8 gedachten over “Niemand houdt van sharia4holland”

 1. Het zijn net kleuters die zo hard mogelijk vieze woordjes roepen in hoop dat de juf kwaad wordt of dat andere kinderen het stoer vinden. Saai.

  Bijna iedereen heeft zo langzamerhand wel door dat die sukkels niemand vertegenwoordigen behalve zichzelf.

 2. Sorry maar de ” schriftgeleerden “die ze hiervoor aanhalen zijn hypocriete leugenaars van het Salafi type , het enige wat ze waarschijnlijk op deze groep tegenhebben is het feit dat ZIJ er geen controle over uitoevenen , een fatwa van Fawaz van As Sunnah is geen varkenskeutel waard .. Hij was ook degene die Imam Abdulwahid en andere Soefies “afvalligen “noemt .. Sharia4Holland en voor België zijn clubjes die zuiver op aandachtgeilheid gebaseerd zijn .. mentale pubers uit de Salafi-hoek

 3. Ja, dat vond ik ook een minpuntje.
  Salafisten zijn sowieso een kleine groepje sektes in Nederland. Dat is een beetje als de meest obscure Calvinistische kerkjes op de Veluwe die twisten of de slang nou echt gesproken heeft of niet.

 4. Erger nog, ik heb het idee dat de Engelse kerngroep van de “Sharia4-enzz.”, bestaat uit provocateurs die in de gevangenis “omgedraaid” zijn. In GB worden ze al lang niet meer serieus genomen door moslims. Een uitstapje naar België (Sharia4Belgium, provokatie bij lezing Barnard in Antwerpen) en Nederland lag toen blijkbaar voor de hand.
  Dit zijn zware beschuldigingen. Ik ga een en ander toelichten aan de hand van een diepte-interview met de Sharia4 top uit het Vlaamse dagblad “De Morgen”.
  Het is opvallend, dat hun manier van doen exact Wilders in de hand werkt. Of dat aan W of aan S4 ligt, of aan beide tegelijk. Dat zullen we zien.

 5. @#5 Dat weet ik ook wel, Huib

  Ze zijn echter op dit moment een marginaal groepje, maar helaas proberen de Saoediërs de rest van de wereld daar zoveel mogelijk mee te besmetten.

  Salafisten zijn echter net zo min representatief voor de Islam in Nederland als die kleine Calvinistische gemeenschappen voor de Nederlandse Protestanten.

 6. Huib Schreef:

  #6 Sofia: Jij wel, maar anderen niet.

  Moet ik toch eens tijd zoeken om mijn stuk over Islamitische diversiteit af te maken …
  😐

Reacties zijn gesloten.