‘Schutter Baflo is asielzoeker’, nou en?

Nee, wij dachten laatst: we geven degenen die het altijd zo graag over van Links komende kogels, en de complete Islamitische Vijfde Colonne representerende geradicaliseerde HBO-ers uit Amsterdam-West hebben, eens een therapeutisch koekje van eigen deeg, door te vermelden dat de schietpartij in Alphen a/d Rijn een extreem-rechtse aanslag was. Waarop heel Plotseling-Politiek-Correct Rechts over ons heen viel.

Maar al hadden we ze een complete taart van eigen deeg in het gezicht geduwd, dan nog had dat niet geholpen, want op de vermelding van het feit dat de persoon die in Baflo een vrouw en een politie-agent heeft gedood een uitgeprocedeerde asielzoeker was, weet men in de commentaren van de krant van Wakker Nederland (vooral wakker als het om details als deze gaat) weer allerlei maatregelen te verzinnen voor, let wel, álle asielzoekers.

11 gedachten over “‘Schutter Baflo is asielzoeker’, nou en?”

  1. IN de NRC wordt het even anders verwoord. Het is een complexe zaak en we bekijken het van alle kanten alsdus de politie woordvoerder.

  2. Ik hou me vast, zo stil als de grote lijder was ten tijde van het gebeuren in Alphen zo zal de storm dadelijk opsteken vanuit die bende.

  3. Wel de grote lijder moet toch even wat afleiding gebruiken. Heul wat pvv’ers zijn teleurgesteld. Niemand zit te wachten op Fitna 2, dan moeten ze zich nog er uitkletsen over ritueel slachten en een stemmer heeft zijn geweer leeggeschoten. Dan is een uitgeprocedeerde asielzoeker die op tilt sloeg een prima afleiding. Jammer dat de rest dat niet wil zien, tenzij ze straks de boodschappen niet meer kunnen betalen, maar dan is het al te laat.

  4. Maar je kan je af vragen dat als een partij afgevaardigden heeft die brievenbuspissers zijn, losse handjes hebben, vrouwen mishandelen, eigenaars van sexlijnen en brallers te Den Haag wie er hulp nodig heeft? Psychisch dan hè?

  5. REAGEREN VIA ANONIEME PROXY NIET TOEGESTAAN OP DEZE SITE ZIE DE HUISREGELS.

  6. REAGEREN VIA ANONIEME PROXY NIET TOEGESTAAN OP DEZE SITE ZIE DE HUISREGELS.

  7. REAGEREN VIA ANONIEME PROXY NIET TOEGESTAAN OP DEZE SITE ZIE DE HUISREGELS.

  8. REAGEREN VIA ANONIEME PROXY NIET TOEGESTAAN OP DEZE SITE ZIE DE HUISREGELS.

  9. Euh Fatima, de slimmere crimineel die dus niet in opsporing verzocht komt zit in andere business. Zoals wapens, witteboordencriminaliteit. Die zijn niet zo stom om oma van haar tasje te beroven, maar die zie je b.v in oplichting. Die pakken het hoger aan, die zijn onzichtbaar en lopen rond in maatpakken. Waarom denk je dat de maffia zo moeilijk is aan te pakken? Die heeft filialen overal ter wereld en zit overal in. Denk daar ook eens aan.

  10. Laten we hopen dat hij uit een land komt waarmee we een verdrag hebben, zodat hij zijn gevangenisstraf in eigen land bij familie kan doorbrengen.

Reacties zijn gesloten.