VVD’er Henk Kamp voor ‘natuurlijke afvloeiïng’

Want als kind voor je ouders zorgen, dat is natuurlijk helemaal niet in ‘s lands belang met die grote grijze golf die er aan komt. Beter is het om ouders die zorg nodig hebben in onbekwame verzorgingstehuizen te stoppen, des te eerder ben je er van af.  😥

Minister Henk Kamp (Sociale Zaken) houdt vast aan zijn plan om de uitkering van een AOW’er die samenwoont met een volwassen kind te korten. Dit zorgde woensdag tijdens een debat in de Tweede Kamer voor grote onvrede bij regeringspartij CDA. Deze meent dat kinderen en ouders hiermee worden gestraft voor het feit dat ze voor elkaar willen zorgen.

Kamp blijft erbij: minder AOW bij samenwonen – POLITIEK BINNENLAND – PAROOL

4 gedachten over “VVD’er Henk Kamp voor ‘natuurlijke afvloeiïng’”

 1. De VVD heeft nu eenmaal een diepe principiële afkeer van voordeurdelers. Dat moet tegen elke prijs worden afgeschaft.

  Valt me nog mee dat ze de euthanasiewet nog niet aan het verruimen zijn. Dat staat in het VVD verkiezingsprogramma onder het mom van zelfbeschikking.

 2. Henk Kamp voert zijn eigen mein kampf….wat heeft die man zijn ziel aan de duivel verkocht…en dat voor weinig

 3. Gister een afspraak met de tandarts. Werd weggestuurd want het ziekenfonds had de rekeningen {3} niet betaald. Getreiter omdat ik bezwaar maak tegen een eigenbijdrage voor een kies trekken door een kaakchirurg. Ik naar de balie van dat ziekenfonds [ja ik weet dat dat tegenwoordig anders heet maar kan dat woord niet meer door mijn strot krijgen zonder te kotsen, en dat is maar zonde van m’n keybordje]. Die balie is in het ziekenhuis want dat scheelt ze weer beveiligingskosten neem ik aan. Staat daar een oud mensje dat mij aan m’n moeder deed denken. Het moet haar ook zijn overkomen, zo achterbaks vriendelijk met een kletspraatje weggestuurd te zijn geworden. Wat mij ervan is bijgebleven is dat mijn moeder om een spuitje om in te slapen heeft gevraagd met als resultaat dat ze dan maar is gestopt met eten. Versterving noemen ze dat. Het mensje moet het gezeik zo zat zijn geworden toen ze na een heupoperatie weer onder het mes moest voor iets anders dat dit voor haar nog de enig overgebleven optie was.

  Daar aan die balie heb ik hun hun vet gegeven zodat ik uit het “ziekenhuis” werd verwijderd door de “ziekenhuisbeveiliging”. Na sinds 1962 onafhankelijk verplicht verzekerd maak je dit tegenwoordig mee en dus maak ik absoluut geen plannetjes om mij in te houden. Als er een beleid van doodtreiteren is geïmplementeerd dan kunnen ze nog wat beleven aan wat ik implementeer. Zo lang ik nog helder van geest ben en nog op m’n benen kan staan. Schoften van het soort Henk Kamp en zijn kompanen in de diefstal en afpersing, corruptie en afbreken van wat ons land ooit was. Namelijk een aangenaam land om in te leven.

  Als alleen financiële argumenten deze schurken kan overtuigen zal ik maximale schade toebrengen. En ik raad iedereen aan hetzelfde te doen. Om te beginnen is er door mij een rode kaart gestuurd zodat mijn bankrekening niet meer door die dieven geplunderd kan worden. Vroeger wist ik niet eens waar ik verzekerd was en dan moet je nou kijken. Een volle dossiermap met debiele ziekenfondsadministratie dat werkelijk nergens over gaat. Ik wil m’n oude Nutsziekenfonds terug. Kamp cs. kan ervan uitgaan dat ik hier niet “hier zomaar een beetje stoom afblaas”, het gaat ze ordinaire euro’s aan Sjuul van Dissel kosten. En ik doe niks anoniem want heb geen personeel die dat voor mij doet.

  “Voor natuurlijke afvloeiing” zijn de verkeerde woorden in de titel van dit stuk. De goeie woorden zijn “voor doodtreiteren”.

Reacties zijn gesloten.