8 gedachten over “Ritueel slachten splijt de PVV”

 1. Bijzonder dat de Telegraaf (of de PVV, dat is onduidelijk) de vergelijking met de Tweede Wereldoorlog erbij sleept.

  Overigens jammer dat we anderszins slachten niet onder christelijke rituelen kunnen plaatsen, dan zou dat nu ook meteen verboden kunnen worden.

 2. Of het nou het onderwerp ritueel slachten is of whatever dan ook, als er maar splijting binnen die partij komt/is. Graus tegen Wilders, Limburgse strijdtonelen. Laat ze maar over de straat rollen.

 3. Een zomer vol strijd en splijt, heerlijk. Joey gaat er es goed voor zitten! 😀

 4. Verdeeldheid binnen de PVV fractie doet al jullie gezeur over “De Grote Blonde Lijder” en “Fuhrerbefehl” tot niets verdampen toch? Blijkt het toch anders te werken binnen de PVV dan dat jullie iedere keer roeptoeteren hier op het net…

 5. :mrgreen: Juist met het befehl beginnen er steeds meer moeite mee te krijgen. En mij maakt het niets uit, de grote lijder doet maar, maar hij begint steeds meer voor paal te staan, gelukkig.

 6. Het befehl dat opgevolgd moet worden is iets wat linksmensen aan de PVV hebben opgehangen… Verzinsels zoals nu blijkt, enkel om de PVV te besmeuren… Ook de acties van Brinkman betreffende een PVV jongerenafdeling of het wel of niet toelaten van leden passen niet in het Befehl ist befehl gelul dat jullie iedere keer herhalen.

 7. @#7Dan moet Wilders maar leden toelaten in plaats van als een absolute monarch over zijn partij te heersen. Dan vraag je om dat soort kreten.

  Goh, Wilders wordt voor extreem autoritair uitgemaakt, terwijl hij zich extreem autoritair gedraagt. Waar halen mensen het lef vandaan om daarover te klagen?

Reacties zijn gesloten.