Dreigtwietje van @BartJanSpruyt die geen haar beter is dan de eerste de beste @stop_links kloon

Oproepje tot geweld van Bart Jan Spruyt tegen Nico Dijkshoorn. Spruit is voorzitter Edmund Burke Stichting; columnist bij Elsevier, Binnenlands Bestuur en Nederlands Dagblad, recensent non-fictie bij HP/De Tijd, je weet wel dat vod van die namaakjournalist, Bas Paternotte.

10 gedachten over “Dreigtwietje van @BartJanSpruyt die geen haar beter is dan de eerste de beste @stop_links kloon”

 1. En ook altijd leuk, hij heet eigenlijk Spruit maar hij vindt Spruyt sjieker staan… 😀

  Wie hij meeneemt? Amanda natuurlijk!

 2. Typisch, het is nooit anders geweest met rechts. Hun verhalen over democratie is alleen maar voor heel domme Henkjes en Ingridjes.

 3. Hahahaha, lees dat stuk van Nico Dijkshoorn. Hilarisch!

  Q:Juist in deze week, waarin we met duizenden mensen live kijken naar een verhoor over 8 flessen wijn en waarin geloofsgenoten over elkaar heen buitelen om aan iedereen die niet gelooft uit te leggen hoe prachtig het is om een levend dier met een gulden snede de keel door te snijden, komt het bericht over die 14 kilo overgewicht als een geschenk.

  Ik zat er dicht tegen aan, een onredelijke woede over dat mierenneukgeneuzel. Ik had veel zin om in het wilde weg baarden van orthodoxe joden zonder verdoving uit hun kin te trekken.

  Ritueel fundamentalistisch baardtrimmen, het is helaas een vergeten gebruik. Het ene moment sta je, net als een dier, vrolijk om je heen te kijken en een seconde later lig je opeens op je buik met een knie in je rug en voel je het haar om je keppeltje vliegen. Ik garandeer dat er niemand zal lijden. Ik trek het baardhaar er in kordate rukken uit en gebruik een milde after-shave. QO

 4. Tja, @jdvh – hier komen we de meest serieuze argument van Rechts in een discussie – pak slag of erger. Hersenen hebben ze blijkbaar niet en niet nodig.

 5. Sjef Schreef:

  waarin we met duizenden mensen live kijken naar een verhoor over 8 flessen wijn

  😀

 6. Rechts is echter wel duidelijk.

  Een paar woorden en het lijkt of je weet waar je aan toe bent. Als je daarbij nog een beetje streng in de camera kijkt staat de meerderheid gewoon achter je.

 7. Jo Schreef:

  Als je daarbij nog een beetje streng in de camera kijkt staat de meerderheid gewoon achter je.

  De enige die nog dit denkt is Joost Eerdmans. 😀

 8. Wie nog mocht denken dat FonteynSpruyt grappen over orthodoxe Joden ongepast vindt wordt teleurgesteld door de tweet van Livestro waarin hij verwijst naar een artikel van zijn hand zijn artikel waarin oproept besnijdenis te verbieden. “Mag je nog joods zijn in de liberale samenleving? Ja hoor – maar dan niet in de openbare ruimte, en dan nog alleen als je bereid bent afstand te doen van de spijswetten en de besnijdenis. Verder blijf je uiteraard van harte welkom!”

Reacties zijn gesloten.