Bram Moszkowicz vlucht vooruit

Ja hoor, het is weer zover, Moszkowicz wraakt de rechters. Omdat zijn verzoek tot opstelling van proces-verbaal wegens meineed van Bertus Hendriks niet werd gehonoreerd. Terwijl als er nu íemand keihard lijkt te hebben zitten liegen in dat proces het Hans Jansen wel is, die in het boek ‘De Onzichtbare Ayatollah’ beweert dat Tom Schalken absoluut niet probeerde hem van mening te doen veranderen, wat nogal tegengesteld lijkt aan zijn beweringen ter rechtszitting.

En dan hebben we het nog niet over zijn dubieuze interpretaties van diverse Koranteksten, waar je je ook van kunt afvragen of ze niet moedwillig verkeerd of onvolledig worden gedaan.

Maar Moszkowicz moest natuurlijk wel iets doen, toen de getuigenis van Hendriks Jansen steeds meer als een paranoïde man met halve waanvoorstellingen leek te portretteren, en probeert nu dus op zijn beurt de betrouwbaarheid van Hendriks, een getuige die op initiatief van de rechtbank, niet Moszkowicz, is opgeroepen, onderuit te halen.

14 gedachten over “Bram Moszkowicz vlucht vooruit”

 1. Gezien de vooringenomenheid van de Nederlandse rechterlijke macht zie ik geen andere oplossing dan de rechtspleging uit te besteden aan Saudi-Arabië.

 2. Waar gaat het nou helemaal om? Zes volwassen mannen praten over actualiteit. En dan komt er een rechtzaak omdat de een de ander had willen overtuigen!

 3. Het was al niet zo’n goed plan om een Arabist in deze kwestie te betrekken, een U-bocht.

 4. Wat een grap, die Moszkowicz. Net bij P&W wordt hij geconfronteerd met een filmpje van Jansen die daar heel wat anders zegt dan in de rechtszaal. Maar dat is iets heel anders volgens Moszkowicz. Want dat zei hij niet onder ede, Hendriks sprak in de rechtszaal wel onder ede. Wat Jansen onder ede in de rechtszaal zegt, dat liet hij voor het gemak maar even buiten beschouwing. En vervolgens nog zijn politieke standpunten erbij slepen om hem te besmeuren, wat een zwaktebod.

  Ik snap niet hoe Hendriks nog zo respectvol over hem kan spreken. ‘Hij vervult zijn rol’ zegt hij dan. Hoort bij advocaat zijn dan ook liegen en bedriegen om je gelijk te halen? En zo ja, moet je daar respect voor hebben?

 5. Volgens mij is er helemaal niemand die wat aan die charlatan Jansen gaat doen. Niemand heeft er belang bij. Ja als we een echt OM zouden hebben zouden die bijvoorbeeld Jansen van meineed kunnen beschuldigen maar het enige wat het OM wil is dat alles snel voorbij is.

 6. #5 VdHeuvel – Ja, het OM saboteert de zaak. De rechters kunnen op verzoek van bv de gevoegde klagende partijen, het OM wraken, denk ik. In elk geval is het OM ook te wraken. Sofia weet vast meer daarover. Jansen moet van meineed worden beschuldigd en naar een gesticht verplaatst. Op 23 mei pas komen Prakken cs aan het woord.

 7. @Huib: maar zoiets was toch al door de benadeelden geprobeerd na de vorige wraking, en toen kreeg je toch het verhaal dat het OM één en ondeelbaar is? Dus er is maar één OM en die mogen bepalen welke officieren zij sturen.

 8. Ohja Schreef:

  Het was al niet zo’n goed plan om een Arabist in deze kwestie te betrekken, een U-bocht.

  Een Arabist was misschien een goed idee geweest maar Hans Jansen is een Charlatan , geen Arabist ….

 9. Naast Hendriks, Schalken en de Onanist prikten nog vijf mensen een vorkje mee. Dus die kunnen alsnog onder ede worden gehoord.

 10. Jansen is een paranoia aanhanger van de fuhrer en Bertus Hindriks een naïeve kletsmajoor en Moskofiets is een zakkenvuller. Maar wel een kundige zakkenvuller. Die hadden de klagers moeten inhuren, dan zat Wilders allang in nieuwersluis.

 11. Als Geert wint, dan klopt alles wat hij zegt. Want de rechter zegt het ook. (Denkwijze PVV aanhang en alles wat er omheen hangt).
  Als Geert verliest is de linkse elite erin geslaagd om de vrijheid van meningsuiting in te perken.

  Hoe het ook afloopt. De PVV wint.

 12. Linke Loetje, beter bekend als louche Bram , ambieert een politieke functie in het rariteitenkabinet van haatzaaiverdachte Geert.W, beter bekend als malle Geert.

Reacties zijn gesloten.