CDA heeft (ook) lak aan leden

De fractie van het CDA heeft vooralsnog geen boodschap aan de onlangs aangenomen partijresolutie over het verzachten van de bezuinigingen binnen het passend onderwijs.

Net als de PVV (weliswaar dan aan de stemmers, want PVV heeft geen leden), heeft de CDA fractie ook schijt aan de leden. De fractie moet het kabinet in zee houden, dus kunnen de leden de boom in.

Kijk uit naar de volgende verkiezingen. 😀

3 gedachten over “CDA heeft (ook) lak aan leden”

  1. 😡 Het CDA heeft schijt aan alles wat los en vast zit. Kijk maar eens naar draak Verhagen of asfaltlover Eurlings. Allebei de uitstraling van dronken aardbeien met een ziekelijke Limburgse achtergrond. Een KLM slijmbal en een draaikont met een snik. Een congressnik ter overstaan van de rest van dat gezelschap nitwits.

  2. 😈 Laat die verkiezingen nog even achterwege, laat de PVV nog eerst even dalen in de peilingen anders lopen we het risico dat die bende weer op de een of andere manier aan de regering gaat deelnemen. Laat ze nog maar een tijdje aanmodderen, zichzelf belachelijk maken. De daling van PVV stemmers is ingezet en het is de moeite waard om dat te laten ontwikkelen. Er komt een moment dat die zooi zichzelf de nek omdraait.

Reacties zijn gesloten.