HP/De Tijd mol niet eens gegoogled door PVV

spyHaha belachelijk nieuws vandaag. Een stagiaire bij de PVV blijkt een mol van HP/De Tijd. en kan 4 maanden bij de PVV in en uitlopen zonder dat die stumperds iets in de gaten hebben.  Na een gesprek van een half uur met Raymond de Roon aangenomen en vervolgens direct gebombardeerd tot speechschrijver. Grappig en dat terwijl ze bij de PVV zo uiterst zorgvuldig hun stagiaires uit weten te kiezen. Verder waarschijnlijk weinig verrassend nieuws in de nieuwe HP/DeTijd, hoewel de kans erin zit dat ik het blad dadelijk toch even ga halen bij de kiosk :mrgreen: ;

Verder onthulde hij dat de PVV-top niet verwacht de komende jaren te gaan regeren omdat men vermoedt dat andere partijen dit zullen tegenhouden. Racistische uitspraken waren er af en toe

Joh 😀

Ps: ben ook benieuwd wat de Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding gaat zeggen; “ja meneer Wilders, volgende keer toch echt de stagiaire even googelen hoor”. 😀

Pps: hier een artikeltje in HP/DeTijd.

42 gedachten over “HP/De Tijd mol niet eens gegoogled door PVV”

 1. Er werd gister wat gepraat over Krapuul op twitter. Iemand probeerde zich te verdedigen alleen dat kan ik kwijt. @Krapuul/onguur-gespuis

 2. Verder onthulde hij dat de PVV-top niet verwacht de komende jaren te gaan regeren omdat men vermoedt dat andere partijen dit zullen tegenhouden. Racistische uitspraken waren er af en toe.

  Wow dit had bijna niemand achter de Stichting gezocht, maar door puik infiltratiewerk komt het naar buiten.

 3. En Krapuul had het eerdere wapen van de Stichting verzonnen? Best grappig hoe de puzzeltjes nu in elkaar vallen.

 4. Ik zie het ja. Zogenaamd opkomen voor slachtoffers en weer alleen een “oplossing” als de dader een dubbel paspoort heeft. Vies vuil mannetje die De Roon.

 5. @ Zande

  Jouw brein is al ver over het stadium beneveld dat je iemand als de Roon nodig hebt om voor je te denken.

 6. @Zande jij komt je hier alleen maar afreageren omdat je de hele dag Livestro’s ass zit kissen en daar niks tegen durft te zeggen.

 7. Je bent niet half de man die ik ben knul, dus of je zet ons samen in een Beverwijks weiland, of je stopt een sok in je mondje(als sjef z’n pipi er al uit heeft),je staart waar ie altijd zit(tussen je benen)en met zeiken als je een keer tegengas krijgt, huilbaby.

 8. Nee ik ben waarschijnlijk niet half de bejaarde man die jij bent. Wat doe je hier? Het is bingo-avond bij Livestro. Of heeft hij je de deur gewezen?

 9. Kom op krapuultje, je kunt vast beter, de bedoeling is dat je net zo, of liever nog, puntiger reageert. We zouden niet willen dat de lezertjes door jou in slaap vallen hè? Hadden ze geen debatclubje op de MAVO in Uden?

 10. Nee Sjef, ik ben van vlees en bloed, en ben ook niet te beroerd.Denk je dat alleen jullie twee hobbits mogen uitdagen en beledigen?Dan moet je me bannen.Kun je lekker doorzeiken in je incestueuze mailgroepje.Beetje tegenstand is toch niet eng?

 11. @Zande waarom zou ik je bannen je bent een veel te grote aanwinst voor deze site. Wat zou ik zonder jou moeten beginnen 😯

 12. Je allereerste verstandige opmerking in het jaar dat ik je ken jvdheuvel! :mrgreen:

  Overwinningen zonder tegenstand zijn niet van waarde.

 13. Vanwaar dat gal jongen? Doe eens rustig, ik heb net mn horoscoop gelezen voor 2010. Het wordt een goed jaar.
  Ik zal veel geluk kennen en zo bla bla bla…
  Maar vertel nou gewoon eens wat je dwars zit zonder mensen te schofferen. Of is dat teveel gevraagd voor je, je mening geven zonder te beledigen?

 14. @zande
  Nou, het klinkt toch een beetje alsof een van die apen die Shakespeare zitten over te tikken er een echte zin uit gekregen heeft.
  Het is een mooi iets, kanstheorie.

 15. @ Sjef 9.56
  Daar is dit toch geen site voor? Wij komen krapuul kijken.
  In het krokodillentheater kom ik ook niet om te debatteren.

 16. Sjef in 2015 ben je aan de beurt, en in 2020 alweer, er van uitgaande dat je echt zo’n schaap bent met ratachtige kenmerken. Of had je het over de horoscoop van de viva?

  Ach vdHeuvel, mensen kunnen lezen, je bent zojuist met je broek op je enkels om een boodschap gestuurd, en hebt het niet eens in de gaten. Veel volgers hebben dat probleem.Geeft niks, wat is een wereld vol heren als er geen paupers zijn?

 17. Nu on topic graag heren. Geen ad hominems. Net als op die kwaliteitssite waar jullie de hele dag elkaar epibreren.

Reacties zijn gesloten.