Als de PVV de macht krijgt.

smurfAls je PVV-aanhanger moet geloven dan gaat er het nodige veranderen “als de PVV de macht krijgt”. Dit illustreert de wereldvreemdheid van de PVV-aanhanger; de PVV krijgt immers helemaal niet de macht en in het gunstigste (gunstig voor de PVV-aanhanger) geval, krijgen we straks een CDA/VVD/PVV kabinet.

Een kabinet waarin overigens de PVV ook nog eens niet de grootste is, en waar Greet dus geen premier van wordt.

Zo verandert er natuurlijk helemaal niets; dit land wordt al sinds mensenheugenis geregeerd door CDA en VVD (en in mindere mate PvdA), nou en daar mag straks de PVV ook een tijdje aan meehelpen.

Tot zover het onderwerpje “als de PVV de macht krijgt”.

2 gedachten over “Als de PVV de macht krijgt.”

  1. Ik ben van mening dat de PVV juist wel de macht gaat krijgen, ik volg namelijk peil.nl van M. de Hond en daar zie ik juist het tegenovergestelde van wat u beweerd. Als u er zo zeker van bent dat wilders het niet haald, waarom dan zo’n paniek?

  2. k zal je zeggen waarom. 2 redenen: de linkse ratten denken écht dat die k*tmoslims een “waardevolle bijdrage tot de Europese maatschappij zijn”, én een heleboel nutteloze maar vetbetaalde baantjes als straathoekwerker, socioloog, criminelenbegeleider en pro-moslimjoernalist etc. komen op de tocht te staan als de PVV een vinger in de pap krijgt.

Reacties zijn gesloten.