PVV-aanhangers waren toch altijd zo braaf?

aanhangerPVV-aanhangers zijn altijd braaf en goed en lief, en iedereen die zichzelf geen PVV-aanhanger noemt is lid van de “Linkse Kerk”, “demoniseert” Greet, en is waarschijnlijk een gesubsidieerde extremistische moslim. Daarom wordt Greet, en verder niemand anders dan Greet, bedreigd.

Zo denkt de PVV-aanhanger.

Maar wat blijkt; zo zit de wereld helemaal niet in elkaar, hoe verrassend. Zo ben ik bijvoorbeeld geen lid van de linkse grachten-gordel elite, en ik ben ook geen ambtenaar, laat staan moslim.

En er zijn er meer zoals ik, die gewoon geen PVV-aanhanger zijn, maar verder gewoon prima mensen; zo hebben we de heer Spong.  Je weet wel, die man die iets tegen Greet heeft. Dat is namelijk zijn democratisch recht.

En wat blijkt nog meer? Nou die PVV-aanhangers die contact hebben opgenomen met de heer Spong zijn toch niet zo lief en aardig als dat je zou denken. Als ze echt braaf en lief waren zouden ze aanstaande maandag niet voor de rechter staan. Of wel soms?

Ik ken Spong niet echt vreselijk goed maar ik denk dat deze lieverds er maandag achter komen dat ze hebben gefucked with the wrong guy.

Tot zover de lieve aardige PVV-aanhangers die nooit iemand bedreigen of kwaad doen.