BREKEND: Extreem-rechtse totaalidioten blijken extreemrechtse totaalidioten

De vaderlandschlievende woonwijkmarcheerders van Pro Patria blijken eenvoudigweg te bestaan uit aanhangers van Identitair Verzet, de beweging onder leiding van jodenbegraafplaatsschenner Paul Kusters, voorheen tevens actief bij volstrekt normale bewegingen als CP’86, Stormfront en Voorpost, zo valt te lezen bij Omroep West.

Op 20 september wil deze wakkere beweging opnieuw een Mars voor de Vrijheid in de Schilderswijk of Transvaal organiseren, maar men is kennelijk nog niet helemaal van God los in bestuurlijk Nederland want vooralsnog is dat verboden door de gemeente Den Haag. Pro Patria stapt hiervoor naar de rechter. Je vraagt je af waar dat soort tuig dat allemaal van betaalt…

11 gedachten over “BREKEND: Extreem-rechtse totaalidioten blijken extreemrechtse totaalidioten”

 1. Joh! Dat verwacht je toch niet? Ik dacht dat dat het hele normale bezorgde burgers waren wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken en die door Mariëtte Hamer van de racistische proleten partij en club van oorlogsophitsers PvdA geholpen zouden worden bij het opmeten van de verblijven waarin de Polen die zich hier de kolere werken voor een schijntje onder vreselijke omstandigheden opgehokt zouden worden!
  https://www.youtube.com/watch?v=Z5X6R6A-bgc (bezorgde burgers)
  https://www.youtube.com/watch?v=55qtNs3ukhc (bezorgde burgers die samen met de politie wel even uitmaken wie er vreedzaam mogen demonstreren en wie niet)
  http://www.npo.nl/3doc-meisjes-van-de-vleesfabriek/04-09-2014/AT_2020733

 2. Dat hebben ze ook snel uitgevogeld bij Omroep West.
  Nou ja, daar hébben ze het tenminste nog uitgevogeld.

 3. Op de foto van de propatria marcheerder zg ik een zielig manneke met een oranje/wit/blauwe vlag.

  Het wordt pas echt eng wanneer bv, leden van de koninklyke familie mee zouden lopen.

  Geen zinnig mens gelooft meer in nationaal socialisme.

 4. De TokkieWarriors hebben ontdekt dat de officiële politiek de neonazi’s en fascisten overal steunt. Net als in Oekraïne.
  Daarom gaan ze ook In Den Haag marcheren en officieel hun medezeggenschap in de neoliberale politiek opvragen.
  Het is gewoon feiten bevestigen.

  “Volstrekt normaal!” – naar wat een Nederlandse Premier ooit zei.

  In dezelfde tijd blijven de muppets in de Tweede Kamer het toneeltje spelen.
  Dit zijn ONZE normen en waarden, toch?

 5. De Mars voor de Vrijheid! Wat een godvergeten brutaliteit om dit als neo-nazi en als halve PVV fascist te roepen. Want als er twee clubs zijn die voor het inperken van vrijheden zijn, zijn het wel de mannen van Custers en Wilders.Geert weet van de beslissing van van Aartsen, toch roept ie brutaal op om op 20 september deel te nemen aan deze provocatie.

 6. Dit is een duidelijk en open poging tot verstoring van de openbare orde en maatschappelijke rust.
  Omdat er zijn eigen mensen in de regering zitten, wordt hij niet vervolgd.

 7. En riep wilders niet op om naar de demonstratie van die neo-nazi’s te gaan op 20 september?
  mars voor de vrijheid?
  Dus dit zijn de door wilders gedroomde stadscommando’s/stormtroepen.

  Bah!

 8. Ik krijg steeds meer zin om met 100 man in SS uniform die demonstratie te gaan verstoren met een tegendemonstratie waarbij we aankomen rijden in een Duitse overvalwagen, er uit springen en waarbij borden worden meegedragen in het Duits met teksten dat het uitschot van Identitair Verzet, de NVU, Pro Patria en andere Neo Nazi (deels kale) rechts- extremistische proleten in niets maar dan ook niets te vergelijken zijn met de “dappere helden” die aan het Oostfront hun leven gaven, dat de Pro Patria, NVU en extreemrechtse demonstranten lafbekken zijn die bij de eerste Russische granaatinslag in hun broek zouden pissen van angst en om mammie zouden roepen, dat het geen echte mensen zijn maar ongedierte is en dat ze al helemaal nooit tot de Partij zouden zijn toegelaten maar dat ze in munitiefabrieken en andere minderwaardige baantjes tewerkgesteld zouden moeten worden of in kampen opgesloten.

  Gewoon, om ze te fokken.

  Maar die keiharde cynische en smakeloze satire zal vrijwel niemand begrijpen vrees ik….

  Het zou echter wel een groot deel van de wereld overgaan in alle journaals 😉

Reacties zijn gesloten.