussie snapt en nu dus ook niets van de regels. Laat het wijzen naar anderen die zich niet aan de regels houen maar aan ons over, hoef jij je arme hoofdje niet over te breken.
  Kom met steekhoudenden argumenten, geen gescheld en je bent welkom. Anders ga je maar op een andere site spelen.

 22. @ Bert:

  Typisch pvv tactiek… iedereen als moslim of moslim-knuffelaar neerzetten die de pvv en de Grote Lijder te kakken zet.

  Ten eerste er zijn zat bewijzen op krapuul.nl dat wij ook kritisch kunnen zijn jegens sommige aspecten van de Islam en sommige moslims (fundamentalisten bijv.), maar wij zijn net zo kritisch en hard jegens de extreemrechtste cq ietwat fascistische pvv ideologie en de zionisten-liefde van Wilders die eigenlijk de belangen van de Nederlanders zou moeten behartigen maar veelal in de kont kruipt van zionisten en oorlogsmisdadigers zoals Sharon.

 23. Bert Schreef:

  heb de regels gelezen. volgens mij Abdul niet. maar ja, wat hij zegt is in de geest van deze site, dus dat mag. succes met je fantastische forum van gelijkgestemden. Leve Allah en dood aan de rest.

  Je hebt nog steeds de regels niet gelezen! Je hebt derhalve dunkt me geen recht van spreken. 😉

Reacties zijn gesloten.