Richard de Mos, de man met de leuke ideeën (5)

“De Partij voor de Vrijheid stelt dat coalitiepartij VVD zich laat kapen door linkse ondergrondse afvalcontainers.” U hoort het goed, ondergrondse afvalcontainers zijn links. Volgens De Mos kosten de geplande 1500 voorzieningen 15 miljoen euro, maar “zullen de stad geen millimeter schoner maken” en gaan ook nog ten koste van de “broodnodige” parkeerplaatsen. Volgens hem kan Den Haag alleen schoner worden door een mentaliteitsverandering, begeleidt door hogere boetes en “door vervuilers zelf de stad of het strand te laten schoonmaken.” Gratis parkeren is een van de andere speerpunten van de PVV Den Haag, natuurlijk op kosten van de samenleving.

3 gedachten over “Richard de Mos, de man met de leuke ideeën (5)”

  1. Ondergrondse afvalcontainers nemen juist minder ruimte in dan al die afvalzakken op de stoep of langs de weg kieperen zoals vroeger.

  2. Richard de Mos hoort zelf in zo’n cotainer thuis. Hoewel, dan wordt het waarschijnlijk als chemisch afval beschouwd! Hebben we dat weer!!

  3. Wat een absolute randmongool , hij komt blijkbaar nooit ergens anders dan op het binnenhof , slaapt daar dan op een bank.. Onze Zuid Haagse wijk is enorm veel schoner geworden sinds die ondergrondse containers er zijn .. Maar natuurlijk minder meeuwen . En Natuurlijk ziet Richard graag allochtonen vuilnis ophalen en mist hij het zien van die “natuurlijke ordening der dingen “

Reacties zijn gesloten.