Ter Horst moet niet zwichten voor de intimidatie van de Partij van de (zogenaamde) Vrijheid

Aangezien de kans niet ondenkbeeldig is dat er straks twee gemeenten zijn waar de PVV de scepter zwaait, is het volkomen terecht dat de politie in deze gemeenten wordt voorbereid op de spagaat-rol die zij in deze dienen te gaan vervullen; aan de ene kant ben je dan politieman in een rechtsstaat, in een land dat deelneemt aan de Europese Unie en waarvan het rechtssysteem ondergeschikt is aan het Europees Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden, aan de andere kant zal je moeten voldoen aan de nieuw discriminerende maatregelen waaraan de Partij van de (zogenaamde) Vrijheid bepaalde minderheidsgroepen zal willen blootstellen. Hoe ga je daar mee om? Dat is inderdaad een lastige vraag.

Goed dat er iemand bestaat als Jan Struijs, hoofd kennis- en strategische ontwikkeling van de Politieacademie, die de dienders hier alvast op wil voorbereiden.

Nu is het zaak dat Ter Horst haar rug recht houdt en niet zwicht voor de intimidatie van de Partij van de (zogenaamde) Vrijheid; zij dient achter de politiemensen te staan die straks goed voorbereid de hierboven beschreven moeilijke opdracht zullen moeten verrichten.

3 gedachten over “Ter Horst moet niet zwichten voor de intimidatie van de Partij van de (zogenaamde) Vrijheid”

  1. wat een haatzaaiende maar vooral domme site heeft u ik ben blij dat ook ù op wilders stemt 😆 ik wens u allen het allerbest u zal het nodig hebben

Reacties zijn gesloten.