“Haatzaaiers wil je hier toch niet hebben?”

“Haatzaaiers wil je hier toch niet hebben?” vraagt de maniakale CDA-freak Ibrahim Wijbenga die uiteraard ook volop de gelegenheid krijgt zijn steentje bij te dragen aan het rijp maken van de geesten voor de zo breed gewenschte etnische zuivering.
Bij mij ging een belletje rinkelen en nu vraag ik me in het licht van bovenstaand af: wat doet die gewelddadige klootzak en handlanger van wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Wilders bij de verspreiding van islamofobie en haat hier zelf eigenlijk nog?

2013-01-06 Wijbenga

U ziet het, bij Krapuul hebben we een geheugen als dat van een olifant.
Ook Wijbenga valt dus wat ons betreft door de mand.
Check vooral de tweede link in dit stukje even….

5 gedachten over ““Haatzaaiers wil je hier toch niet hebben?””

 1. Twee opvallende uitspraken:
  “Als ik alle namen en rugnummers bij elkaar optel, 15, maximaal 25 man. Dat is de echte harde kern. Dan heb je nog honderden anderen die ik de ‘ja, maar-kliek’ noem. De sympathisanten. Zij verzachten alles wat die harde kern zegt. Wijzen erop dat ze ergens wel een punt hebben, vergoelijken de absurde uitspraken.”
  Zeker ook van toepassing op de PVV-fractie en het grootste deel van de Tweede Kamer.

  “Ook de islamitische gemeenschap is geïndividualiseerd. Als iemand iets stompzinnigs roept, halen de meeste moslims hun schouders op. Ze voelen zich niet aangesproken. Het is net zomin hun wereld als die van u.”
  Ik vind Wijbenga een min mannetje, maar in deze heeft hij gewoon gelijk. Het roepen naar afstand nemen is absurd.

  En inderdaad, haatzaaiers wil ik ook niet. Ik stel dus voor Geert Wilders en zijn al dan niet vrijwillige lakijen eerst de kinderen, dan het paspoort af te pakken en over de grens te mieteren. Niet de Oostelijke grens, want hier wil ik ze ook niet. Ik stel de Westelijke grens voor en wil ze zelfs van Rijkswege een bootje meegeven.

 2. Bizar, omdat Wijbenga het over Wilders/PVV/NVU/aanhang het heeft maar aan het eind zegt dat ze allemaal in Turkijke zijn.

  Weer iemand die totaal in de waar is.

 3. Ik wil er mijn Art Deco theemuts onder verwedden dat er op bruine websites van mannen als Livestro,van der Galien, Niemoller en mevrouwen als de blondemevrouw en tutje Nanninga meer haat wordt gepredikt en tot geweld wordt opgeroepen dan door die paar oerconservatieve,middeleeuwsdenkende en geloofsteile imams.

 4. “Ga er maar met de lat overheen!”

  Ja, vooral ook omdat het sinds jaar en dag bekend is dat lijfstraffen zo goed werken.

  /sarcasme

Reacties zijn gesloten.