Ingekomen stuk

Angry_Mob_by_AcwraithNieuwe rubriek “Ingekomen Stuk”. We beginnen met een mailtje dat vandaag binnenkwam:

De maker van deze site krabuul is m.i. GEEN CHRISTEN, een christen verlaagd zich niet zo. Ze respecteren de mensen. Zij jullie jaloers op dhr.Wilders. Waren jullie dit ook op dhr.Pim Fortuin, en Theo van Gogh. Haal snel deze idioterie van krabuul van internet. Het zaait haat. Ik vind jullie een super a-sociale bende, die geen enkel respect voor zijn medemens heeft. DUS WEG MET JULLIE

:mrgreen:

11 gedachten over “Ingekomen stuk”

  1. Ik doe het alleen met de hele aparte hoor. Dat mensen nu niet bang worden om berichtjes te sturen eej :mrgreen:

  2. Wel grappig hoe hij/zij z’n Shift-toets ingedrukt houdt om zijn geschreeuw te accentueren. Een 8 voor lolligheid, jammer van de grammatica en het begrijpend overbrengen van het verhaal. En jammer dat hij/zij oorzaak-gevolg door elkaar haalt.

  3. Het klopt wel dat ik GEEN CHRISTEN ben, maar ik ben wel een product van de judeo-christelijke beschaving.

  4. Geloof maakt in deze tijden niks uit. Geloof wordt in deze tijden slechts als excuus gebruikt om andere mensen als minderwaardig te bestempelen.Zet je je in als wel bedoelend mens om die misstanden aan te kaarten dan ben je een dhimmi en landverrader, die als eerste een neqshot verdient als MAgreet aan de macht komt.

  5. Nou dit mailtje is geen bedreiging he. Het is gewoon een soort hysterische machteloosheid. Maar ik vind het moeilijk te begrijpen hoe iemand zichzelf zo voor de gek kan houden en zo erg niet begrijpt waar het op deze site over gaat.

  6. Nou,ik ben een exponent van Afrikaanse en Nederlandse invloeden. Weliswaar christelijk opgevoed, maar sommigen verwijten me van naïviteit,welkom to de club.
    Dus graag wordt ik als eerste opgehangen, maar dan heb niks op mn geweten van Wir hatten das nicht gewust, of befehl ist befehl.

Reacties zijn gesloten.